Bodyguard biriyle ilişki ?

Sıkıntılı meslek ya bence, kişilik özelliğine de illa ki bir dokunur. Gereksiz öfkelenme en ufak bir olumsuzluğu büyütme vb.gibi bilemedim.Bir de somut olarak çalışma saatleri de değişik, diyelim ki ilişkiye başladınız bir şekilde sen gezmek eğlenmek isteyeceksin adam zaten sektör içinde oraya gitmeyelim böyle buraya gitmeyelim böyle falan diye itiraz eder, çoğunlukla dinlenmek isteyebilir falan aklıma bunlar geldi.

Selamlar

Kısa bi özet geçmek istiyorum öncesinde 20 li yaşlarımın 9 yılı 2 tane adamla geçti flört konuşma vs dahil olaylarım olmadı bunlar dışında . Son ilişkimde evlilik 1 yıldan kısa sürdü ve boşanalı 8 ay olacak ailemin yanına taşındım artık bu ilçede yaşamaya alışamaya başlıyorum 8 ay sonunda , hiç bir çevrem ve sosyal aktivitem yoktu burada öncesinde.

Spor salonuna gidiyorum Bikaç aydır ve hiç ummadığım şekilde biri ilgimi çekti bu banada iyi geldi ve sürpriz oldu çünkü zor bağlanan ve zor kopan biriyim aslında ilişki geçmişimin açıklaması da bu. Neyse bu bey hakkında çok az şey biliyorum. Hemen bi ilişkim olsun Evlilik düşüneyim veya hayatı artık çok ciddiye alarak yaşamaya çalışacak halim yok bir süre ama bu beyi tanımak istiyorum nedense. Merak ediyorum kendini , karakterini kişiliğini keşfedip olmazsa zaten devam ettirmem.

Hakkında bildiklerim ismi, bir gece clubunde bodyguard olduğu (turistik ilçede yaşıyorum) , yıllardır bu spor salonuna geldiği ve bu sürelerde herhangi bir kadınla görülmediği.

Spor salonu çalışanı arkadaşım dedi ki mesleği sıkıntılı baksana falan sizce de öyle mi ? Yaşam tarzı veya kişiliği olarak öngörebileceğiniz düşünceleriniz var mı?

Evet daha fol yok yumurta yok ama belki tecrübesi olan vardır bodyguard exi olanlarınız nasıldı
Bi tanidigimiz var kendiside bodyguard ayni zaman pt'lik yapıyor.

Çocukluğundan beri tanirim.

Gencken iyi bi adamdi, bu islere sardikca guven vermez bi tipe donustu, mesela su an bi sevgilisi var, cok guzel tatli bi kiz, kiza kac kurtar kendini diye bagirasim geliyor.

Hatta cevremin tamami kizin aklini kaybettigini dusunuyor, bak bu adami biz cocukluktan taniyoruz, kisa pacali halini.

Ay ekleme yapayim, adam kötü biri degil, iyi biri ama iste niye bilinmez guvenilmez bi durusu var, o irilik falan insani bi urkutuyor herhalde.

Daha yeni bir boşanma gecirmissiniz. Ciddi bir şey düşünmek yerine takılın, bakarsıniz aradığıniz kişi sonra ilişkiyi ciddilestirirsiniz. İlişkilere erkek gibi yaklaşmak lazım, aradaki farkı göreceksiniz zamanla. Şimdiki aklım olsa bekar gunlerimi hep bu zihinde gecirirdim. Eglenecegimle eğlenir, uygunsa da sonra evlenirdim
Valla aynen biraz o kafadayım aksine pek enerjim yok zaten

Fitness e gelen ve daha önce kız ile görülmemiş (bu detay önemli) erkek tanıdığım çoğu gay çıktı. Sevgili misiniz şuan? Sevgili iseniz sıkıntı yoktur ama adı konmadıysa yakında itiraf gelir
Ya yıllardır fitness salonunda bir kızla görülmemiş ama dışarıdaki halini bilmiyoruz 😅 ben gerçekten düşünmemiştim gay ihtimalini yani tipi hareketleri hiç öyle gibi değil olabilir mi yaaa jdjdjd

Çıkıyoruz şöyle biri böyle biri demediğinize göre henüz ortada hiçbir şey yok. Uzun zamandır geldiği spor salonunda hiç bir kızla görülmemiş olması düşündürücü insanın arkadaşı da olabilir illa ki flört olması gerekmez ama bu kadar kendi dünyasında ve sosyal medyası olmayan birinin gay olma ihtimali yüksektir, olmasa bile sizinle ilgileneceğinden nasıl eminsiniz de mesleğini sorguluyorsunuz daha şimdiden :) kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz bence.
Yazdım zaten fol yok yumurta yok diye ama hoşlanma bakışma aşamasındayım ilgileniyorum yani bilgi edinmeye çalışıyorum hakkında gay değilse veya sevgilisi yoksa onunda ilgileneceğini düşünüyorum. Ha bide belki 2 sohbet etsem biraz tanısam belki ben hoslanmıcam belki o hoslanmıcak bilmiyoruz tabi sadece tanışmak istiyorum şu aşamada yani aslında . İster istemez de heyecanlandım 😂

Bi tanidigimiz var kendiside bodyguard ayni zaman pt'lik yapıyor.

Çocukluğundan beri tanirim.

Gencken iyi bi adamdi, bu islere sardikca guven vermez bi tipe donustu, mesela su an bi sevgilisi var, cok guzel tatli bi kiz, kiza kac kurtar kendini diye bagirasim geliyor.

Hatta cevremin tamami kizin aklini kaybettigini dusunuyor, bak bu adami biz cocukluktan taniyoruz, kisa pacali halini.

Ay ekleme yapayim, adam kötü biri degil, iyi biri ama iste niye bilinmez guvenilmez bi durusu var, o irilik falan insani bi urkutuyor herhalde.
Hadi beeee bu yorum üzdü 😅 nasıl güven vermez bi tipe dönüştü ? Karakteri mi değişti insanları yüz üstü bırakır ve acımasız bir hale mi geldi

Yazdım zaten fol yok yumurta yok diye ama hoşlanma bakışma aşamasındayım ilgileniyorum yani bilgi edinmeye çalışıyorum hakkında gay değilse veya sevgilisi yoksa onunda ilgileneceğini düşünüyorum. Ha bide belki 2 sohbet etsem biraz tanısam belki ben hoslanmıcam belki o hoslanmıcak bilmiyoruz tabi sadece tanışmak istiyorum şu aşamada yani aslında . İster istemez de heyecanlandım 😂
tanışın bacım burayada bilgi ver ama :D

takılmak, flörtleşmek, sevgili olmak için okey ama evlenilecek biri olarak görmezdim. bir kere çalışma saatlerinden ötürü düzenli bir hayat kurulacak bir iş gibi gelmiyor bana. bir de cidden sarhoşuyla itiyle kopuğuyla uğraşacak ülkenin zaten çivisi çıktı bahçe kapısı kavgasından birbirini öldürüyor insanlar. öyle bir ortamda sevdiğim insanın sürekli çalışmasını istemezdim ben aklım kalırdı

Bodyguardsa iri yapılı falandır, beğenmiş olabilirsin, takılmak falan çok normal.
Ama evlenip aile babası yapamazsın o adamı yani. Beklentin ne?
Yani benim eski eşimde iri yapılıydı ama normal bi mesleği olan normal biriydi heralde benim sevdiğim tip bu biraz :D
Amacım onu tanımak biraz flört etmek 40 yılın başı birinden hoşlanmışken bunu tatmak istiyorum aslında , kimseyi aile babası yapmayı düşünmüyorum mevcut koşullarda 😂

Ama hani sevgili bile olunamayacak kadar sıkıntılı tipler değildir ins ondan sordum

Benim size tavsiyem, iş gereği de olsa gece kulübü, meyhane vs.bir yerde çalışan erkege temkinli yaklaşın. Gece hayatının olduğu yerde sadakat olmuyor. Tecrübeyle sabit. ( istisnalar da olabilir ama kaideyi bozmaz)

Arkadaşımın dayısı bodyguarddı bi ara Cihangir'de, iyi ama öfke kontrol sorunları olan bir tipti içkili bir ünlü sataşmış buna bir ara kavgaya dönmüş olay o da çenesini falan kırmıştı oğlanın. Sonra oğlanın ailesi de nüfuslu çıktı bayağı mahkemelerde uğraştırdılar bizimkini falan. Niye anlattım bodyguardlarla uzaktan tek etkileşimim bu çünkü ahdjdjs
Sonuç olarak bilemedim ya tekinsiz bir meslek gibi, hakkıyla efendi efendi yapan olsa bile iş saatleri çalışma ortamı çok sakat geliyor üstelik uzun vadeli bir iş de değil hiç girmeyin bence o toplara.
Tek iyi yanı basına düşmeyen acayip ünlü dedikoduları sızdırıyordu hatun bana o güzeldi bi ajdjfjska

Selamlar

Kısa bi özet geçmek istiyorum öncesinde 20 li yaşlarımın 9 yılı 2 tane adamla geçti flört konuşma vs dahil olaylarım olmadı bunlar dışında . Son ilişkimde evlilik 1 yıldan kısa sürdü ve boşanalı 8 ay olacak ailemin yanına taşındım artık bu ilçede yaşamaya alışamaya başlıyorum 8 ay sonunda , hiç bir çevrem ve sosyal aktivitem yoktu burada öncesinde.

Spor salonuna gidiyorum Bikaç aydır ve hiç ummadığım şekilde biri ilgimi çekti bu banada iyi geldi ve sürpriz oldu çünkü zor bağlanan ve zor kopan biriyim aslında ilişki geçmişimin açıklaması da bu. Neyse bu bey hakkında çok az şey biliyorum. Hemen bi ilişkim olsun Evlilik düşüneyim veya hayatı artık çok ciddiye alarak yaşamaya çalışacak halim yok bir süre ama bu beyi tanımak istiyorum nedense. Merak ediyorum kendini , karakterini kişiliğini keşfedip olmazsa zaten devam ettirmem.

Hakkında bildiklerim ismi, bir gece clubunde bodyguard olduğu (turistik ilçede yaşıyorum) , yıllardır bu spor salonuna geldiği ve bu sürelerde herhangi bir kadınla görülmediği.

Spor salonu çalışanı arkadaşım dedi ki mesleği sıkıntılı baksana falan sizce de öyle mi ? Yaşam tarzı veya kişiliği olarak öngörebileceğiniz düşünceleriniz var mı?

Evet daha fol yok yumurta yok ama belki tecrübesi olan vardır bodyguard exi olanlarınız nasıldı
Bodyguard exim olmadı ama yıllarca clublarda sahne aldım sadece bodyguard değil clubta çalışan bi tane düzgün insana rastlamadım 😅 hevesinizi kırmak istemem ama bazı meslekler cidden red flagtir. Kişilik meselesi tabi herkesi aynı kefeye koymamak gerek ama yinede ilerisi olmaz diye düşünüyorum. Alkollü ortam her an bi olay olabiliyor olmasa bile kimin eli kimin cebinde belli değil ne yazık ki. Sadece görüşmeyi düşünüyorum diyorsunuz ama ilerisini de isteyebilirsiniz size güven verse iyi biri olsa bile çalıştığı ortam ve çalışma saatleri bi süre sonra rahatsız edecek. O sektörde çalışmayan biriyle çalışan biri konuşuyorsa bu her zaman böyle oluyor

Bodyguard exim olmadı ama yıllarca clublarda sahne aldım sadece bodyguard değil clubta çalışan bi tane düzgün insana rastlamadım 😅 hevesinizi kırmak istemem ama bazı meslekler cidden red flagtir. Kişilik meselesi tabi herkesi aynı kefeye koymamak gerek ama yinede ilerisi olmaz diye düşünüyorum. Alkollü ortam her an bi olay olabiliyor olmasa bile kimin eli kimin cebinde belli değil ne yazık ki. Sadece görüşmeyi düşünüyorum diyorsunuz ama ilerisini de isteyebilirsiniz size güven verse iyi biri olsa bile çalıştığı ortam ve çalışma saatleri bi süre sonra rahatsız edecek. O sektörde çalışmayan biriyle çalışan biri konuşuyorsa bu her zaman böyle oluyor
Bi tane düzgün adam çıkmaz diyorsunuz clubda çalışandan yani hmmmm :/ yok yok böyle tecrübeli birilierndrn gerçekçi yorumları da almam lazımdı

Back
X