Buldukkkk cok sukur hic umidim yoktu :)))İnşallah bulursun insallah zarar gelmez kopecige bir hayvansever olarak çok üzüldüm. Bence fotoğrafini afislere basin direklere asin, hayvan severler ve çeşitli sayfalara da paylasn. İnşallah bir an önce bulunur..
İnan kendi köpeğimmiş gibi sevindimBuldukkkk cok sukur hic umidim yoktu :)))
Kırma değilse dikkat edin çalmasınlar. Çiftleştirip ticaretini yapanlarla dolu ortalık. Bulmanıza sevindim ayrıcaBuldukkkk cok sukur hic umidim yoktu :)))
Buldukk bende calindi fikrine yogunlasmistim sabahtan beriSaf Kangal cinsi köpekleri genelde çalıyorlar ne yazık ki.
Zor birsey ya bulunmasaydi coook uzulurdum git gidede umidi kesmistim artik ama Allah iste buldukk bizde cok sevindikİnan kendi köpeğimmiş gibi sevindimBenimde 2 tane kedim var bir kaybolsalar kafayı yerim herhalde. Okula giderken bile evde başlarına birşey gelmesin diye dua okur çıkarım :) Geçen gün de erkek arkadaşım patisi kırık bir kedi bulmuş getirdi ona bakıp iyileştirmeye çalışıyoruz. Ama o kadar temiz ve iyi bakılmış ki (iç dış paraziti kesinlikle yok) bir ev kedisi olabileceğini düşünüyorum. Yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Nereden ve nasıl bulurum sahibini kara kara düşünüyorum
Gözün Aydın kendisi kaçmış demekki.Kızlaaar bobiyi bulllldukkk bi park gorevlisi bulmus baglamıs cokkk sukur teslim allldikkkkk :))))
Aynen kendisi gitmis calinsaydi hic bulamazdık kp koyden getirelide cok olmadi etrafi bilmiyor etmiyor kesfe ciktiysa kaybolmus demek bizi gorunce acayip sevindi basina gelmeyen kalmamis abi iyiki yaralanmamisGözün Aydın kendisi kaçmış demekki.
Çok üzüldüm dilerim bir an önce bulunur,hava çok soğukKizlar yeni misafir diye konu açmistim kp koyden kangal kopegini getirmisti bakiyorduk bahcede cok uysal cana yakin tatli birseydi kimseye havlamaz saldirmazdi bu sabah yerinde yoktu zinciriyle beraber şok oldum eşim aramaya cıktı ben cok uzuldum beykoz civarlarında 2 yaşlarin erkek kangal boynunda kahve tasması vardı daha oncede zincirinden kurtuldugu oldu ama evden uzaklasmazdi ve sabahtan beri eve geri donmeliydi degil mi((( calınma ihtimali aklimiza geliyor birtek cunku cidden cok uysaldı birileri almış olabilir su kisacik zamanda onu cok sevip alismistik yuvasini bomboş gormek beni cok uzuyor dua edinde biyerden ciksin eşim bulsun onu arkadaslar arabalardan cok korkardi eger bu havada ve yanlizsa cok usumus korkmus ve actir Allahm yardimcisi olsun ve bize ulaştirsin
Erkek köpeğin kızgınlık dönemi yoktur yalnız. Erkek köpek her daim hazırdır. Erkek milleti işte, hepsi aynıPolise falan haber verdiniz mi?
Çalınma ihtimali büyük çünkü yetişkin bir köpek evin yolunu bulur.
Uysal bir hayvansa kaçmazdı kızgınlık dönemi de değil.
Kızlaaar bobiyi bulllldukkk bi park gorevlisi bulmus baglamıs cokkk sukur teslim allldikkkkk :))))
Gozumuz ustundeÇok sevindim. Bir daha olmaz inşallah
Tesekkur ederim bian calindi ve bidaha bulayacagiz zannettim ama sukur bulduk ya :)))Ay şimdi okudum yorumları bulunmuş çok sevindimHadi gözünüz aydın...
Çok şükür...Nasıl olmuş ki olay bahçeden nasıl çıkmış?Tesekkur ederim bian calindi ve bidaha bulayacagiz zannettim ama sukur bulduk ya :)))
Zincirden nasilsa kurtulmuş zincirde ortada yoktu bahce tamemen kapalı degildi bir baktik yok esim cikti aramaya ardindan ben ciktim bi ara geldim cok soguktu esim devam etti saatlerce sonra yine ben ciktim bi park gorevlisi bulmus baglamis esim aradi buldum dedi ama boynunda tasma harici zincir yine yoktu adam baska biseyle baglamis kopegin kimligini gosterdik vs teslim aldik geldik adamin gordugunde sokak kopekleri kovaliyormus sonra yola atlamis araba carpiyormuş az daha zaten sirilsiklam olmuş birde kar yagiyordu dunden beri :/Çok şükür...Nasıl olmuş ki olay bahçeden nasıl çıkmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?