bahsettiğiniz sıkıntıları ben yaşamadım çok şükür.
sonrası istenen tetkiklere gelince, ameliyatı kapalı istediğim için adana da oldum, dr um kontrole gel falan demedi. ama ben 1 sene sonra burdaki dr a kontrole gittiğimde sadece ultrasonla bazı ölçümler istedi( bildiğin karından yapılan ultrason). sonucunda herşey normal dedi. hatta gebelik düşünüyorum dediğimde bir sakıncası yok dedi.
ameliyatta böbreklerinizin şu anki durumunu koruması için kanalın dar olan kısmı kesilip çıkarılıyor, geniş kısmı böbrek girişine dikiliyor, benim hidronefrozum da baya büyümüştü onu da küçülttüler, hem o yüzden hem de kapalı olduğu için sanırım 5 saati geçti, annem ve eşim çok korkmuşlar neden bu kadar uzun sürdü diye.
size tek tavsiyem eğer birden fazla dr ameliyat dediyse bir an önce çekinmeden olun ki böbreğinizi kaybetmeden kurtulun, acılar ağrılar geçiyor önemli olan ameliyatın başarılı olması. o yüzden çok iyi araştırıp ehil bir dr bulun, en önemlisi bu, çok ama çok ince işi olan bir ameliyat.
Allah yardımcınız olsun, şifa versin, en kısa zamanda hayırlısıyla kurtulmanızı diliyorum. burdan haberleşiriz ben arada giriyorum.