böcek

Bende taşınalı bir sene olmadı. Çatı katında oturuyorum. Bu kadar üst kata cıktığına göre böcekler, demek ki diger dairelerde de var.

Söylesen kimse kabul etmez yada ilaçlatmaz. Zaten merdivenlerin temizliğine para vermemek için millet burada dönem dönem kendisi bile sıra yapıp silmiş merdivenleri :) İlaçlamaya mı para vericekler.. Kendi dairemi ilaçlatsam, süresi yine 6 ay. Sürekli yeniletmek lazım. E bütçede malum...

Çözümü bende hani şu heryerde bulunan malum markanın tabletleri oluyor, onda buldum. Tabletleri koyduktan sonra, şu zamana kadar, bir daha ne kalorifer böceğiymiş, ne hamamböceğimiymiş v.s ölüsü hariç hiiiç görmedim.

En kötü ihtimal bunu deneyebilirsin, tabi ki ilaçlatma en kesin çözüm ancak, onuda belli bir müddet sonra tekrarlatmak durumundasın. E bir de bebek emeklemeye basladıysa kimyasal sonuçta ne kadar güvenlide olursa olsun, insan düşünüyor.

Evet antalyadaki böcekler uçuyor nedense :1::1::1::1:.Açık kahverengi oluyorlar nerden çıktıklarıda belli olmuyor.İğrençler.

evet nerden çıktıkları belli olmadığı gibi bide üstüne üstüne geliyolar,
sen önde, o arkada kaçıcak delik ara dur :25:

Bizim apartmanda da aynı sorun vardı..
Sayısız kalorifer böceğiyle savaşıyordum geceleri. Kendimiz ilaçladık evi faydası olmadı tek tek bütün dairelerle konuştum yok.. İnsanlar alışmış böceklerle yaşamayı seviyorlar çoğu kişi kabul etmedi. Çok araştırdım iyi bi ilaçlama şirketi buldum. 120 m2 evi 50 liraya 6 aylık garantili ilaçlattım maşallah sinek bile giremedi eve.
İlaçlama 5 dakika bile sürmüyor insana hiçbir zararı yok 10 dk balkonda duruyorsunuz sonra normal hayatınıza dönüyorsunuz.
Sizde iyi bi firmayla anlaşın ve ilaçlatın kendi yöntemlerinizle zor olacak gibi :31:

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim aşırı derecede böcek fobim var, sadece fobide değil! Onları görünce huylanıyorum, iğreniyorum, midem kalkıyor, kaşınıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor, gördüğümde eşime haber veriyorum ölüsünü bile atamıyorum o derece :(( Eşim seni bu konuda tedavi ettireyim bile diyor, internetten tedavi şekillerine baktım yok bana göre değil :( Pencerelerin hepsine sineklik taktım, balkona böcek korkusundan çıkamıyorum ancak yanımda biri olduğunda çıkabiliyorum.

Yaz aylarını sırf böcek yüzünden sevmiyorum. Her yaz geceleri kara fatmalardan çok sık görüyordum bu sene ALLAH'a şükür 2-3 kere gördüm. 1 kerede çiyan gördük eşim ben görmeden kalktı attı. Evim site içerisinde ama düzgün ilaçlama yapmıyorlar sanırım benden başka kimse böceklerden şikayetçi değil. 2. kattayım ama etrafım yeşillik :(

Şu an ki sorunum ise, etkili bir ilaç kullanıyorum ama bu kadar çabalamama rağmen küvetten gelen ufak kahverengi böceklerden kurtulamıyorum. Sanırım hamam böceği. Önceleri ufak boyuttaydı git gide büyüyorlar. Şu an yine gördüm ve kaşıntı tuttu sinirlerim bozuldu.

Daha önceki evde bir ilaç firması çağırmıştım memnun kalmıştım ama o firmanın kartını kaybettim, bu evde başka bir firma çağırdım memnun kalmadım.

Sizden ricam tavsiye edebileceğiniz ilaçlama firması veya bir ilaç var mı?

Back
X