Boanmak zereyim, kzm alabilir mi benden?. ok korkuyorum

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
393
4
96
Adana
bosanmak üzereyım arkadaslar. 25 yasındayım 3 yasında kızım var. henuz esımle aynı evde yasıyoruz ama 2 gündür ayrı yataklarda yatıyoruz. bugunde yuzukleri cıkardık. bana keske senle evlenmeseydım dedi ilk defa. cok kırıldım. oysa bu evlılıkte onu bu kadar kıracak bise yapmadım. tek korkum kızım. ailem adanada ben esimin tayını dolayısıyla baska sehırdeyim. annem babamın emeklısı var ve ben calısmıyorum. ayrılınca kızımı almasından korkuyorum. inat ugruna da olsa yapar cok korkuyorum. sizce alabılırmı. kızımdan 1 gün bile ayrılmaya tahammulum yok. cok kotuyum ne yapacagımı bilemıyorum.

Bildiğim kadarıyla, siz istemedikçe çocuğunuzu babaya vermezler. Ancak bakabilecek durumda değilseniz belki verebilirler. Bir avukattan yardım alırsanız daha iyi olur.

kisa ve oz alamaz hele ki 3yasinda ki bir cocugu asla mahkeme sana verir zaten mahkemeler ilk once babayi cocugunun gelecekteki masraflarini karsilamasi icin calisacagini goz onunde bulunduruyor kisaca babaya verilen cocuga baba calisiyorken kim bakicak bu soru isareti iste mahkemelerin mantigi bu cocuga en iyi annelerin bakabilecegi yonunde hakkinizda hayirlisi olsun

cok saolun arkadslar. cok rahatladım. suan o kadar kötuyumkı esım meslegınden dolayı cok streslı gelıyor eve bazen benımde sınırlarımı zorluyor. ama artık bu iş bıttı. bir an önce memlekete dönmelıyım. sureklı kendını vurmakla tehdıt edıyor benı umarım yıne aynı seyler olmaz. yada sessiz sedasız mı gitsem bu defada daha cok sınırlenır ne yapacam allahım bana ve kızıma yardım etsın.

esiniz asker polis falan mi bu vurma olayi gercekten dusundurucu urkutucu gercekten dikkat edin gazetelerin 2.sayfalari bu tarz haberlerle dolu esinizin uzerine varmayin bosanacaksaniz bile bunu daha sakin bir sekilde konusarak yapin lutfen dikkatli olun biraz kafa dinlemeniz gerektigini soyleyerek ailenizin yanina gitmek istediginizi makul sekilde anlatin gercekten Allah yoldasiniz olsun

evet malesef. nuray hanım bunu daha önce denedim ailemin yanına gittim kafamı dinlicem biraz dedim. sureklı aradı rahat bırakmadı. en sonunda ikna etti benı tekrar döndum. ama simdi o kadar pişmanımkı döndüğüme. anlatsam o kadar cok şey var kı. cesaretim bitti artık özguvenımı kaybettırdı bana. konusamıyorum derdimi anlatamıyorum susuyorum sustukca uzerıme gelıyor. zaten bu dag basında tek basımayım benı anlıcana dahada bunaltıyor. hak etmıyor ne evlılıgı ne cocugu... senağlama

ilk önce kızınız büyük ihtimal sizde kalır bunu söylemek isterim..
sonrasında anlıyamadığım ayrılmayı isteyen taraf sizmi ?o mu ?
yani keşke seninle evlenmeseydim diyen adam o zaman medeni olarak ayrılsın ne diye tehditler savuruyorki lmaz:
bence hiç bişi yapamaz kendine sadece duygu sömürüsü yapıyor siz üzülmeyin aileniz destekse ve gerçekten bu evlilik artık iflah olmaz diyorsanız büyükleriniz gelsin alsın sizi o evden :teselli:

ayrılmayı istemiyor sözde. bir anlık kızgınlıkmış o sözleri ama yalan kendıde pişman evlendıgıne. cünkü o henuz olgunlasmamıs bır insan sureklı bilgisayar basında oyun oynuyo. kızına gün boyunca yarım saatını zor ayırıyor. dısarı cıkalım dediğimde zorakı cıkıyor ve ya bası ya karnı agrıyor suratı asık gerı dönuyoruz. ne bıcım evlılık bu dıye isyan ettigim zamanlarda bagırıp cagırıp meslegine kabahatı buluyor. sonra tehtıdler sen gidersen kendımı öldururum falan. inanın bunalıyorum artık kımseye de derdimi acamıyorum. ıyıkı burası var da derdimi anlatabiliyorum. ya şuan bıle yeminle hor hor uyuyor ben sinirden cıldırıcam kendı rahat rahat uyuyor. adaletmı bu. ne ayrılıyor ne huzur veriyor. ayrılmamasının da sebebı ben baska biriyle evlenirmişim falan hasta ruhlu kısılık değilmi. evet işte o da benı buldu. hayır bide ailesıne de konuyu actım bakın oglunuz kendımı vuracam dıyor dedim ama inanmadılar herhalde. cunku 'amaaan allah korusun yavrum amaaan dediler' işte böyle sorumsuz insanların evlatları 3. sayfa haberlerinde karsımıza cıkıyor malesef

sizinkileri çağır ve bence aldır kendini o evden.. duygu sömürüsü yapıyor. sıkıyosa öldürsün kendini.

evet ama ailem gelırse daha cok sınırlenır kendım gıtmelıyım. off napacam ben nasıl cıkıcam işin içinden. çok zor hemde cok

gerçekten zor bir durum ama tabiki bir çözümü vardır hakkınızda hayırlısı
öldürmek falan bunlar kötü düşünceler
bence yardım alın

eger ailenin seni gelp almasını istemiyorsan baştan bi gun konuş düzgünce baktın kı olmadı sabah toplarsın pılını pırtını alırsın kızın gıdersın annenın yanına umarım az da olsa bı bırıkımın vardır
sonra mahkeme acarsınız ailenın yanından da zorla alıcak değil ya seni .....
allah yardımcın olsun ....

çocuğu bu yaşta alamaz,zaten boşanma davalarında hakimler daha çok kadının leyhinde oluyorlarmış,istersen sitedeki avukat arkadaşlardanda yardım alabilirsin....
kendini vurması filanda blöftür...konuşa konuşa olmassada bir şekilde şartlarının değiştirmen lazım...

evet işte en cok ta ona üzülüyorum ya. bırıkımım yok malesef. düğünde cok takı takıldı fakat beyfendının ailesı hıç yardım etmedıgı için bu takılanlarla borcları kapadık. 2 yıl borc ödedik üstüne bı de ne borcsa bitmek bılmedı. en son seti de bozdurdum parayı bankaya yatırdım ama eşim faturaları ordan ödemeye baslayınca da o parada azaldı. yanı 5 yılın birikimi kocaman bır hiç oldu. en iyi yanı kızım onun adınada uzuluyorum. ama iyiki var hayattaki tek varlıgım tek aşkım o. umarım herşey tatlılıkla hallolur. cok zor ama Allah büyüktür

yok canım ya kendini ne öldürecek . öylesi hepinize kurtuluş olur duygu sömürüsü yapıyor. biz gecen burda bir operasyon yaptık kadın kocasından dayak yiyyormuş sürekli bizlerden utandığı için sesini de çıkaramıyormuş. 2 de cocuk var. bi komşu bavulları hazırladı bi komşu bebek eşyalarını bavullarını alt komşuya sakladı. adam aniden eve gelirse olayı çakmasın. bilet parasını da aramızda toplayıp taksiye bindirdik. gitti bi akrabasının yanına. anahtarıda paspasın altına koyduk gelince kapıda kalmasın adam o akşam kapı kapı karısını aradı bütün mahallede..

arkadaslar cok mu gaddarlastım bilmiyorum ama artık ölsede 3 gun üzülürüm sonra unuturum gibi gelıyor. eskıden düsündüğümde vicdan azabından bende ölurum diyordum ama sımdı hersey olacagına varır dıyorum. napabilirim bu sekıldede nereye kadar gider. ben hergun içten içe öluyorum ben ölsem kim bakacak kızıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…