Bobi kayboldu

Oyyy ben kıyamam ona..Nasıl korkmuştur kim bilir..Sözde kangal ama koca bebek o :) Artık daha çok dikkat edin bir daha çıkamasın bahçeden

Oyyy ben kıyamam ona..Nasıl korkmuştur kim bilir..Sözde kangal ama koca bebek o :) Artık daha çok dikkat edin bir daha çıkamasın bahçeden
Aynen cüssesi buyuk ama okadar masum ki yuzunde bile oyle sert mizacli bi ifade yok isi gucu oyun oynamak sadece iyiki bulduk perisan olurdu :/

Bir kangal kopegi nasil uysal olabilir anlamiyorum ben bunu.
Kangal sadece sahibine uysaldir diye biliyorum, eminmisiniz o kopegin kangal olduguna.

Bir kangal kopegi nasil uysal olabilir anlamiyorum ben bunu.
Kangal sadece sahibine uysaldir diye biliyorum, eminmisiniz o kopegin kangal olduguna.
Evet kangal sivastan alindi irklari ayirt edecek kadar bilgiyede sahibim kopek melez degil nasil yetisirilirse oyle olur ayrica kangallar agresif kopekler degil zaten yapi itibariyle ama bizimki coook fazla uysal benim acimdan bi sikinti yok ama kotu niyetli insanlar var

Valla sekerim yanlis anlama, kangallar hep guclu hayvanlar ve iyi koruyucular olarak bildigim icin sordum.
Kardesimin de vardi kangali, basedemedigimiz icin kardesime geri verdik.
Sizin ki cok uysalmis hele bir de kacmis baska kopeklerden o yuzden sasirdim ne yalan soyliyim.
Iyi koruyun bence de, sonucta kangal bulmak kolay deyil, pahali hayvanlar.

İyi koruyucu olmak herkese saldırmak değil.
İyi koruma yapan köpek dengeli köpektir. Tehdit görmediği sürece sakindir. Rottweiler veya dobermann da sahibine uysal, başkalarına saldırgan bilinir mesela ama alakası yoktur halbuki.

Ne yapalım onunda karakteri boyle bu ırkına ait olmadıgını gostermiyor biz daha fazla dikkat edicez ayrica yuruyuse cikarttigimizda fln bizde o ortamda olunca hicbi kopekten korkmuyordu ama kendisine havlamak ustune gelmek disinda zarar verilmeyince oda zarar vermezdi ama korku gormedim hic ve kaybolmuştu sonucta bilmedigi yerde bilmedigi birsuru kopegin bolgesine girince butun kopekler ustune gelince korkmustur dogal olarak

Neyse canim, Allah tan bulmussunuz.
Kopekler cok seker oluyorlar cidden.
Korkum var o ayri tabi.

Iste genel gecer kabul edilen seyler belki bildiklerim.
Dogrusu cok bilgim yok benim kopekler konusunda,
ama fareleri sorun cevap veririm :)
Cok seviyorum o minnacik seyleri :)

Kangal kadar sadık kangal kadar korumacı bir kopek daha yok su dünyada.
Sivasliyim diye demiyorum ama çok kaliteli çok farklı bir köpektir kangal.
Eski erkek arkadasimin vardi kangali 8 sene bakti o kadar sadik o kadar tatli bir kopekti ki yavrum.
Hele bebeklikten beri besliyorsaniz hayatta vazgecemez sizden

Kötü, saldırgan hayvan yoktur efendim saldırgan sahip vardır.
Sivaslıyım haddinden fazla kangal gördüm, besledim hic biri saldırgan değildi.
Pitbull besliyordu en son eski sevgilim.
O kadar uysal bir yavruydu ki aklınız şaşar.
Yaklasmasini bilmek gerek ondan önce tabi

ben saldirgan demedim ki, iyi koruyucudurlar dedim.
Sahiplerini, evlerini bilirler yabancilardan korurlar demek istedim.
Niye bu kadar tepki gordum anlamadim sahsen.
Biz basedemedik derken, hem beslemesi konusunda zorluk yasadik, hem de cok guclu hayvandi sahsen insanlar cekiniyordu avluya girmeye ( ben de dahil-zaten korkarim ben guclu kocaman kopeklerden).

Estağfurullah saldirmak değil.
Sivas kangalı dünya markasidir tartismasi bile gereksiz.
Korkmaniza falan birşey diyemem sadece uysalligina karsi cikmissiniz onu acikladim ..

Estağfurullah saldirmak değil.
Sivas kangalı dünya markasidir tartismasi bile gereksiz.
Korkmaniza falan birşey diyemem sadece uysalligina karsi cikmissiniz onu acikladim ..

belki de korkumdan oyle dusunuyorumdur.
Benim ciddi korkularim var kopeklere karsi malesef cocukluktan kalma
Severim cok ama korkuyorum cok.

Gözünüz aydın.Ben de bir tavuk filan görüp peşine gitmiştir diye düşünmüştüm.
Kangalların boyunları çok güçlü,zinciri istedikleri zaman koparabiliyorlar.
Bir kangal zincirli duruyorsa,bu sadece durmak istediği içindir:)

Ben Sivas Kangallıyım, dedem kangal köpeği yetistirip satıyor ve kangal köpekleri çok çok değerli ve pahalı. Sizin için manevi değeri var belliki ama uzgunum kangal olduğunu farkeden biri çalmıştır çünkü çok değerli hele de safkan sa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…