- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Vücuttan toksinleri atmak için ayaklara yapıştırılan Bodytox detox ayak bantlarından kullandım. Etkileri web sitelerinde şöyle anlatılıyor:
* Vücudumuzda bulunan zararlı toksinleri atmaya,
* Bağışıklık sistemimizin güçlenmesine
* Lenfatik sistemimizin temizlenmesine,
* Stresi azaltmaya, ruhsal durumu düzeltmeye,
* Uyku kalitesinin yükseltilmesine,
* Yağları çözerek zayıflamaya,
* Kan dolaşımını güçlendirmeye,
* Şeker, tansiyon ve kolesterolün düzenlenmesine,
* Enerji vermeye ve en önemlisi genel sağlığımızı korumaya yardımcı olur.
Ürünü yatmadan önce ayağınızın altına yapıştırıyorsunuz. Benim bantlar bayağı koyu renk çıktı. Vücuttan toksinler atıldıkça bantlar daha açık renk çıkmaya başlıyormuş. O zaman kullanmayı bırakabilirsiniz yazmışlar. Ama fiyatı biraz pahalı. 10'lu paketi 68 TL. Ayaklarınıza birer tane yapıştırsanız 5 gün yetiyor.
Ayağın hangi noktasının hangi organla bağlantılı olduğunun çizimini koymuşlar. Ona bakarak istediğiniz yere yapıştırabiliyorsunuz. Bantlar bir ayağa en fazla üç bant yapıştırabilecek büyüklükte.
Kadınlar Kulübü'nün bannerlarına tıklayarak buldum bu ürünü. Tanıtımını televizyonda Vatan Şaşmaz yapmış.
Bu ürünü kullananlar bu sayfada deneyimlerimizi paylaşalım. Sizde işe yaradı mı? Ne kadar kullandınız? Ne kadar zamanda işe yaradı? Tavsiye eder misiniz?
Ben daha bir kez kullandığım için henüz yorum yapamıyorum. Kullandıkça yazarım.
* Vücudumuzda bulunan zararlı toksinleri atmaya,
* Bağışıklık sistemimizin güçlenmesine
* Lenfatik sistemimizin temizlenmesine,
* Stresi azaltmaya, ruhsal durumu düzeltmeye,
* Uyku kalitesinin yükseltilmesine,
* Yağları çözerek zayıflamaya,
* Kan dolaşımını güçlendirmeye,
* Şeker, tansiyon ve kolesterolün düzenlenmesine,
* Enerji vermeye ve en önemlisi genel sağlığımızı korumaya yardımcı olur.
Ürünü yatmadan önce ayağınızın altına yapıştırıyorsunuz. Benim bantlar bayağı koyu renk çıktı. Vücuttan toksinler atıldıkça bantlar daha açık renk çıkmaya başlıyormuş. O zaman kullanmayı bırakabilirsiniz yazmışlar. Ama fiyatı biraz pahalı. 10'lu paketi 68 TL. Ayaklarınıza birer tane yapıştırsanız 5 gün yetiyor.
Ayağın hangi noktasının hangi organla bağlantılı olduğunun çizimini koymuşlar. Ona bakarak istediğiniz yere yapıştırabiliyorsunuz. Bantlar bir ayağa en fazla üç bant yapıştırabilecek büyüklükte.
Kadınlar Kulübü'nün bannerlarına tıklayarak buldum bu ürünü. Tanıtımını televizyonda Vatan Şaşmaz yapmış.
Bu ürünü kullananlar bu sayfada deneyimlerimizi paylaşalım. Sizde işe yaradı mı? Ne kadar kullandınız? Ne kadar zamanda işe yaradı? Tavsiye eder misiniz?
Ben daha bir kez kullandığım için henüz yorum yapamıyorum. Kullandıkça yazarım.