- Konu Sahibi esmergizmo
Kedi beslemeyi düşünmez misiniz?Böcek möcek koymaz valla..Pencereden giren kara sineği bile alaşağı ediyor![]()
bizimkine ders vermeye gelir mi
yakalıyor ama cenazesini kaldırmak bana kalıyor sineklerin de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedi beslemeyi düşünmez misiniz?Böcek möcek koymaz valla..Pencereden giren kara sineği bile alaşağı ediyor![]()
Gelir gelir :)bizimkine ders vermeye gelir mi
yakalıyor ama cenazesini kaldırmak bana kalıyor sineklerin de
selam hanımlar evde bir tür böcek çıkmaya başladı. adını bilmiyorum arattım bulamadım antenli kahverengi köşeli bir böcek.
koridorda ve odaların hep kapı ağızlarında denk geliyordum. neyse sonunda kaynağını bulduk küçük tuvalet giderigider kapaklı ama yine de geliyor tekrar değiştirilecek, olmadı klozet taktıracağız. o kısmı tamam ama annem ilaçlattırmayı asla kabul etmiyor. zehirleniriz ilaç zararlı diye fobisi var. tamam zararlı elbet ama böcek de zararlı yani resmen lağım böceği evde dolanıyor.
e bende de böcek fobisi var. kendim böcek ilacıyla duvar kenarlarına vs sıktım ama ne kadar etkili olur bilmiyorum. başka ne yapabilirim sizce? bu evden de yakında taşınmayı düşündüğümüzden eski büfeler vs çok fazla eşya var ve temizlik zor. annem de ay o lazım olur bu lazım olur diyip atmamaya çalışan biri dolayısıyla her yer eşya. e daha 6 ay kadar buradayız ama ben böcek çıkınca odamı kırklıyorum resmen ama tüm eve gücüm yetmez eşya ve dağınıklıktan dolayınapıcağımı şaşırdım bana bi akıl lütfen.
![]()
Internette bi aratin kalorifer böceği diye çıkan resimle aynımi
Kalorifer böceğiyse eğer mutlaka uzman bir ilaçlama firmasından destek almalısınız.
baktım benziyor ama emin olamadım çok büyük değiller 1 cm kadarlar maksimum. bazen ölü bazen canlı görüyorum koridora ne zaman çıksam püf.
Gümüş böceği mi acaba? Döküntülü yerlerde çoğalırlar. Eşyaların arasında da olabilir.
Kalorifer böceğini tarif ediyorsunuz sanırım. Bildiğim kadarıyla(emin değilim) belediyeye başvurursanız ilaçlama işlemini yaptırabiliyorsunuz galiba. Kalorifer böceği çok hızlı üreyen bir böcek. Hemen önlemini almanızı tavsiye ederim.
valla hızlı ürediği kesin ilk kez 1 ay önce tek tük gördük ben pazardan yeşilliklerlw gelmiştir dışardan gelmiştir derken şu an her çıkışımda görüyorum. sıktığım raid etkilemez mi şu kare kutu gibi yemlerden de koydum.
giderden geldiğine eminiz kapaklı gideri değiştirecek babam
Her yere yumurtluyorlar ve tek seferde de çok yumurta bırakıyorlar diye biliyorum. Siz sadece büyüyen ve o yemleri yiyenleri öldürüyorsunuz. Yavrular tekrar büyüyor. Yavruları yok etmeden bu böcekle mücadele etmeniz zor. Uzman birine başvurmanız daha iyi olur gibi. Umarım en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz.
üfff moralim bozuldu vallazaten evden nefret ediyordum valla temelli giderim eğer böyleyse. tek olsam hallederim uzmanı getiririm eve de ailemle bu iş zor biraz inatçılar ve izin vermiyolar bazı şeylere
![]()
Bu böcekle mücadelede tüm apartmanı ilaçlıyorlar diye biliyorum. Zor bir durum.
apartman ilaçlanıyor ama daha bahara doğru sanırım var vakti daha.
kalorifer böceği olabilir. Annem küçük şişe kapaklarının içine karbonat, limon birşey daha vardı onlrdan koyup evin birçok yerine koyduda kurtuldu. Hem doğal yöntem insan sağlığına da zararsız hemde pratik. 2 ayda bir yenilemek gerek tabi.selam hanımlar evde bir tür böcek çıkmaya başladı. adını bilmiyorum arattım bulamadım antenli kahverengi köşeli bir böcek.
koridorda ve odaların hep kapı ağızlarında denk geliyordum. neyse sonunda kaynağını bulduk küçük tuvalet giderigider kapaklı ama yine de geliyor tekrar değiştirilecek, olmadı klozet taktıracağız. o kısmı tamam ama annem ilaçlattırmayı asla kabul etmiyor. zehirleniriz ilaç zararlı diye fobisi var. tamam zararlı elbet ama böcek de zararlı yani resmen lağım böceği evde dolanıyor.
e bende de böcek fobisi var. kendim böcek ilacıyla duvar kenarlarına vs sıktım ama ne kadar etkili olur bilmiyorum. başka ne yapabilirim sizce? bu evden de yakında taşınmayı düşündüğümüzden eski büfeler vs çok fazla eşya var ve temizlik zor. annem de ay o lazım olur bu lazım olur diyip atmamaya çalışan biri dolayısıyla her yer eşya. e daha 6 ay kadar buradayız ama ben böcek çıkınca odamı kırklıyorum resmen ama tüm eve gücüm yetmez eşya ve dağınıklıktan dolayınapıcağımı şaşırdım bana bi akıl lütfen.
![]()
Her yerde gezebiliyor o anlattığınıza göre şekli de aynı.ışığını hatırlamıyorum ama herhangi bi siteden bakabilirsin gün boyu prizde kalsın anında yok ediyor o.kuzene de kendi döşettiği parkeden gelmişti ve komşularına da gitmiştişu mor ışıklı olanlardan mı? yakarca için takıyorum onlardan ben daha alıcaktm ama onlara işe yarar mı acaba?
ay olabilir sürekli tadilat var apartmanda zaten bizim de zeminler hep parke nerden çıktığına emin olamadık ama giderden çıkmaya çalışırken görmüş annem ordan diye düşündük. eğer bitmezse evden giderim valla o kadar nefret ediyorum.
oda kapıma sünger taktım ya![]()
Tam zamanını bilemiyorum. Bahara kadar siz elinizden geleni yapın. Eğer bitiremezseniz ilaçlama işini mutlaka yaptırın.
kalorifer böceği olabilir. Annem küçük şişe kapaklarının içine karbonat, limon birşey daha vardı onlrdan koyup evin birçok yerine koyduda kurtuldu. Hem doğal yöntem insan sağlığına da zararsız hemde pratik. 2 ayda bir yenilemek gerek tabi.