ayy demekki o can havliyle eline aldin ben olsam alamazdim yuzumude ozona yatirirdim herhalde![]()
wala ya nasıl korktuysam artık,o anı hala hatırlıyorummmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy demekki o can havliyle eline aldin ben olsam alamazdim yuzumude ozona yatirirdim herhalde![]()
wala ya nasıl korktuysam artık,o anı hala hatırlıyorummmmmm![]()
her yerde varlar yaw, yeni taşındık oh be kurtuldum böcüklerden demiştim ama bensiz yapamamışlar hasretimden dayanamayıp onlarda geldi , deli gibi kaşınıom yabu gece nasıl uyiycam acaba
köyde halamın sırtına kocaman bi böcek gelmiş, bi çığlık attı evin ortasında erkeklerin içinde soyunmaya başlamıştı, erkekler felan umrunda değil bi yandan soyunuyo bi yandan çığlık atıyo, babannemdede kene korkusu vardı, üstündeki benleri kene sanardıbenlerinin yerinden emin olmadığı için sürekli benlerini gösterip sorardı kene mi gız şu die babamda evet kene alıyım derdi dokunma diye yırtınırdı kadın, hamamböcüğü ben uyurken bacağıma gelmiş birkere allahtan uyandım yukarı doğru çıkıyo heyvan bi yandan titriyorum bi yandan soyunuyorum çok iğrençler
o gecede uyuyamamıştım, yatağımı sahiplendi it
köyde halamın sırtına kocaman bi böcek gelmiş, bi çığlık attı evin ortasında erkeklerin içinde soyunmaya başlamıştı, erkekler felan umrunda değil bi yandan soyunuyo bi yandan çığlık atıyo, babannemdede kene korkusu vardı, üstündeki benleri kene sanardıbenlerinin yerinden emin olmadığı için sürekli benlerini gösterip sorardı kene mi gız şu die babamda evet kene alıyım derdi dokunma diye yırtınırdı kadın, hamamböcüğü ben uyurken bacağıma gelmiş birkere allahtan uyandım yukarı doğru çıkıyo heyvan bi yandan titriyorum bi yandan soyunuyorum çok iğrençler
insanin korkunca erkek merkek demiyo valla
![]()
http://doga-ilaclama.com/images/oryantal_hamam_bocegi.jpg için Google Görsel Sonuçları
suna bakin hele iyyyyyyyyyyyyyyy:78:
ya ben kucukken cok iyi hatirliyorum boceklerden hic korkmazdim hatta iskence yapardim, olumceklerin kollarini kopartirdim, karincalari bi elimle ezerdim, sineklerin kanatlarini koparirdim vs...
ama bi gun gordugum ruya beni cok korkuttu ve o gunden bu gune hic bi bocege dokunamiyorum, sanirim vijdan azabi cekiyorum
bide tabi acayip tiksiniyorum, en cokda karinca gormeye dayanamiyorumheryerim kasiniyoo gorunce
![]()
http://doga-ilaclama.com/images/oryantal_hamam_bocegi.jpg için Google Görsel Sonuçları
suna bakin hele iyyyyyyyyyyyyyyy:78:
iğrenç ıyy kaşınmaya dewam :18::18:
bir keresindede kücükken bi arkadasin evindeydik, evleri bayaa eskiydi arkadasimin annesi oyuncaklari alt katta bi odaya atmis (artik odami örümcekhanemi bilemiyorum)e cocukta oyuncaklarimi istiyorum diye agliyodu sonra bana hadi girip alalim dedi, odanin kapisini acar acmaz ödüm koptu nasil bi odaydi o öyle yaa... her taraf beyaz beyaz örümceklerle aglarla doluydu, acayip korkmustum bide kafamiza örümcek düsmesin diye semsiyeyle girmistik iceri
oyncaklari aldik ama ben oynamadim :120::120::120: