böcek ilaci kullananlar yardim

htc71

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
4.061
9.973
158
Merhaba arkadaşlar ben bi böcek ilaci hakkında size danışmak istedim.ilk defa yazıyorum yanlış yerdeyse kusura bakmayın bebeğim var bayerin bi ilaci var k- otrine kullanan varmi bebeklere zarari varmı insanlara zararlı değil diye geçiyor ama kızım 11 aylık teeddut ettim kullanan varsa yardimci olabilir mi yan tarafimiza bina yapılıyor eski tek katlı bi gecekondu evi vardı onu yıktılar ordan geliyor eve dış duvarlarda da gordum

Son düzenleme:
Dağ başında oturuyorum her turlu böcek görmek mümkün ben dediğiniz ilaçtan kullandım her yere sıktık, ilk gün etki etti sonra bana mısın demedi bende sinek ilacı ile çare buldum gelen böcek yarım saat içinde ölüyor. Tabii çare değil yakında bebegimiz geliyor ve burdan taşınmayı düşünüyoruz. Gözlerim yerlerde böcek aramak beni ruh hastası eder herhalde bebek varken. Ayrıca o ilacın bebeğe zararı yok ben alırken gebeyim evime gelip giden bebekler var zararlı mı diye araştırmıstm ama yine de ilacı sikarken odada olmasın

Merhaba arkadaşlar ben bi böcek ilaci hakkında size danışmak istedim.ilk defa yazıyorum yanlış yerdeyse kusura bakmayın bebeğim var bayerin bi ilaci var k- otrine kullanan varmi bebeklere zarari varmı insanlara zararlı değil diye geçiyor ama kızım 11 aylık teeddut ettim kullanan varsa Allah rızası için cevap versin gordugum böcek gumuscun yan tarafimiza bina yapılıyor eski tek katlı bi gecekondu evi vardı onu yıktılar ordan geliyor eve dış duvarlarda da gordum kullanan varsa yardımcı olun Nasil bas edicem bu böceklerle cogalmadan halletmek istiyorum

Ben her bocege asit borik ve pudra sekeri karisimini kullaniyorum. Sagliga zarari yok.

Eczaneden 3 4 liraya asit borik al birebir olcuyle pudra sekerine karistir. Geçtiği yerlere islanmayacak bir sey üstünde koy. Girdigini dusundugun tarafin cam onlerine vs. koyarsin. Ise yarar umarım

Sağolsun ona dikkat edicem siktiktan sonrada evde durmayiz öyle yaparsam bu böceklerle evin içindeki kapı altındaki yarıklardan boşluklardan cikiyor oraya yuva yapmışlar sanirim bbegimde gezmek istiyor emekliyor birakmiyorm oturduğumuz odadan bir yere hele kapıya hiç yanastirmiyorum ilk gordugum de yemek falan yiyemedim coktiksindim borik asiti yapamam ama cevP verdiğiniz için sagolun kapının dibinde çocuk eller diye cok korkarım ama ulaşılmayan yerlere denerim

Sağolsun ona dikkat edicem siktiktan sonrada evde durmayiz öyle yaparsam bu böceklerle evin içindeki kapı altındaki yarıklardan boşluklardan cikiyor oraya yuva yapmışlar sanirim bbegimde gezmek istiyor emekliyor birakmiyorm oturduğumuz odadan bir yere hele kapıya hiç yanastirmiyorum ilk gordugum de yemek falan yiyemedim coktiksindim borik asiti yapamam ama cevP verdiğiniz için sagolun kapının dibinde çocuk eller diye cok korkarım ama ulaşılmayan yerlere denerim

Borik asit kremlerde falan bulunan zararsız bir madde. Kimyasal degil. Yine de el degmeyen yerlere deneyin, risk olmasin.

http://www.1organik.com/boraks-borik-asit-nasil-kullanilir.html

Ben zararlı bisey zannettim borik asiti bakicam tesekkur ederim nasıl kullandınız toz gibimi serptiniz

Ince kopuk tabagin icine koydum, pudra sekeriyle karistirip. Tabaklari her musait yere koydum. Fırın arkasi, tezgah alti, banyo kosesi, gardrop yani, tv unitesi arkasi gececegini düşündüğüm her yere koydum.

İlk ilaclayip sonrada yarıkların içine borik asit pudra şekeri döküp alciyla kapaticam inşallah bi daha gormem deneyecegim ikisinde

Back
X