Boanmak zereyim, kzm alabilir mi benden?. ok korkuyorum

hımm... işte aslında bız kadınların yaptıgı en buyuk düşüncesizlik bu galıba bı yerlerde ne olur ne olmaz dıye bırıkım yapmıyoruz hayat bu neyın ne zman nerde olucagı bellı olmaz allah kımsenın yuvasını bozmasın ama bı sekılde kadının her zman bı mıktar parası olması gerek ama suan bun yargılayacak durumda değiliz tabııkıde hepımız werıyoruz neyımız war neyımız yoksa eşlerimize neyse ....
en azından ailenın yanına gıdebılecek kadar wardır inşallah en kotu ıhtımal annenden istersın pttden yollar sana sonra gıdersın yanlarına senın kabul etmemezlik yapmazalar herhalde canım ??
muhasebeci yazıyor meslekte eger warsa bıldıgın işler falan ailenın yanıdayken işede başlayıp çalışabılırsın cocugunda annenle kalır hem gözün de arkada kalmaz mahkemede acarsın sanra allah bı sekılde yardım eder canım bu kadar harap etme kendını cocugunda etkılenır zaten etkılenıcek ama bi şekilde kolay atlatmasını saglaman gerek
allah korusun onuunda senın de başına kotu bişey gelmesin sonucta sen ne kadr nefret etsende o senın kızının babası hakkınızda hayırısı olsun ama ölüm falan düşünme sakın insan bu sonucta kac yıl aynı yastıga baş koydun sevınmezsınde belki hiç bişey hissetmesin ama yınede öyle düşünme allah korusun yınede ....

esinizin anladadığım kadarı ile olgunlaşamama problemi var yadasöle diim olgunlaşamamış
bence sölediklerini yapıcak olgunluğada sahip değil o yüzden korkmayın ve mahkeme çocuğu size verir büyük olasılıkla..
hakkında hayırlısı olsn mutluluklar hep sizinle olsun

evet arkadaslar bugun aksam yola cıkıyorum. ailemlede konustum onlarda biz seni almaya gelelım dediler işin büyümesını istemedıgımden kendim gelicem dedim. esimlede konustum bu evlılık yurumuyor artık falan dedim. inanırmısınız kapıları kilitledi cep telefonumu aldı hadi git bakalım gidebiliyorsan dedi. bende nereye kadar tutacaksın benı bu evde dedim. neyse sabaha karsı bi baktım acmıs bilgisayarı telefonda acık erkek kardesıyle konusuyor oyun oynuyor bu aradada. delı oldum. bende kızdım halıyle. sonra telefon acıkken bana döndü ve sen hayvansın dedi. hemde kardesı duydu butun bunları. neyse idare edicem aksama kadar bileti alacagını söyledı sabah işe gitti. umarım aksama getırır biletimizi. tekrar gelecegimi kafamı toparlamam gerektıgını söyledım bu sartla izin verdi. olsun ben bi gideyimde adanaya gerisi gelır. kızım ve ben bu evden kurtuluruz umarım bır an önce. gittigimde beni nelerin beklediğini bilemiyorum. ama bundan kötusude olamaz herhalde. kızımı benden alamasın yeter ben herseye katlanırım. bir iş bulur calısırım. artık özguvenımı o kadar kaybettımkı nasıl toparlıcam bilemiyorum. gittigimde bi psikologa gitmem şart oldu. ardından iş aramaya baslıcam. bosanma davasını kendı acsın beklıcem. benım acelem yok. sizcede doğru degilmi?

doğru karar vermişsin bence.en azından ne yapman gerektiğine karar vermişsin acaba boşansammı boşanırsam ne yaparım demiyorsun planını yapmış kararını vermişsin .o evde çektiğini sen biliyorsun.sakince kavgasız zararsız evden ayrıl gerisi gelir .eşin seni kilitlediğinde şikayet etme şansın yokmu peki?

benim de ilk aklıma gelen buydu

Allahım cıldırmamak elde değil. butun esyalarımı hazırladım. ucak bıletını ayın 14 üne bulabılmıs. otobusle gideyım razıyım dedim. ucak bıletını aldım demezmı. nasıl gececek bu 8 gun. eyvaah ki ne eeyvaah...

sen alttan al bu 8 gün boyunca. kavga çıkmamasını sağlamya çalış derim. bağırsa da çağırsa da iyi hoş ol ki bir an önce gidebilesin o evden.

sana ve kızına bol şans diliyorum

sen alttan al bu 8 gün boyunca. kavga çıkmamasını sağlamya çalış derim. bağırsa da çağırsa da iyi hoş ol ki bir an önce gidebilesin o evden.

sana ve kızına bol şans diliyorum

teşekkürler öncelıkle. evet bende sabretmeye calısıcam. 8gün sonra inşallah kurtulacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…