- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
- Konu Sahibi Duygu_Oner
-
Kıskançlığından öyle diyor olabilir mi :) Benimki de pek iltifat etmeyi sevmez bana :)
Boşver sen, zaman içerisinde basenlerin de toparlanır. Bol bol bacak ve karın hareketi çalış, 31 sene spor yüzü görmemiş lüpür bacaklarım (ciddiyim içi su dolu balon gibilerdi) bile toparlanıp bu hale geldiyse senin zaten ince belle bacaklar kimbilir ne hale gelir :)
kızlar başlıycam dedim ama henüz başlayamadım bu egzersizlere. biraz da anlayamadıklarım var :26::26:
1) rep nedir?
2) bu egzersizlerin ekipman kullanmadan yapmak mümkün mü?
3) her bir seti kaç saniye yaptığımız mı önemli yoksa kaç tekrarda yaptığımız mı önemli? yani ben setleri saniye esasına göre mi yoksa tekrar esasına göre mi ayırıcam?
4) bu esnada diyet uygulamak gerekli mi? benim sadece 5 kilo fazlam var
şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
canım çok teşekkür ederim bi sorum daha var setleri tekrar esasına göre mi yapıcaz yoksa zaman esasına göre mi yapıcaz? eğer tekrar esasına göreyse ben onun 20 dakikada yaptığını 40 dakikada yaparım:)
bende zamanlamaya göre yapıcam o zaman teşekkür ederim canım. bu arada zuzananın gitmesine üzüldüm ama youtube takip ediyorum yeni kanalını. belki onunla yaparım. zuzana hala bodyrock ile bağlantılı sanıyorum. videoların kenarında bodyrock tv reklamı var çünkü.
Neden hala Bodyrock.tv yazısını koyuyor açıkçası ben de anlamadım, ben olsam koymam :) Bir de hala kocasının soyadını da bırakmamış, Zuzana Light olarak geçiyor, onu farkettim geçen. Herhalde malum sebeplerden eski soyadını istemediğinden ve bodyrock ile tanındığındandır.. Bir web site de kursa da oradan takip etsem diye bekliyorum biraz da, bakalım...
ben o kanalı bilmiyordum ama burada adını zuzana marajova olarak kullanıyor canım. ben bunu subscribe ettim ZuzanasRockinBody's Channel - YouTube
kızlar nedır bu vıdeolar mı var vucut calıstrma
dıger vıdeolardan farkı ne pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?