• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak iin sebep midir bunlar?

aldatmak ve şiddet boşanmak için tek nedenler değil elbette.. bu hayat bu adamla böyle geçmez diyosan ayrılmak en mantıklısı.. bi ömür diyosun.. bi ömrü bu insanla paylaşma fikri sana itici geliyosa bu bile boşanmak için geçerli bi sebep.. ama bana kalırsa hemen karar verme.. bi süre ayrı yaşayın.. 4 sene flört etmişsiniz.. iyi kötü tanımıssınız birbiriniz.. belki bi kaç haftalık ayrılık iyi gelir.. belki birbirinizi özlemeye ihtiyacınız vardır.. beni sevmiyosun dediğinde yorumsuz kalması ayrı bi problem.. ben olsam ben de kırılırdım...

aaa arkadasımız boşanmış.. neyse hayırlısı buymuş.. sıkmasın canını.. umarım çok güzel bi evliliği olur..

evliliğin ilk yıllarında bu tür sorunlar çıkabiliyor ama ben eşinin daha farklı sorunları olduğunu düşünüyorum biraz telefonlarını kontrol et derim bekar günlerini özlemiş olmasın sakın .umarım sorununu en kısa zamanda çözersin canım bilmiyorumkismile

arkadaş boşanmış sanırım arkadaşlar yorum yazmayın boşuna profilinde bekar yazıyor ayrıca konuyu açalı çok olmuş

merhaba arkadaşlar. eşimle 13 ay önce severek evlendik. 4 yıl da flört etmiştik.şimdi boşanmak istiyorum eşimden. anlaşamıyoruz geçimsizlik var aramızda. boşanmak için illaki şiddet veya aldatma mı olması lazım? mutsuzum huzur yok evde. Bi tartışmamızda BAŞKA BİRİSİ OLSA SENİ ÇOKTAN ANNENİN EVİNE GÖNDERİRDİ dedi. evimiz kira bütün eşyaları ortak aldık ödedik. ne hakla böyle bişey diyebiliyor? çok kırıldım bu sözüne aklımdan çıkmıyor. ikimizde çalışıyoruz tek tatilimiz olan pazar günü ben gezmek istiyorum (ama eşimle) o ise evde yatarak geçirmek istiyor. ben birlikte parka pikniğe veya havuza gidelim diyorum sen git diyo. en son dün akşam canım mantı istiyor mantı yemeye gidelim dedim sen gideceksen git ben yemek yemeyeceğim dedi.ev işlerine de yardım etmiyor artık ben erkeğim diyor. hiç birşeyi paylaşmıyoruz son günlerde. beni sevmediğini düşünüyorum artık kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bin 2 yıl flört ederk evlendik ve bana kendini çok zor kabullendirdi bu insan şu anki durum ise bu durumda;
1- Bir gün olmasa bir gün tantana
2- yemek hazıralrım kendim yerim,adam gibi gelip masaya oturmaz
3-Düğün sırasında alınan tüm eşyaları ödemek bana akldı 3 ayım var borcun bitmesine
4-saygısız bir kişiliği var ( Sonradan değişime uğradı)
5-6 aydır bir kez sormuşluğu yoktur harçlığın bir ihtiyacın varmı diye ve ben tüm borçları mobilya borcu kira ödedikten sonra kalmıyor elime para
6-Ayrı yatar bana da öğretti bende şimdi ayrı yatıyorum
7- Gündüz gece evden kovar boşanalım der
Anlayacağın bir sürü daha hikaye 6 ay oldu bende evleneli soğuk davranır yani bitmeye meyilli bir evlilik daha ne kadar insan dayanır bilinmezz Hem manevi anlamda sıfır hem maddi anlamda sıfır .... Peki bunlara ne diyeceksin?

Bin 2 yıl flört ederk evlendik ve bana kendini çok zor kabullendirdi bu insan şu anki durum ise bu durumda;
3-Düğün sırasında alınan tüm eşyaları ödemek bana akldı 3 ayım var borcun bitmesine
5-6 aydır bir kez sormuşluğu yoktur harçlığın bir ihtiyacın varmı diye ve ben tüm borçları mobilya borcu kira ödedikten sonra kalmıyor elime para
Anlayacağın bir sürü daha hikaye 6 ay oldu bende evleneli soğuk davranır yani bitmeye meyilli bir evlilik daha ne kadar insan dayanır bilinmezz Hem manevi anlamda sıfır hem maddi anlamda sıfır .... Peki bunlara ne diyeceksin?
seni bir tek kolundan tutup dışarı atmadığı kalmış da sen neden bu adamı kolundan tutup --ne işe yararsın be erkek müsveddesi-- diyerek dışarı atmıyorsun. yani afedersin kalbini kırmak istemem aynı şey teyzemin başında üstelik bir ton da dayak yer kolundan tutulur dışarıda atılır illa bu evliliklerin sürmeyeceğini anlamanız için kocalarınızın sizi kolunuzdan tutup dışarımı atması gerekiyor.

Anladığım kadarı ile çalışıyorsunda benim teyzem de çalışıyor ama kocası onu ittikçe o kocasına yapışıyor. Adam teyzemin maaşıyla ev aldı --ilerde boşabiliriz diye evi ablasının üzerine yaptı, sonbra araba aldı oda öyle. şimdi teyzem maaşını vermiyor ama hergün kavga dövüş. bu arada enişte bey kendi maaşınıda anne babasıyla kızkardeşleriyle yer içer. kendi karısını taitle götürmez onları götürür.
çevre tarafından da cimri diye bilinir ama karısına çocuğuna cimri anasına babasına gelince gayet eli açık utanmazın. Bir kere para için teyzemi görümceleri ortalarına alıp bir güzel dövmüşler kolunu bacağını ısırmışlar teyzem kendisini zor atmış dışarıya. bir geldi kol bacak sırtı morluklar ısırıklar içinde bu bkadın birde öğretmen. kuzenlerimde bu ortamda büyüyor. siz kendinize acımazsanız elin oğlu size hiiiiiiiiiiiiiiiç acımaz.

ne demek düğün borcunuzu siz ödüyorsunuzç ortada erkek yok ama evlilik var

seni bir tek kolundan tutup dışarı atmadığı kalmış da sen neden bu adamı kolundan tutup --ne işe yararsın be erkek müsveddesi-- diyerek dışarı atmıyorsun. yani afedersin kalbini kırmak istemem aynı şey teyzemin başında üstelik bir ton da dayak yer kolundan tutulur dışarıda atılır illa bu evliliklerin sürmeyeceğini anlamanız için kocalarınızın sizi kolunuzdan tutup dışarımı atması gerekiyor.

Anladığım kadarı ile çalışıyorsunda benim teyzem de çalışıyor ama kocası onu ittikçe o kocasına yapışıyor. Adam teyzemin maaşıyla ev aldı --ilerde boşabiliriz diye evi ablasının üzerine yaptı, sonbra araba aldı oda öyle. şimdi teyzem maaşını vermiyor ama hergün kavga dövüş. bu arada enişte bey kendi maaşınıda anne babasıyla kızkardeşleriyle yer içer. kendi karısını taitle götürmez onları götürür.
çevre tarafından da cimri diye bilinir ama karısına çocuğuna cimri anasına babasına gelince gayet eli açık utanmazın. Bir kere para için teyzemi görümceleri ortalarına alıp bir güzel dövmüşler kolunu bacağını ısırmışlar teyzem kendisini zor atmış dışarıya. bir geldi kol bacak sırtı morluklar ısırıklar içinde bu bkadın birde öğretmen. kuzenlerimde bu ortamda büyüyor. siz kendinize acımazsanız elin oğlu size hiiiiiiiiiiiiiiiç acımaz.

ne demek düğün borcunuzu siz ödüyorsunuzç ortada erkek yok ama evlilik var

allahım bunlar şaka mı:1shok::1shok:
teyzen ruh hastası mı canım .çok mu zevk alıyor dayak yemekten aşağılanmaktan:1shok:
ben ilk önce gidecek yeri yok diye düşünmüştüm ama öğretmen olan eğitimli bir kadın nasıl bütün bunlara göz yumar akannehir
yazık yaa en çok da çocuklarına üzüldüm:1no2:

canım sen evini geçindiriyorsan bu adamı niye çekiyorsun ki:umursamaz:
birde severek evlenmiş senle 6 ayda nasıl bu hale gelir ki bir erkek anlamak çok zorfisfisfis

allahım bunlar şaka mı:1shok::1shok:
teyzen ruh hastası mı canım .çok mu zevk alıyor dayak yemekten aşağılanmaktan:1shok:
ben ilk önce gidecek yeri yok diye düşünmüştüm ama öğretmen olan eğitimli bir kadın nasıl bütün bunlara göz yumar akannehir
yazık yaa en çok da çocuklarına üzüldüm:1no2:
o kadar dayağı ben yesem ben de ruh hastası olurum. hani tecavüzcüsüne aşık olan kızlar vardır ya ben teyzemi görünce aklıma hemen tecavüzcüsüne aşık olan kadınlar gelir aklıma. Enişte denen yaratıkta teyzemi bırakmıyor, nafaka tazminat vermemek için. hadi teyzem hem kendisine hem çocuklarına nafaka isterse. üstelik bu dayak olaylarıda hep polis lojmanının içinde geçiyor. Bir gün teyzem vermemiş maaşını boşanacağım demiş kocası dövemüş dövmüş çantasından maaş kartını kredi kartlarını almış çantayı balkondan fırlatmış kapıyıda teyzemin ve çocukların üzerine kilitlemiş gitmiş maaşı çekmiş maaş üstünü sonuna kadar çekmiş kredi kartlarından kullanılabilir limiti tüm çekmiş eve gelmiş oturmuş oturmuş hava kararınca çocuklarla teyzemi dışarı atmış karakola gittik karakolda anlattık herşeyi onu evden çıkarın teyzem ve çocuklar girsin dedik ama yok ---şimdi polis lojmanına polisle girip bir polisi evinden atmak olmazmış.

ayrılmıyor kocasından niyeyse dayak yemek hoşuna gidiyor herhalde. çocuklar dersen bir hoş olmuşlar yüzümüze bön bön bakarlar. paraya ihtiyaçları olsun babalarından isteyemezler niye babanızdan istemiyorsunuz deyince --babamın parası yokki annem ne yapıyor parayı diye sinirlenirler. bu yüzden o teyzemin yüzünü dahi görmek istemem.

ah be anacım neden biz kızlar alttan almak zorunda kalıyoruz hep ben buna anlam veremşyorum.. neden biz çabalıyoruz.. neden biz çekiyoruz

eee ezilmeye devam mı :(( bende 8 aylık evliliğimi bitiriyorum saygısızlık yüzünden:gitme:

Sedef inan bende çok zor durumdayım ama ne yapacağıma henüz karar veremedim yukarıda da anlattım herşey bnm üzerimde peki sen iyi düşündün mü sebeb ne ?

saygısızlık başta tabiki.. ben ailemi yok sayıcam ama onun ailesiyle her dakika beraber olucaz.. beni kimse aramayacak.. evden işe işten eve gidicem.. paramı borçlara yatırıcam elektriğim suyum içtiğim sigaram sorun olacak aman saçma sapan şeyler.. haaa tabi ona göre dövmek olarak geçmiyo ama can yakmışlığıda varsempatiksalakcinni

Back
X