• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böcek ve köpek korkusu:(

intacto

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
99
0
296
İzmir
kızlar bu korku benim hayatımı alt üst ediyor. örneğin gittiğimiz bir kafede otururken yakınıma köpek yaklaşsın onu takip etmekten nereye gitti geliyor mu diye çoğu sohbete dahil olamıyorum.. eve yanlışlıkla çekirge falan girsin aklımı kaybedecek gibi oluyorum korkudan.yani artık evden dışarı çıkmak eziyet oldu diyebilirim heryerden bişiler çıkacakmış gibi geliyor. gözlerim fıldır fıldır etrafı inceliyor.. benim gibi olup da doktora falan gidip düzelen var mı..psiyatr falan çözüm olabilir mi bana kararsız kaldım

Bendede var bocek korkusu hem de hat safhada nasil gecicek bilmiyorum hic sevmiyorum bazen camdan giriyor hemen esime sunu at camdan diyorum kendim alamiyorum :/

kızlar bu arada yeni üye sayılırım yazdıklarınıza nasıl cevap verilir bilmiyorum anca beğeniyorum kusura bakmayın

Bende de aşırı derecede böcek korkusu var fobi derecesinde. Nereye gitsem bişey var mıdır diye inceliyorum her yeri.
Çok merak ediyorum ben de bunun tedavisi var mıdır diye.

bende de var özellikle köpek korkusu....senın yaptıklarının aynısını yapıyorum köpegı takıp etmekten baska bir şeye odaklanamıyorum.
ama bunun bır rahatsızlık oldugunu düşünmemıstım .korku işte....
küçükken çok fecı bır köpek kovalamıstı benı.evın ıcıne kadar da gelmişti:26::26: sanırım onun etkısı uzerım de.

böyle de yaşamak zor valla bir de kimse anlamıyor halinizden

sorma. kimseye dert anlatamıyorum neden bu kadar çok korktuğuma anlama veremiyorlar. küçükken annem psikoloğa götürmeye çalışmıştı ama gitmemekte direnmiştim. şimdi de gitmeye cesaretim yok hala.

bende de var özellikle köpek korkusu....senın yaptıklarının aynısını yapıyorum köpegı takıp etmekten baska bir şeye odaklanamıyorum.
ama bunun bır rahatsızlık oldugunu düşünmemıstım .korku işte....
küçükken çok fecı bır köpek kovalamıstı benı.evın ıcıne kadar da gelmişti:26::26: sanırım onun etkısı uzerım de.

tabi büyük bir rahatsızlık değil ama yine de insanı diken üstünde oturtuyor. bizim buralarda da köpek çok onun için her gün bu korkuyla yüzleşiyorum. bir de insanlar korkma bişey yapmaz falan diyorlar iyi niyetle o o lafa da uyuz oluyorum..

sorma. kimseye dert anlatamıyorum neden bu kadar çok korktuğuma anlama veremiyorlar. küçükken annem psikoloğa götürmeye çalışmıştı ama gitmemekte direnmiştim. şimdi de gitmeye cesaretim yok hala.[/QUOT

evet aman korkma bişi yapmaz.. gelip seni mi ısıracak..o kendi halinde duruyor falan filan..ama gel bi de içime anlat bunları

Napalim canim elimizi suremiyoruz ben igreniyorum ya sonucta Allah yaratmis ama sevmiyorum yaaa boyle antenlerini salliyorlar pis pis sanki ustume atlicaklar gibi oluyo :)

Ben böceklerden korkmam da iğrenirim. Ama sizinkisi takıntı galiba, bu kadar korkmayın yahu, bişey yapmıyorlar :) Köpekten ben de korkarım ama takip etmekte yine abartılı biraz. Hayat kalitenizi etkileyen bir durum sanırım, psikolog yardımıyla aşabilirsiniz bence :)

Ben böceklerden korkmam da iğrenirim. Ama sizinkisi takıntı galiba, bu kadar korkmayın yahu, bişey yapmıyorlar :) Köpekten ben de korkarım ama takip etmekte yine abartılı biraz. Hayat kalitenizi etkileyen bir durum sanırım, psikolog yardımıyla aşabilirsiniz bence :)

yok o kadar da değil yani hayatımı etkilemiyor sadece gördüğümde iğreniyorum tiksiniyorum mesela küçük örümcekler oluyor yaa bazen denk geliyo peçeteyle alıp dışarı atabiliyorum ama o büyük böcekleri hiç sevmiyorum beni yemezler evet ama ya ne biliyim baan iğrenç geliyorlar

Back
X