Böceklerden korkmak...

ewet fasulye cok guzel mide bozar:60::60: onu bunu bilmem sizin yuzunuzden konum kapancak sohbet bolumune konu acinda gecelim:60:

fasulye bozar ama bizide bozucaklar :60::60::60: kiz yumu sen ac sohbet bölümünede gecek hadi :1::1:

:1::1: kısa zamanda olur inşallah, tek bekar benim heralde, ama erken evlenmişiniz ya

biraz öyle oldu ya evet :44:

kizlar biriniz sohbet bolumunde bi konu acinsanizda yaww :D ben cok konu actimm:60:

konum icerik disina cikti sohbet bolumune uygun baslikla tasimanizi rica ediyorum tesekkurler....

ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???

bende korkuyorum..mesela şuan başka yerde yaşıyoruz ve evde minicik böcek olsun ya annemi çağırır ya babamı çağırırım böcekle göz temasından kaçaım:)sinek korkusu bendede çok vardı..gittiğim yerde nasıl zorlanırdım napcam diyerek sonradan geçti sinek korkum ama örümcek dahil böcek korkularım devam ediyor..benim korkumum sebebi birazda ;okul arkadaşlarımdan en şımarık olanlar sinek gibi ne olursa hayvanları yakalar bi nevi işkence eder insanların üstüne atarlardı korkutmaya çalışıp zevk alırlardı asalaklar..ondan kynaklanıyor..sizde böle bişey yaşadıysanız etkisi altında kalmışsınızdır blmiyorum ama bilinçaltı işte..

Son düzenleme:
yazılanları okumak bile kaşınmama yetiyor desem:85:
çok korkuyorum. pimapenlere elek taktırdık yine geliyolar.eleğin dışında durup bakıyolar:5:
köye gidemem,pikniğe hiç
mıknatıs gibi çekiyorum tüm böcekleri:26:

çok korkuyorum. pimapenlere elek taktırdık yine geliyolar.eleğin dışında durup bakıyolar:5:
köye gidemem,pikniğe hiç

aynen valla , piknik deyince en fazla tahammül edebileceğim kendin pişir kendin ye tarzı bir restauranttır , ona da en fazla 1-2 saat ...eşime kalsa hafta sonu 1 gün boyunca çayırlarda çimenlerde yatsa :( çok mecbur kalırsam senede bi sefer hatırı kalmasın diye giderim ama sanki o piknik alanındaki bütün böcekler üzerime tırmanıyor

bende korkuyorum..mesela şuan başka yerde yaşıyoruz ve evde minicik böcek olsun ya annemi çağırır ya babamı çağırırım böcekle göz temasından kaçaım:)sinek korkusu bendede çok vardı..gittiğim yerde nasıl zorlanırdım napcam diyerek sonradan geçti sinek korkum ama örümcek dahil böcek korkularım devam ediyor..benim korkumum sebebi birazda ;okul arkadaşlarımdan en şımarık olanlar sinek gibi ne olursa hayvanları yakalar bi nevi işkence eder insanların üstüne atarlardı korkutmaya çalışıp zevk alırlardı asalaklar..ondan kynaklanıyor..sizde böle bişey yaşadıysanız etkisi altında kalmışsınızdır blmiyorum ama bilinçaltı işte..

ewet canim bi olay yasadim oyle sanirsam bilincalti :)
köye gidemem,pikniğe hiç

aynen bende yaa...ne kadar istemesen o kadar cok cikiyolar karsina...
aynen valla , piknik deyince en fazla tahammül edebileceğim kendin pişir kendin ye tarzı bir restauranttır , ona da en fazla 1-2 saat ...eşime kalsa hafta sonu 1 gün boyunca çayırlarda çimenlerde yatsa :( çok mecbur kalırsam senede bi sefer hatırı kalmasın diye giderim ama sanki o piknik alanındaki bütün böcekler üzerime tırmanıyor

ALLAHTAN piknige felan gitmioruz yoksa ayakta kalirim :1:

kalorifer böcekleri korkulu rüyam biara evimizde yuva yapmışlardı heryerden mücerred gibi fışkırıyorlardı Şaka yaptığıma bakmayın gerçekten çok korkunçtu 1 ay boyunca onlarla yaşadım :14:

Bunu bende yaşadım. Kabus gibiydi. Mutfak dolabını bir açıyordum böcekler her tarafa kaçışıyordu. Babam ilaçlama yaptı evi kapatıp bir ay memlekete gitmiştik. Geldiğimizde evde böcek ölüsü temizlemiştik iğrençti:50:

Bunu bende yaşadım. Kabus gibiydi. Mutfak dolabını bir açıyordum böcekler her tarafa kaçışıyordu. Babam ilaçlama yaptı evi kapatıp bir ay memlekete gitmiştik. Geldiğimizde evde böcek ölüsü temizlemiştik iğrençti:50:

bide mutfakta yani igrenccc :D yaptigim yemeklerden tilsinirdim ben acaba bocek kacmismidir icine diye iyyyy:37:

Back
X