- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi Duygu_Oner
-
- #1.201
Cnm nerelerdesin yoksun buralarda.Napıyorsun nasılsın.Bende çok ara verdim 2 ay olacak nerdeyse spor yapamadım.Dün akşam tekrar başladım.Çok huzursuz oluyorum yapamadığım içinde.Benimde ev,iş,çocuk yemek vs koşturmalarım başladı.Tembellik bile yapmaya fırsatım yok.hep herşeyi önceden ayarlamaya çalışıyorum çocuklar da aç kalmasınlar diye.Hatta kilo bile verdim.Çok özendiğim popom bile küçülmüş biraz istemiyorum küçülmesini yahu.
Duygu'da yok bu aralar o da yoğun heralde.
Merhaba kızlar.
Ben de croiselle'den duydum atladım geldim buraya. Callan'a başlamıştım ama bunu da yapmak istiyorum. Okumaya başladım topici, yapmaya nerden başlayacağımı bilemedim ama :S Karışık geldi biraz. Şurda şu var burda bu var linkler verilmiş gerçi.. :S Ben nerden başlayıp nereye doğru gidiyim şimdi..? Yardımcı olur musunuz bana da.
İlk sayfadaki bütün linkleri aldım bakalım :) Bir yerlerden başliyim
duygucum sorularim varrrr
1) sen bir önceki aksam video yu secip ertesi sabah o video yu yapiyorsun degil mi?
2) sabah sabah video yu acip oradan mi takip ediyorsun? yoksa biryere yazip mi yapiyorsun?
3) genelde toplam kac dk sürüyor sporun? isinma vs.. ddahil?
4) zuzana nin 2009 video larina nasil ulasabilirim yaa.. talan ettim siteyi ama bir türlü bulamadim bulabildiklerimde acilmiyor.
5) zuzana yi bende cok sevdim öyle ince vede hafif kasli olmak icin zaten, bu ise bende baslayacagim. ancak kollarimin ve de üst bacaklarimin o kadar kasli olmasini da istemem.
tabiiki de hemen zirt diye olacak hali de yok ama yani yanlis bisi yapmak istemiyorum o acidan sorayim dedim.
Ne düsünüyorsun bu konuda? diger arkadaslariminda fikrine acigim elbette
istedigin sorudan baslayabilirsin cicim
Selam kızlar nasılsınız :)
epeydir ihmal ettim burayı iş yogunluğu bahar yorgunluğu filan derken. bu bahar bana hiç iyi gelmedi kilo vermeye çalışırken tartıda artı görüyorum çok. ama sanki o kadar da kilo almamış gibiyim giysilerime bakarsam. sanırım bir ödem tutması söz konusu.
bir aydır hiç hareket etmemiştim dün akşam başladım. HIIT'e merak saldım, kısa ve yoğun çalışma ile 24-48 saate kadar yağ yakabilme şansına sahipmişiz. zuzananın workoutları da aslında çok güzel HITT olur ama kendimi o konuda hala yeterli göremiyorum. bakalım.. zaman bulunca ben de 2009 dakiler ile başlamaya çalışıyorum ama bu arada ortaya karışık yine de hareketlenmeye başladım neyse ki..
bir iki hafta daha düzenim oturamaz haftaya 1 mayıs ile beraber bir anne ziyareti planım var sonraki hafta da yurtdışında 3 günlük bir gezim olacak. belki otelde zaman bulabilirsem orada da bırakmak istemiyorum. bu ziyaretler ile ilgili en sevmediğim şey spor ve diyet planlarımın alt üst olması..
Cnm nerelerdesin yoksun buralarda.Napıyorsun nasılsın.Bende çok ara verdim 2 ay olacak nerdeyse spor yapamadım.Dün akşam tekrar başladım.Çok huzursuz oluyorum yapamadığım içinde.Benimde ev,iş,çocuk yemek vs koşturmalarım başladı.Tembellik bile yapmaya fırsatım yok.hep herşeyi önceden ayarlamaya çalışıyorum çocuklar da aç kalmasınlar diye.Hatta kilo bile verdim.Çok özendiğim popom bile küçülmüş biraz istemiyorum küçülmesini yahu.
Duygu'da yok bu aralar o da yoğun heralde.
benim de büyük bir kararlılıkla başladığım bodyrock maceram bu aralar tez çalışmam ve finallerim yüzünden sekteye uğradıher akşam bari callanetics e başlayayım diyorum ama işte pff...
bende tam bilmiyorum canim ama bodyrock.tv sitesindeki 2009 videolarindan baslayacagim . daha dogrusu önce ilk sayfada duygunun verdigi isinma linklerini yapiyorum su an ve heryerim agriyor önce ona bir alisayim sonra 2009 video larindan yavas yavas basliycam. hem duygu ya sordugum sorular var bir önceki sayfada. bir cevap versin büyük ölcüde anliycam :) sende takipte ol.. :13:
ben burdan ilerliyorum, BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv hazır geriye alınmış halini sık kullanılanlara ekledimlink son sayfadan başlayan hali yani :)
tesekkürler duygu cum
ben daha ilk isinma videolarini ancak yapabiliyorum. call in cok yardimi oldu bence. yoksa benim gibi bi kalas asla o basit isinma hareketlerini bile yapamazdi.
bir kac kere daha yapayim sonra 2009 video larindan devam edecegim zuzana nin
30 günü tamamlayınca bende burdan edeyim
killer buns beni öldürüyor bacaklarımda ağrılar var hala ve acayip terletiyor ama call birlikte yaptığım için sanırım çok etkili
Lisa Marie son zamanlarda dahada güzelleşti sanki o da değişim yaşadı.Slikonlarını gördüm çok yapay duruyo.Vücudu zaten zayıf .Zuzana kadar da olamaz tabi o daha farklı daha güzel ve iyimser iç güzelliği dışına yansımış.duygu_01
Güzel de gitti valla :) Sabah Tibet'i, kalça hareketleri ve gene kol ağırlık hareketleri tamam :) Hatta biraz daha vaktimin kaldığını farkettim, keşke az daha birşeyler yapsaymışım... Ve sadece 5 dk daha erken uyanmam yetti :)
Yaza 33 gün kaldı hanımlar :) Lisa Marie Mayıs başında yeni bir 30 days challange'a başlayacakmış, ben de katılsam mı ne :) Zuzana da web sitesini bir türlü açamadı gitti...
Cnm sen hangi leveldesin bende başladım henüz level 1 deyim.Ama bacakları çok güzel çalıştırıyo dimi.
Lisa Marie son zamanlarda dahada güzelleşti sanki o da değişim yaşadı.Slikonlarını gördüm çok yapay duruyo.Vücudu zaten zayıf .Zuzana kadar da olamaz tabi o daha farklı daha güzel ve iyimser iç güzelliği dışına yansımış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?