Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana o sözü bir anlık öfkeyle söylemiştir eşin cididi ciddi öyle düşündüğünü sanmıyorum:1no2:
seni çok iyi anlıyorum her kadın eşinden ilgi bekler eşinin onu sevdiğini hissettirmesini ve eşiyle birşeyler paylaşmayı istera.s
ama herkesin huyu suyu farklı oluyo ikinizde ortak bir nokta bulmalısınız biraz o kendini sana göre ayarlamalı sende biraz onun hoşlanmadığı davranışlardan uzak durmalısın
örneğin bir yere izinsiz gitme demiş sen bunu neden kölelik diye düşünüyosunki bende eşimin nereye gittiğini bilmek isterim sende eşine çarşıya çıkıcam anneme gidecem diyebilirsin bunlar çözümlenmeyecek sorunlar değil canımlmaz:ama iki tarafta biraz çaba sarfetmeli
kısaca eşim tembel anladım ama onunda biraz çaba sarfetmesi lazım böyle tv izlemekle yoruluyorum demekle iş olmazevlilik birşeyler paylaşmak ilgi göstermek sevgini belli etmek demeka.stembellik ruhuna işlemişbundan biran önce kurtulması lazım ama nasılCADIARZU
evet canım alkisalkisalkis bekarken annesi hiç bi iş yaptırmamış ona. yemekten sonra abisiyle odalarına çekilip tv izlemişler hep. sosyal hayatları olmamış pek.şimdi de aynı şeyleri istiyor ama şimdi hayatında ben varım. ben de annemin evindeki rahatlığı yaşayamıyorum ki. akşam 7 de işten çık eve git yemek yap bulaşıktı çamaşırdı uğraşıyorum. evliliğin getirdiği sorumluluklar bunlar. ondan da biraz çaba istiyorum. ama yok. niye böyle yaptığını sorduğumda şimdiye kadar istediğini yaptım da ne oldu bundan sonra yapmayacağım diyor. bu şekilde nereye kadar...
sizde evlisiniz eşiniz size BAŞKASI OLSA SENİ ÇOKTAN GÖNDERİRDİ ANNENİN EVİNE dese ne yapardınız? ben çok kırıldım aklımdan çıkmıyor. çünkü o yuvayı birlikte kurduk. evimiz kira eşimin evi değil. bütün eşyaları da ortak aldık ödedik. hangi hakla böyle bişey diyebiliyor. beni sevdiğini bilsem hissettirse bana belki bende mücedele edecek gücü bulacağım ama yok.
Canım çokmu bunaltıyorsun acaba CADIARZU
Herşeyin istediğin gibi olması için??? bu imkansız bişey.Ne yaparsan yap her şey her zaman istediğin gibi olmazz...Sıcak davran belki inatlaşıp o öyle yapıyo ben niye böyle yapamıyorum demenden rahatsızdır...Çoğu zaman samimiyetle işveyle cilveyle yanaşırsan ancak istediklerini elde edebilirsin benden söylemesi birde öyle dene :1hug:
bak ben eczane teknisyeniyim eşin depresyon belirtileri gözüküyor sana bir ilaç önerceğim çok masum bir ilaç eşini rahatlatır onu kırıp ezip yemeğin yada içeceğin içine koyabilirsin sabah -akşam bir tane vermen yeterli düzenli 1 ay kullan bakalım nolacak
ilacın adı İNSİDON TB
Anksiyete,huzursuzluk ,gerilim....depresif durumun eşlik ettiği ruhsal rahatsızlıklarda kullanılır.
7.38 TL
iyi şanslar
bak ben eczane teknisyeniyim eşin depresyon belirtileri gözüküyor sana bir ilaç önerceğim çok masum bir ilaç eşini rahatlatır onu kırıp ezip yemeğin yada içeceğin içine koyabilirsin sabah -akşam bir tane vermen yeterli düzenli 1 ay kullan bakalım nolacak
ilacın adı İNSİDON TB
Anksiyete,huzursuzluk ,gerilim....depresif durumun eşlik ettiği ruhsal rahatsızlıklarda kullanılır.
7.38 TL
iyi şanslar
Adamı görmeden,tanımadan böyle teşhis koyup,ilaç önerecek kadar yorum yapmak doğrumu sizce
İlaç ne hafif olursa olsun sonuçta ilaç
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra
teşekkür ederim güzelim. kendisi de farkında olmalı ki bana doktora gideceğim zaman sinir yatıştırıcı yazdırıver dedi kendisi için. doktor yazdı bişeyler aldık ama hiç kullanmadı. dediğin gibi de yapamam kahvaltı etmeden çıkıyoruz akşamları da sözle rejim yaptığı için yemek yemiyor. sağol yinede önerin için.
önerdiğim ilaç adam öldürecek bir ilaç değil
dr ların verdiği ağır ilaçları bir bilsen ve hastayı nasıl etkilediklerini bir bilsen
ben hergün 100 lercesini görüyorum
pat diye hasta bir daha gelmesin diye en güçlülerinden başlıyorlar
yoksa siz hala dr.ların hastaları dinlediklerini mi düşünüyorsunuz?
çoğu dr.ilaç üzerinden alacağı primi hesaplıyor.canım benim zemuszemus
ilacın adı İNSİDON TB
7.38 TL
iyi şanslar
ilacın adı İNSİDON TB
7.38 TL
iyi şanslar