bende cok eziyet etmisimdir farelere ip baglayip gezdirirdik yaris yaptiroduk keyfine deligine su koyup olduruoduk herhalde bi gunde 5 6 tarla faresi oldururduk kurbaglari ameliyat ediyorduk vs.simdide tiksinti var iyyy...
seni vicdansiz seniiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok eziyet etmisimdir farelere ip baglayip gezdirirdik yaris yaptiroduk keyfine deligine su koyup olduruoduk herhalde bi gunde 5 6 tarla faresi oldururduk kurbaglari ameliyat ediyorduk vs.simdide tiksinti var iyyy...
semsiyeyle girdigine gore saten hazirlikliymiss sizin arkadas![]()
seni vicdansiz seniiii![]()
arkadaslar bu konu yarina kalmaz kapanirsa hepiniz simdiden tesekkurler:):79:
kesinnniyyy hatirlayinca bile bi tuhaf oluyorum yaa ama hic unutmuyorum
öyle kullandiklari bi oda degildi resmen örümcekler icin yapilmis bi odaydi sanki :86:
bence sohbet bölümüne tasirlar
artik ordan devam ederiz![]()
belkide besliodular![]()
insallah ole olur![]()
demek benim gibi sinekten kacanlar var ha
cok sevindim normalmişm
![]()
bilemicem artik
![]()
inslh inslh :))
biz onların dedelerine işkence etmişiz, şimdi onların evlatları bize soruyo, evlerimizi basıyorlar, dedelerinden miras![]()
bende kendimi deli saniodum ama normal oldugumu anladim
savas acmislar demekki![]()
heheya bende kucukken koye dedemlere gittimizde onlarin tavuklarini hep calardim ve damdan atardim ucsun diye
zavalli tavuklar ertesi gun hep olurlerdi
tabii dediskom da kovalardi bizi
![]()
heheya bende kucukken koye dedemlere gittimizde onlarin tavuklarini hep calardim ve damdan atardim ucsun diye
![]()
kesinlikle normalsin canim hic süphen olmasin böceklerden bikan korkan tiksinen igrenen....... kac kisi cikti
![]()
yazda geliyo ki uyandı sinekler falan artık gelmişsse eve oda oda koş durya üstüme üstüme geliolar kii :104:
![]()
![]()