CiRiLLA ♈ Pro Üye 10 Ekim 2014 32.755 147.383 798 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi CiRiLLA #61 sumoshh .!.: Ben Sivas Kangallıyım, dedem kangal köpeği yetistirip satıyor ve kangal köpekleri çok çok değerli ve pahalı. Sizin için manevi değeri var belliki ama uzgunum kangal olduğunu farkeden biri çalmıştır çünkü çok değerli hele de safkan sa Genişletmek için tıkla... Kopegimizi bulduk tesekkurler:))
sumoshh .!.: Ben Sivas Kangallıyım, dedem kangal köpeği yetistirip satıyor ve kangal köpekleri çok çok değerli ve pahalı. Sizin için manevi değeri var belliki ama uzgunum kangal olduğunu farkeden biri çalmıştır çünkü çok değerli hele de safkan sa Genişletmek için tıkla... Kopegimizi bulduk tesekkurler:))
Cellista61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 3.201 1.007 248 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi CiRiLLA #62 Oooofff icimmm gittiii yaaa ozellikle kopeklere karsi cok ama cooooook hassasim :'( keske okumasaydim topiginizi uuufffff :'(
Oooofff icimmm gittiii yaaa ozellikle kopeklere karsi cok ama cooooook hassasim :'( keske okumasaydim topiginizi uuufffff :'(