Selamlar
Önceki konularını her şeyini biliyorum fotoğrafını da gördüm gayet güzelsin maşallah :)
Benim sevgilim de boğa burcu yardımcı olayım
Biz de sevgilimle böyle başladık, hiçbir şey konuşmadan arkadaş gibi tatlı tatlı sohbet ettik daha sonra görüştükten sonra oldu her şey. Bu tarz erkekler görüşmeden adım atmayı pek sevmiyor sanırım. Hem söylenecek şeyleri görüşmede söylemek, ayrıntılı konuşmak istiyorlar hem de yüz yüze daha iyi olacağını düşünüyorlar ki haklılar ! Bence de öyle olması gerekli
Bence sen şimdi akışına bırak tadını çıkar, zaten görüşünce niyetini anlatsın.
Bu arada çok sevindim yeni birinden etkilenmene, hakkında hayırlısı olsun :)
Çok zor insanlar dedigim dedik türü.öylee inatcilarki insana saç baş yoldurtacak cinsten tanidigim bütün bogalar böyle ama beş parmagin beşi bir degil :)
Ayy inanilmaz mutlu oldum soylediklerine canim cok tesekkur ederim. :)
O kisim da kafami kurcaliyor acikcasi. Gorunce begenmez mi acaba diye dusunuyorum. Anladigim kadariyla cok onem veriyor cunku guzellige. Sence de oyle mi oluyor bunlar?
Zaten kendisi de dun henuz tanimiyoruz ki birbirimizi falan dedi ve evet cok hakli. Ama sanki bir adim atti kacti gibi. Ben mi alinganlik yapiyorum anlayamadim ama mesela ben yazarsam hicbir sey yokmus gibi kaldigi yerden iltifatlara devam ediyor cok iyi davraniyor ama ben gorusene kadar kossun pesimden falan istiyorum, oyle alismisim sanirim.
Gorustukten sonra bu tavri da degisebilir mi acaba?
Lilyen, cok cok tesekkur ederim canim ya baya baya moral oldu soylediklerin. :)
Bir de bakimli olmaktan guzel giyinmekten falan da hoslaniyor sanirim. Bunlar kisa surelik gozlemlerim gerci. :)
Ben cildime falan bakarim ama nerdeyse hic makyaj yapmam mesela. O konu kafami kurcalamaya basladi.
Zaten eger gorusmeye kesin karar verirsem buradan danisirim size kiyafet kombini vs konusunda. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?