- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
- Konu Sahibi Duygu_Oner
-
bi kaç gündür yoktum kızlar anakart bozulmuştu tamirdeydi bilgisayar. kafama göre yapıyorum akşamları bilgisayardan bakamadığım için. allahtan ZWOD hareketleri sayıları falan bir kağıda yazmıştım ondan baktım. ya kızlar ben bu ZWOD da ilk setten sonra tıkanıp kalıyorum yaamoralim bozuluyo. bi de o tek bacakla squat çok zor onu da eksik yapıyorum zaten geçen TV de michelle obama 25 şınav çekti ben 5 tane çekemiyorum kollarım çok güçsüz
Gerek yok tatlım, alınması tavsiye edilir diyor sadece o kadar.. Ben de çoğunlukla sabah duş alırım spordan sonra, ondan akşam pek almıyorum duş ben de...
Esra, süper bir his değil mi kasların kuvvetlendiğini hissetmek :)
Yeni girdim içeri, süperdi hava, çok gezdik :) Bir kahve içip toparlanayım şu 10 dklık burpee'yi yapacağım.. Sonucu bildireceğim :)
116 gün kaldı, lalalala :)
Dün bunu buldum, hatun enteresan gelebilir ama benim şu toto takıntıma çözüm olabilir gibi görünüyor :
JNL FUSION CHALLENGE! "ITS NOT BRAGGING IF YOU CAN BACK IT UP!" - YouTube
Yarın sabah 30 days challange'ı atlayıp bunu mu yapsam diyorum :) Haftanın 2 günü süper gidermiş gibi görünüyor.. Pazartesi - Cuma mesela :)
Unutmadan, nnnyyy girly şınav nasıl oluyor? Dizleri yere koyarak olan mı?
evet canım dizler yerde olan.. neden bilmem, eğer önceki gün çalışmamışsam normal şınavıda bu sayılarda yaptığım oluyor ama her gün çalışırken yada öncesinde başka hareketler yaptıysam sayım düşüyor( tabii bu hiç durmadan yapabildiğim sayı, aralarda 10-20sn dinlenerek yaparsam sayı artar ama kaç sette biterim bilmiyorum denemem lazım:)) sen kaç yapabiliyorsun?
toto takıntın nedir canım, moda topikinde ölçülerini gördüm, gayet ince görünüyor nesinden memmun değilsin? kaldırmak istiyorsan callaneticsde kaldırıyor benimkini bayaa kaldırdı.. sahi deneyebildin mi callaneticsi? yorumlarını çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?