• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boanmak iin sebep midir bunlar?

saygısızlık başta tabiki.. ben ailemi yok sayıcam ama onun ailesiyle her dakika beraber olucaz.. beni kimse aramayacak.. evden işe işten eve gidicem.. paramı borçlara yatırıcam elektriğim suyum içtiğim sigaram sorun olacak aman saçma sapan şeyler.. haaa tabi ona göre dövmek olarak geçmiyo ama can yakmışlığıda varsempatiksalakcinni

aslında üzülüyo insan bu kadar basit nedenlerden ne hale geldik.. ama asıl korkutan da bu önemsiz konulardan haksızken bana bu şekilde davranabilen bir insan olaki önemli bi sorun yaşansa ne yapar kimbilir.. bir de yalan olduğu zaman ne olursa olsun hiçbişeyine inanasın gelmiyo

aslında üzülüyo insan bu kadar basit nedenlerden ne hale geldik.. ama asıl korkutan da bu önemsiz konulardan haksızken bana bu şekilde davranabilen bir insan olaki önemli bi sorun yaşansa ne yapar kimbilir.. bir de yalan olduğu zaman ne olursa olsun hiçbişeyine inanasın gelmiyo

var bendede oldu can yakmışlığımı diyeyim duvara çarpmamı diyeyim 1.5 aylıkken oldu bu da

Bende anlayamıyorum mihriban ama 6 ayda beni zona ettiler sinirden

al işte olan sadece biz kadınlara oluyo.. erkeklerin umurlarında bile değil hiçbişey..yemeyiz içmeyiz üzülürüz sonrada bi yerimizden patlak verir. geçmiş olsun canım

al işte olan sadece biz kadınlara oluyo.. erkeklerin umurlarında bile değil hiçbişey..yemeyiz içmeyiz üzülürüz sonrada bi yerimizden patlak verir. geçmiş olsun canım

Saol sedefcim inan insanın içi akşamları eve gitmek bile istemiyor sende yaşıyormuşsun bana yakın sanırım durumun anlatıklarından onu sezinliyorum

Nasıl yani bu gidişle bende gitmeyeceğim sanırım çünkü her gün sorun bıktım artık ya saymakla bitmiyor maddeler inan banakötükedihüso

baktım o gitmedi ben ailemin yanına döndüm canım.. taksitler benim üzerimde eşyalar ona kaldı ama şu an hiçbişey düşünmek istemiyorum..psikolojim o kadar bozuldu ki

baktım o gitmedi ben ailemin yanına döndüm canım.. taksitler benim üzerimde eşyalar ona kaldı ama şu an hiçbişey düşünmek istemiyorum..psikolojim o kadar bozuldu ki

Sende benim durumumdasın benim eşya borçlarım bitiyor kendim aldım kendim ödedim bir kerede insan sormaz mı yol paran var mı diye bana para kalmadığını da biliyor hala üzerime hala üzerime geliyor aslında en iyisini yapmışsın

Sende benim durumumdasın benim eşya borçlarım bitiyor kendim aldım kendim ödedim bir kerede insan sormaz mı yol paran var mı diye bana para kalmadığını da biliyor hala üzerime hala üzerime geliyor aslında en iyisini yapmışsın

birde erkeklik taslarlar değilmi utanmadan

birde erkeklik taslarlar değilmi utanmadan

Evet bomboş ne erkekliği taslayacaklarsa bnm ki diyorki ev kirasını falan düşünemem 300 eve masraf yaparıom yeter dio eeee taksitler kira tek su ne olacak sevda ödesin bir de surat ters davranışlar çok yalnış karar vermişim of arkadaşlar of

Evet bomboş ne erkekliği taslayacaklarsa bnm ki diyorki ev kirasını falan düşünemem 300 eve masraf yaparıom yeter dio eeee taksitler kira tek su ne olacak sevda ödesin bir de surat ters davranışlar çok yalnış karar vermişim of arkadaşlar of

geçmişe dönüp değişiklik yapma gibi bir şansımız yok ne yazıkki o yüzden artık ilerisi için ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz arkadaşım.. hakkımızda hayırlısı olsun

ben sizden tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum tabiki kimseye kızacak değilim. sizi gönderiyor sizde gidin demişsiniz peki yalnız gidilir mi pikniğe veya tatile? başkalarıyla gitsem de hangi arkadaş dost kardeş eşinin yerini alabilir ki.belki küçük detaylar bunlar dediğin gibi haklısın ama kafaya takmamak da zor

Çok haklısın canım insan eşiyle yapmak istiyor bunları sonuçta bizim için birlikte iyi vakit geçirmek ,iyi arkadaş da olabilmek eşimizle evlilik. Ama altın kural her zaman her ilişki türü için geçerli kaçan kovalanır- üstüne düştüğün naza çeker .Kıymetli verilen olmak için düşme üstüne o kadar bırak serbest kalsın bırak yapışsın kanepesine allah mesut etsin kumandasıyla , sadece gittiğin yerleri soyle, haber ver ama sende gelirmisin diye sor 1 kere sakın ısrar etme gelmiyor diye de surat asma. Geldikten sonrada ballandıra anlat ne kadar eğlendiğini, o olmadan da eğlenebildiğini , mutlu olduğunu eğlenmek için ona ihtiyacın olmadığını hissetir. Bazılarında 1-2 ay bazılarında 4-5 ay sonra kendileri sormaya başlar bişeyler yapalım mı diye.
Denemesi bedeva:)

daha çok yeni evlisin sevmişsin de onca yıl vermişsin. boşanmak zor. bir arkadaşım boşanmaya kalktı tüm akraba filan çevresi araya girdi her kafadan boşanma sesi. kesinkes karar vermeden boşanma lafını anma kocan da güvenini yitirir evliliğinize. bi pazar senin dediğin bişeyi yapın bi pazar evde uyusun. zaten bi yere çıksan haber ver izin almak değil bu saygı. bence kadın biraz naif olmalı haa tabi ki dayak şiddet küfür varsa naif olunmaz ama aile kurmak zor önce tüm çabanı harca yuvan için. dua ile.

Back
X