Saç Kesim Şekilleri Bob modeli saçlarımın arkasını nasıl böyle yapabilirim kızlar ? :((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
$96686723220717923_JCLtQXdn_c.webp

Kızlar saçlarımı bob modeli kestirdim ama arkasını göremediğim için şekil veremiyorum bi türlü.
Saçlarım normalde kalın telli ve dalgalı ama bob kestirdiğimden beri arkası hep sönük duruyo üstü yapışıyo altı kabarıyo.

Boyu da tam resimdeki gibi tam böle olmasını istiyorum nası becericem :(( Bir de sizce bu resimde arkasında kat varmı hiç ?

daha yeni kestirdim kırıkları gitsin diye ama arkasına şekil vermek için maşa fln kullanıp duruorm ve gene de olmuo beceremiorum.:14:

Benim saçlarımda 2.ci ekteki gibi

ince uçlu maşa ile saçlarını yap. sonra biraz wax ile dalgaları aç. istersen üst kısımlarına dak repe atabilirsin kabarık durması için. bu arada saçını maşaya sarma şeklin önemli maşayı dik duracak şekilde tutup saçı öyle sarmalısın :34:

Son düzenleme:
ince uçlu maşa ile saçlarını yap. sonra biraz wax ile dalgaları aç. istersen üst kısımlarına dak repe atabilirsin kabarık durması için. bu arada saçını maşaya sarma şeklin önemli maşayı dik duracak şekilde tutup saçı öyle sarmalısın :34:

çok ince maşam yok da, milimetresni unuttum ama orta kalınlıkta bi maşam var, ama zaten saçım çok kırık olduğu için kestirmiştim onu da kullanmak istiyorum maşasız yapılmaz mı bu model??
ve arkasını yaparken maşayı nası dik tutucam canım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem :16: üstlerini de kabartmayı beceremiorum zaten bi türlü :)) bak şimdi benim saçımın arkası aynı bu boyda ama sanırım 3 tane kat var, yani bi üstte ortaboyda katlar var, bi ortada var bide ensemde var. ve göremediğim için yapamıyorum maşa tam olarak nası yapıcam :((

Arkadaşım sorun saçlarında değil. Yani tamamen değil. Biraz sönük ama halledilmeyecek bir şey değil. Şöyle ki: Ben evde düzleştirici ile kıvırcık yapıyorum saçlarımı (avatardaki benim ve omuzlarımın hizasında saçlarım). Sonra başımı öne atıp bol bol krepe atıyorum hem diplere, hem buklelere. Gayet hacimli görünüyor.

Arama motoruna "how to styling short hair" yazarsan bir sürü video çıkacaktır. Oradan güzel modeller elde edebilirsin. Ben hep youtube'dan öğrendim :16:

Arkadaşım sorun saçlarında değil. Yani tamamen değil. Biraz sönük ama halledilmeyecek bir şey değil. Şöyle ki: Ben evde düzleştirici ile kıvırcık yapıyorum saçlarımı (avatardaki benim ve omuzlarımın hizasında saçlarım). Sonra başımı öne atıp bol bol krepe atıyorum hem diplere, hem buklelere. Gayet hacimli görünüyor.

Arama motoruna "how to styling short hair" yazarsan bir sürü video çıkacaktır. Oradan güzel modeller elde edebilirsin. Ben hep youtube'dan öğrendim :16:

kızlar öğrendim saçımı kullanmayı :) hemde ne düzleştirici ne maşa kullanıorum valla hepsini bıraktım mahvetmiycem saçlarımı.

duştayken 2-3 kez tamamen öne eğip öle yıkayın öle durulayın 5-6 dk öle durun bikaç kez. Sonra kafanızı arkaya atın ve ellemeyin bidaha , kremleyin vs öle kalsın sonra saç kendi şeklini çok güzel alıo ve üstleri baya hacimli gözüküo. Benimki kalın telli ve dalgalı saçım var hep şikayet ediodum dalgalrından.
ama böle öne atıp duruladığımdan ve düzleştirciyi bıraktığımdan beri acayip güzel dalgalarım oldu:9:

kızlar öğrendim saçımı kullanmayı :) hemde ne düzleştirici ne maşa kullanıorum valla hepsini bıraktım mahvetmiycem saçlarımı.

duştayken 2-3 kez tamamen öne eğip öle yıkayın öle durulayın 5-6 dk öle durun bikaç kez. Sonra kafanızı arkaya atın ve ellemeyin bidaha , kremleyin vs öle kalsın sonra saç kendi şeklini çok güzel alıo ve üstleri baya hacimli gözüküo. Benimki kalın telli ve dalgalı saçım var hep şikayet ediodum dalgalrından.
ama böle öne atıp duruladığımdan ve düzleştirciyi bıraktığımdan beri acayip güzel dalgalarım oldu:9:

bu şekilde yaptığın saçın fotosunu paylaşırmısın

merhabalar (umarım işe yarar) saçının arka tutamını işte ne kadar istiyırsan onu ıslak mendile sar nasıl bir şekil istiyorsan.. istesen sadece bir tutamını yap ön saçından mesela beğen,rsen arkaya yaparsın. 1 gün boyunca kalsın o sabah da biraz fön tut sonra sık dişli fırçayla falan atara bence hem dalgalı hem de biraz (emindeğilim:) ) hacimli olabilir. youtube de var videosu ıslak mendille dalgalı saç yaz çıkar ;)

Back
X