• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak iin sebep midir bunlar?

boşanalım dediğimde senin için her şey çok basit, mücadele etmiyorsun gibi şeyler söylüyor. yani ne boşanalım ne de boşanmayalım diyor.sevmiyorsun artık beni dediğimde de ne seviyorum ne sevmiyorum hiç bişey demiyor.belki çok basit sebepler boşanmak için ama yaşım 23 çocuğumuz da yok (ki eşim çocuk ta istemiyor) bir ömür böyle geçmez diye düşünüyorum. benim kötü huy ve davranışlarım ise çabuk sinirlenmem, eşime göre temizlik hastası olmam. bir de ona saygılı değilmişim. en basit bi örnek çayı bittiğinde hemen koymamam veya bir yere giderken izin almamam (gittiğim yerler ise ya çarşıya çıkarım ya annemlere giderim ama gündüz vakti) saygısıklık ona göre. bana göre ise kölelik.

arkadasım burda hatalısın tabiki gündüzde olsa gecede olsa gideceğin yer çok yakın olsada
bunu eşine söylemen gerekir bu kölelik değildir artık basına buyruk değilsin himayesi altına girdiğin erkek senden sorumludur sende ondan
ben sana gideyim mi diye izin iste demiyorum sadece esini bilgilendir ben buraya gidiyorum diye haberdar et
böyle şeyler tüm erkekler için önem tasır

canim seni o kadar iyi anliyorum sogumak icin illa ki baska sebepler gerekmiyor..ayni eve girdin mi adam degisiyor birden ev kusu oluyor bizde yorgunuz ama gezip dolasmak istiyoruz..sen esine anlayisli oldukca onun icin evde oturmak yorgunluk atmak olacak..sen istedikce o sana kizacak..bende bunu yasadimm cok zor bir durum seni o kadar iyi anliyorum ki..ama arkadaslariyla sevdigi spor olayi olursa kosarak gider benim ki..simdi arkadaslari ariyor birlikte cikiyoruz yorgunum demiyo..cok yalniz kalamiyoruz ama hic yoktan iyidir..sende biseyler dene olmuyorsa da tek caren sabretmek durumu kabullenmek..ben artik ses etmiyorumm:umursamaz:

canim seni o kadar iyi anliyorum sogumak icin illa ki baska sebepler gerekmiyor..ayni eve girdin mi adam degisiyor birden ev kusu oluyor bizde yorgunuz ama gezip dolasmak istiyoruz..sen esine anlayisli oldukca onun icin evde oturmak yorgunluk atmak olacak..sen istedikce o sana kizacak..bende bunu yasadimm cok zor bir durum seni o kadar iyi anliyorum ki..ama arkadaslariyla sevdigi spor olayi olursa kosarak gider benim ki..simdi arkadaslari ariyor birlikte cikiyoruz yorgunum demiyo..cok yalniz kalamiyoruz ama hic yoktan iyidir..sende biseyler dene olmuyorsa da tek caren sabretmek durumu kabullenmek..ben artik ses etmiyorumm:umursamaz:

ya bunu benim eşimde çogu zaman yapar..ikimizde çalışıoruz mesela ben akşam yemeginden sonra gezelim diorum yorgunum falan dio..ama her perşembe arkadaşlarıyla gittiği maçta nekadar yorgun olursa olsun ''ah'' bile demeden gidio

bende ses etmiyorum artık koyverdim gitti umursamıyormuş gibi yapıyorum. ne zaman yeter artık beni umursamıyorsun diye isyan etti o zaman bende açacağım ağzımı. beklemedeyim bu aralar

bende ses etmiyorum artık koyverdim gitti umursamıyormuş gibi yapıyorum. ne zaman yeter artık beni umursamıyorsun diye isyan etti o zaman bende açacağım ağzımı. beklemedeyim bu aralar

canimcim bu erkekler heppp boyleee
evlenmeden onceee evlendikden sonra diye 2 ye ayriliyoolar vallahi yaaaa
hakkinizda hayirlisi olsunnn hic takmaaaaaaaaaaa
nabza gore serbet ver gitsinnnnnnn kötükedihüsokötükedihüso

kizlar herseyi incelemeyecekmissin umursamayacaksin sabredeceksin benim ogrendiklerim buulülülülülülü

ne saçma yazılanlar.
birinin boşanması için ille aldatılması,dayak yemesi mi gerekir.
ruhi ve fikri uyumsuzluk,uyuşamama da boşanma gerekçesidir.
Siz eşinizle bir şey paylaşamadıktan sonra evli kalmanın ne gereği var?
Evlilik sadece aksamları yemek ye,gece sex yap,pazar günü yan gel yat gazete oku,karsındaki eşinle konusmadan vakit geçir bu mudur?evet bir coğunun evliliği budur.
belki uzak bir örnek ama erkek arkadasımla yaşıyordum o da böyleydi bu hafta içinde ayrıldık canı sıkkın olurdu sus üstüme gelme benim canım sıkkın olunca hic oralı olmazdı.sürekli ona saygısızlık yaptığımı söylerdi.msnde konusurken 10 saniye cevap vermeyince saygısız olurdum.hep kendi hasta,kendi yorgun..
ufak bir tartısma olur,,ben barısana kadar günlerce küs kalır..soruyorum hic mi hatan yok.hayır benim hatam yok ben mükemmelim...yokk yaaaaaaaa

Evlilikte yapılan en büyük hata evlenince eşlerin birbirini değiştireceğini düşünmesidir bence.bunca yıl aynı olan insan nasıl değişir ki birden....birde kayınvalide sendromu.iyi bir geçim için öncelikle kimsenin değişmeyeceğini bilmek lazım ve ne olursa olsun annelere saygı duyulmalı bunlar temel kural.
Boşanmak için huzur olmaması da bir neden ama bence öncelikle biraz daha çaba harcamalısınız henüz bu kararı almak için erken bence.

yazıklarını okudum çok üzüldüm...medeni halinde bekar yazdığını görüncede daha çok üzüldüm.nasıl gidiyor arkadaşım hakikaten durumun zor.bunu sormak bana düşmez ama gece hayatınız nasıl ondada bi uzaklaşma varmı.mesela biraz şirinlik yapsan süprüzler hazırlasan tepkisi ne oluyor

boşanalım dediğimde senin için her şey çok basit, mücadele etmiyorsun gibi şeyler söylüyor. yani ne boşanalım ne de boşanmayalım diyor.sevmiyorsun artık beni dediğimde de ne seviyorum ne sevmiyorum hiç bişey demiyor.belki çok basit sebepler boşanmak için ama yaşım 23 çocuğumuz da yok (ki eşim çocuk ta istemiyor) bir ömür böyle geçmez diye düşünüyorum. benim kötü huy ve davranışlarım ise çabuk sinirlenmem, eşime göre temizlik hastası olmam. bir de ona saygılı değilmişim. en basit bi örnek çayı bittiğinde hemen koymamam veya bir yere giderken izin almamam (gittiğim yerler ise ya çarşıya çıkarım ya annemlere giderim ama gündüz vakti) saygısıklık ona göre. bana göre ise kölelik.

aaaa canım bence kocan sana trip atıyor sevmiyor değil seni.. Trip atıyor o yüzden hiçbir yere gelmiyor bence seninle a.s canım hayat arkadaşın bu senin belki sende farkında olmadan sinirli ve kırıcı davranmış olabilirsin :teselli: güzelce konuşmayı denesen sıcak yaklaşsan erkekler bebek gibidir olumunekankayizsmile

Yol ver gitsin ne uğraşıosun ki böyle artist insanlara da hiç gelemem kafalarına bir iki vazo yemedikçe ağzından çıkanları kulakları duymuo bunların

kim tavan arasından bu eski konuları arayıp gün ışığına çıkarıyor merak ediyorum.

umarım öyledir öfkeyle söylemiştir. ama öyle olsa öfkesi geçtikten sonra özür dilerdi.çarşıya çıkıcam anneme gidicem diyorum zaten ama hayır gidebilir miyim diye sormam izin almam gerekiyormuş.bende onun nereye gittiğini bilmek isterim tabiki. şöyle örnek vereyim sana, geçen cumartesi arkadaşlarla çıkacağız dedi alkollü bi mekana gideceklerini söyledi- izin istedi demiyorum bakın-gideceğini söyledi. ki evlenmeden önce konuşmuştuk bu konuları dışarda içmeni istemiyorum içeceksen evde iç veya yanında ben varken iç demiştim kabul etmişti. markete gittiğimde tekele uğrayıp bira alıyordum ona.evlendiğimizden beri de hiç yapmamıştı böyle bişey. bende evde tek başıma bekleyeceğime gittim kayınvalidemlere ne halde olduğumu görsünler diye. onlarada söyledim böyle bekar arkadaşlarıyla bekar gibi gezmek istiyorsa boşanalım dedim. eve gelince kavga ettik böyle çifte standart olur mu? ben anneme giderken izin alacağım ama o alem yapmaya gidecek -izinsiz

yani şu yazdıkların o kadar klişe ki.bunu sanırım her evli çift yaşar.evliliğin ilk 1,2 yılı birbiri üzerinde hakimiyet kurma telaşıyla geçer.sen de onun üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorsun,senin programlarına uyulsun istiyorsun,o da senin (izin al meselesinde olduğu gibi)hey yavrum hey biz de geçtik bu yollardan.sempatiksalakcinni ne yaparsan yap ilk zamanlar böyle geçecek.şimdi boşan yenisi al onla da aynı şeyi yaşmazsan beni bul.sengözlerimebaksanab
canım bir süre sonra inan düzeliyor bu durumlar.farkında olmadan biraz o sana,biraz sen ona ayak uyduruyorsun.su öyle bir yolunu buluyor ki sen bile şaşırıyorsun.ne oldu da düzeldi bu durumlar diye.bu işin tek çaresi ZAMAN.

önerdiğim ilaç adam öldürecek bir ilaç değil
dr ların verdiği ağır ilaçları bir bilsen ve hastayı nasıl etkilediklerini bir bilsen
ben hergün 100 lercesini görüyorum
pat diye hasta bir daha gelmesin diye en güçlülerinden başlıyorlar
yoksa siz hala dr.ların hastaları dinlediklerini mi düşünüyorsunuz?
çoğu dr.ilaç üzerinden alacağı primi hesaplıyor.canım benim zemuszemus

ne kadar acı.

Back
X