- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
çok fena kaşınmaya başladım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belediyeye haber vereceksin o zaman canım. Zaten apartmanda toplantıya gelmeyenleri kabul etmiş saydık, eğer kabul etmeselerdi kanunen işlem başlatılacaktı. Hayat kalitesini düşüren bir şey, seni en iyi ben anlarım. Bir de ders çalışıyormuşsun, Allah yardımcın olsun gerçekten üzüldümaaaa altta bi dükkan var batmış 3 aydır dükkan sahibi anahtarı bile vermiyorlar çıkartamadım dedi orayı ilaçlatamayız ki!!! kanunen giremiyormuşsunuz öyle kırıp falan. adam da batmış diye ortalıkta yok eşyaları içinde kapı kitli duruyor öyle. ay ben napcam ya![]()
Benimki bundan, bu da nem ve sıcağı severmiş. Seninkinin üstü sıra sıra, aynısı değil sanki
Canım o zaman şirket cinsine göre ayarlıyor ilacı onlara göster muhakkak. Bir de bizimki kadar çok üremiyorsa şanlısın. Tam cinsini öğrenip, internetten çözüm yollarını oku bence, sitelerde ne dedilerse çıktı.yok bundan değil eminim
Benden güzel çıkacak yakında
ölü haliyle aynı gibi duruyor benimkiyle. Sadece sırtını benzetemedim diğer resimde
![]()
Canım o zaman şirket cinsine göre ayarlıyor ilacı onlara göster muhakkak. Bir de bizimki kadar çok üremiyorsa şanlısın. Tam cinsini öğrenip, internetten çözüm yollarını oku bence, sitelerde ne dedilerse çıktı.
Macun şeklinde böcek ilacı var eğer evde küçük çocuk yoksa kullanabilirsiniz, kokusu yok.Zirai ürünler satan yerde bulabilirsiniz oldukça etkili
Tarım ilaçları satılan yerlerde krem gibi küçük tüpler var.
Ortalık olmayan köşelere dolap altlarına sürerseniz etkisini 1 yıldan fazla sürdürüyor.
annenizi alıp gezmeye / güne / oturmaya gidin o arada evin anahtarını birisine emanet edip evi ilaçlatın.eskisi gibi değil artık ilaçlamalar siz dönene kadar ev hallolur.hamam böceği aşırı pis hayvandır.yastığına dolabına yumurta bırakır önünü alamazsın.yemeklerden çıkar.