Boch bulaşık makinasında kaç programlı olan daha iyi fikirlerinze ihtiyacım var

sude naz 22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
533
49
38
35
ARKADAŞLAR BULAŞIK MAKİNAMI ALMADIM DİĞER BEYAZ EŞYALARIMI ALDIM HEPSİDE BOSCH.. BULAŞIK MAKİNASINI DA BOSCH ALACAGIM AMA PROGRAM KONUSUNDA PEK BİLGİM YOK. 3 PROGRAM 4 PROGRAM 5 PROGRAM VS HANGİSİ DAHA İYİ ve DAHA KULNANIŞLI SİZCE ÖNERİLERİNİZE VE FİKİRLERİNİZE ÇoooK İHTİYACIM VAR...

ARKADAŞLAR BULAŞIK MAKİNAMI ALMADIM DİĞER BEYAZ EŞYALARIMI ALDIM HEPSİDE BOSCH.. BULAŞIK MAKİNASINI DA BOSCH ALACAGIM AMA PROGRAM KONUSUNDA PEK BİLGİM YOK. 3 PROGRAM 4 PROGRAM 5 PROGRAM VS HANGİSİ DAHA İYİ ve DAHA KULNANIŞLI SİZCE ÖNERİLERİNİZE VE FİKİRLERİNİZE ÇoooK İHTİYACIM VAR...

biz 5 prog aldık ama sadece bir program kullanıyoruz 6lısıda var ama gerek yok 5lisi hatta 4lüsübile ideal yani

Bende Ariston 4 prog aldım annemın evınde 3 prog var gayet temıızz ve guzell genelde tek prog. kullanılıyo zaten..:)

benimki arçelik ama 4 proğramlı
sabit var normal 2 saatlik yıkama
ön yıkama var
50 dk lık yıkama var ve
30 dk lık yıkama var

çok kullanışlı..

Benim 5 programli ama sadece bir programi kullaniyorum butcenize ne uygunsa onu alin program sayisi cok onemli degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım o programları hiiiç kullanmıyorsun eco programı ve hızlı programı olsun gerisi boş :68:

benimki Siemens 3 programlı. ben tek program kullanıyorum hızlı olanı. diğerlerini nadir kullandım, birkaç defa. yani tek program bile yetiyor.

benimki arçelik ama 4 proğramlı
sabit var normal 2 saatlik yıkama
ön yıkama var
50 dk lık yıkama var ve
30 dk lık yıkama var

çok kullanışlı..

çok saol cnm fikirleirn için tşk ederim özellikleri çook güzelmiş işime yarayacak türden diye bilirm :):34:

Benimde bosch 3 programlı fazla program gereksiz bence
ben neredeyse tek programını kullanıyorum

Benim 5 programli ama sadece bir programi kullaniyorum butcenize ne uygunsa onu alin program sayisi cok onemli degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim için en önemlisi aslında markası sonrada bütcemiz tabi. iyi bir marka olsun isterim bu yüzden boschden yana kıldım 4 programlılar 1.250den aşagı degil ama 3 programlılar 850 900 civarı 3 programlılar gayet uygun fiyat ama programdan anlamadım için böyle bir araştırmaya girdim yorum için tşkr ederiim cnm...

Canım o programları hiiiç kullanmıyorsun eco programı ve hızlı programı olsun gerisi boş :68:

bunalr benim için önemli bilgiler cnm çook tşkr ederim :34:

benimki Siemens 3 programlı. ben tek program kullanıyorum hızlı olanı. diğerlerini nadir kullandım, birkaç defa. yani tek program bile yetiyor.

yorumlardan yola çıkarsam sadece markaya önem vereceğim 3 program yeterli diye düşünüyorum fuzuli para harcamaya gerek yok sanırım saol cnm :34:

çok saol cnm fikirleirn için tşk ederim özellikleri çook güzelmiş işime yarayacak türden diye bilirm :):34:

kısa proğramı mutlaka olsun.. en ideali ben çok memnunum..saatlerce beklemene gerek yok..ağır bulaşıklar olmadığı müddetçe ben kısa proğramı kullanıyorum..bardak koruma sistemi olan makinalarda da bardakların çizilmez ve rengi bozulmaz..elektronik eşyalar önemli o nedenle bu secenekleri göz önünde mutlaka bulundurmalısın.şimdiden hayırlı olsun.

Benimde bosch 3 programlı fazla program gereksiz bence
ben neredeyse tek programını kullanıyorum

peki memnunmusun cnm bulaşık makinandan kısa programı felan varmı varsa ne kadar sürede yıkıyor ve temizde oluyormu :)

Kesinlikle kısa programı olmalı. Ben sormadan aldım Bosch marka 1400 tlye. En kısa programı 1:35 dk . Çok pişmanım :50:

ayen cnm kesinlikle burdan edindim tecrübeye göre fazla porgrama gerek yok ve ksıa porgrama önem vermek lazım. senin adına üzüldüm cnm baya fazlaymış kısa porgramın saati :(

kısa proğramı mutlaka olsun.. en ideali ben çok memnunum..saatlerce beklemene gerek yok..ağır bulaşıklar olmadığı müddetçe ben kısa proğramı kullanıyorum..bardak koruma sistemi olan makinalarda da bardakların çizilmez ve rengi bozulmaz..elektronik eşyalar önemli o nedenle bu secenekleri göz önünde mutlaka bulundurmalısın.şimdiden hayırlı olsun.

not alıyorum cnm bunları magazaya gidince sıralayacagım bu özelikelrde bir makina almaya çalışacagım çook saolun :34:

peki memnunmusun cnm bulaşık makinandan kısa programı felan varmı varsa ne kadar sürede yıkıyor ve temizde oluyormu :)

ayen cnm kesinlikle burdan edindim tecrübeye göre fazla porgrama gerek yok ve ksıa porgrama önem vermek lazım. senin adına üzüldüm cnm baya fazlaymış kısa porgramın saati :(

not alıyorum cnm bunları magazaya gidince sıralayacagım bu özelikelrde bir makina almaya çalışacagım çook saolun :34:

Evet kısa programı var 1 saatte yıkıyor diğerleri eco ve yoğun yıkama programları var memnunum şuan

Hangi marka olursa olsun fazla programı olması sadece fiyat farkı tuzağı, biz de 5 programlı aldık, sürekli 3' te yıkıyoruz ekonomi de, kısa program çok enerji harcadığı gibi iyi de temizlemez, tozunu akıtmalık yani, yoğun derece de çok çabuk yıpratır bardak, tabak gibi desenleri demişlerdi. O yüzden hangi marka alırım bilmiyorum ama hepsinde öncelikle dikkat edeceğim enerji sınıfı olmaları, bulaşıkta 3 program yeter diye düşünüyorum. Çamaşır makinesinde enerji sınıfı, gerekli özellikler ve 8 kg olması, buzdolabını da geniş, kombi tipi istiyorum. Hayırlısı artık.. :31::34:

Bizimde var bosch 6 programlı bulaşık makinamız fakat gel gör ki o 6 programın 1 tanesini kullanıyoruz :9: hiç gerek yok yani öyle cok programlı almaya.:34:

Son düzenleme:
Back
X