Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs boğa erkeğinii iyi tanıyan bayanlar yardımınıza ıhtıyacım var

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
48
Ankara
sevgılım boğa burcu ben oğlak burcuyum.bır yıldır uzaktan uzaktan bakıyordum ona.çok hoşlanmıstım ondan.sonra bırgun cesaretımı topladım tanısmak ıstedıgımı soyledım.ilk cok sasırdı bişey demedı telefon numarasını ıstedım mesajlastık falan.hazıran ayından agustosa kadar cok ıyıydı aramız.sonra bırgun tartıştık 2.gune uzadı.ne kadar gonlunu aldıysamda tersledı benı en sonunda cıddı bır sekılde ayrılmak ıstedıgını barışmak ıstemedıgını benımle olmak ıstemedıgını soyledı.ağladım zırladım mantıklı ol dedım duygularımla degıl mantıgımla bu karara vardım istemiyorum senı dedı.ogun bıtırdım bende aramadım sormadım.3 aya kadar.sonra kendısı aradı benı hıc aramadın sormadın dedı.ayrılmak ıstedın ayrıldık dedım.1 ay tekrar cıkayım dıye cabaladı.ve çıkmaya başladık.7 haftadır cıkıyorduk.bu son 1 haftadır tartışmalarımız oldu.bırıncı tartışmada gonlunu aldım öpüştüm ilk kez onunla aramız cok ıyıydı.benım sınav haftam geldı çattı.6 gundur yuzyuze gorumedık ama ben ona hep mesaj atıyordum.ilgilendim hep.son 2 gundur cok soguktu hatta mnesajlarıma bıle cevap vermedı.gel konusalım sen kafanda sorunları bıtırmedın sanırım dedım.gelır gelmez sıkıldım bu ilişkiden ayrılma ıstıyorum dedı.rütin bir ilişki degıl bızımkısı hep kavga tartışma bıktım dedı.artık senı sevmıyorum 3 gunde sogudum bıttı sana sevgım dedı ayrılalım dedı.ben ağlamaktan heder oldum ne dedıysem daha cok gıtmek ıstedı.son kez sarıldım ona zorla ayrıldık ama dusun dedım sana ara istediğin kadar olumlu yada olumsuz haber ver bana dedım.sen kendı yoluna gıt dedı.ayrıldı benden.ne yapmalıyım bılemıyorum çok sevıyorum onu yardım edın lutfen bır akıl verın

benimki de sogudum dedi bitirdi.boğa burcuydu.ama bizim çok engellerimiz vardı.hep bi savasa girdxik birlikteyiz diyodu.yarı yolda o savasın ortasında beni tek bıraktı gitti.sogudu mu yoksa öyle mi hissetti dört yandan ateş alınca topuklayıp kaçmak için bilmiyorum :) ben de bekliyorum.3 gün oldu hiç sesini duymadım.ölesiye özledim.beni deli gibi seven daha 1 hafta öncesine kadar 2 sn yüzümü görmeden evine gitmeyen adam nasıl oldu sogudu bilmiyorum.önce araya sogukluk koydu sorunlarım var dedi.sora küçücük bir tartışmada ayrılığa laf getirdim ve ertesi gün benden sogudugunu söyledi.halbuki daha önce çok bıraktım ben onu hepsinde peşimdeydi bırakmadı.ama bu kez ciddi gibi durum.bekliyorum arar mı diye.senin ki ararsa bana da haber ver.

arakdaşım ben oğlak burcuyum, 10 yıllık sevgilim olan nişanlımda boğa burcu.. boğa burçları dürüsttür. Gerçkten senle olmak istemediğinden bitirmiştir. başka bir kız oldğu için fln değildir yani.. aldatma olayları pek yoktur. ne bileyim bi koç bi ikizler gibi değildir. geleceğe dönük plan yaparlar genelde... güzellik ve bakım onlar için öenmlidir ama en fazla benm nişanlımdan gördüğüm.. masumiyet çok önemli. sevecenlik. birde.. açıkçası güçlü kadınları seviyorlar. kesinlkle kulun kölen olayım ne dersen yaparım tarzı konuşan davranan kadınlar onlara göre değil. DİŞİ ve güçlü kadını seviyorlar.. her an gidebilcek kadınlar... boğa erkeğini ne kadar peşinizden koşturursanız o kadar değerli olursunuz. bir kere aşık oldu mu çok romantik oluyorlar.. tam oluyorlar. buradan anlatamayacğm şeylerde var tabiki ama inanın öyle.. o ikinci sefer size mesaj attığında soğuk davranıp biraz süründürseydinz onun için kolay lokma olmamış olurdunuz... aynı şekilde bir atakta bulunurda takrar beraber olmak isterse ne kapıları tam kapatın ne de ardına kadar açın derim...ayrıca çok kıskançlardır... bunu da kullanabilirsnz

arkadaşım gerçek bir boğa değil 4 yandan, 14 yandan ateşte açılsa aşkından vazgeçmez.. herşeyi siler atar.. eğer gerçekten size aşık bir boğaysa dönecektir... durum ne oldu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olmuştur umarım

şuan bennimkide aynı durumda 2 ay oldu ayrıldık 20 gündürde hiç konuşmuyoruz sizinki aradımı ne oldu sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…