ilk korkuyosun ve sonra tiksiniyorsundur ondandır canmöyle çok aşırı korkum sinekten yana yok ama uçtuğu zaman bi yerlere değdğinde sesi gelince korkuyorm.:18:
ama ben daha çok hamam böceklerinden korkuyorum sürüngenlerden .
gördğümde hemen kaşıntı tutuyor beni bahsedildiğinde bile şimdiki gibi
hatta bi keresinde iki böcek görmştüm evde hamam böceği ufak. birini öldürmüştüm diğeri bazamın altına girmişti diye beni gelip öldürcek arkadaşnın intikamını alacak diye korkudan uyayamamıştım tabi ertesi günüde eve kesinlikle girmeyeceğimi söleyip 3 gün boyunca bamama ilaçlattrmıştım.![]()

Öyle bir böcek korkum var ki uçanından, kaçanından, yerde sürüneninden tutunda tavanda asılı olanlara kadar hepsine.Yani sivrisinek, kör sinek dedikleri, arı, örümcek, karafatma, fare, kedi, köpek vb... hiç bir çeşit ayrımı yapmadan hepsinden korkarım.
Gördüğüm anda en yüksek ses desibelim eşliğinde bir çığlık atar kaçmaya başlarım (bu iyi halim) bazen de kaçmayı akıl edemeyip çığlıktan sonra aşkımmmmm kurtarrr beniii nidaları eşliğinde eşim tarafından kucağa alınıp oradan çıkartılmayı beklerim. cidden çok acayip korkarım. Hani arkadaşın biri demiş ya bardak kapatıyorum diye helal olsun diyorum ben yaklaşamıyorum bile
Evde böcek varsa ve ben yalnızsam evden dışarı atarım kendimi en kolay çözüm
Bu arada sivrisinek ve kör sineklere artık müdahalede bulunabiliyorum
gelişme var yani
![]()
bende kedi kopek bocek ne gorursem direk yolumu degistiriyorum yada o ne taraftaaysa ben tam ters taraftan geciorum saten ahada gelio deyip yerimi degisince esimde anliyorrr