Ayrıyız zaten"Yumşaltırdım" 404 not found.
Ayrıl o çocuktan.
E neye kızıyo o zaman? Neden muhatap olup bu sinirin farkına varıyosun?Ayrıyız zaten
Gece gece güldüm ya"Yumşaltırdım" 404 not found.
Ayrıl o çocuktan.
Hic anlamadim ki bu ne demekAdil ydirim 15 gün için ne demiş merak ettim
Bence neden böyle yaptığının bir önemi kalmamış.. Direk ilişkiyi kesmek lazım.. Şu hayat boş boş tipler çekmek sürekli sıkıntıya girmek için çok kısa.. Ben olsam hiç anlamaya çalışmazdım hiç de uğraşmazdım direk engeli basardım mesafeyi koyardım kafa rahat hayatıma kaldığım yerden devam ederdim.. Zaten bu süreçte sizde de bi soğuma olmuştur daha kolay olur bunu yapmanız.. Boğa burcuna gelince boğa burcu erkeği özelliklerini taşıyor gibi gelmedi bana pek.. Burçla bağdaştıramadım ben..Merhaba. Sevgilimle iş ortamında tanışdık. Uzun zaman peşimden koştu. İlgisi ile falan beni kendine aşık etdi. Bu arada ben akrep kadınıyım o boğa erkeği. Ne ise bi barışıp bi küsen ilişkimiz vardı. Çok kırılgan olduğu için ne söylesem hatda şakamdan bile alınırdı. Ben hep araya yumşaltırdım. Beni her defasında çok sevdiğini söylerdi gözlerinin içi parlardı, yüzü gülerdi bana bakınca. Son zamanlarda aramız kötü olmaya başladı ben seni çok seviyorum ama senden bana karşı sevgi görmüyorum sürekli trip atıyosun küsüyosun anlamsız kavgalar çıkarıyosun diyodu. Ne yalan söyleyeyim birazcık öyleydim sanırım çok şımartılmışdım düzeltmeye çalışıyodum ama. Ne ise bir gün işde kavga etdik bana hiç öyle davranmamışdı. Aşırı sinirliydi fakat konu işle alakalıydı. Ve konuşmamaya başladık. Sonra benim babam hasta olduğu için işden izin aldım 2 haftalık. O sırada ne beni aradı ne sordu. Adil Yıldırımın dediği 15 günden sonra bani aradı açdım alo alo dedim sesini çıkarmadı ben kapatdım. İki gün sonra işe çıkdım yine konuşmuyoruz fakat hep bana karşı öfkeli. İş arkadaşlarımla sohbet etmeme bile kızıyo tepki veriyo beni sinir yapmak için her şeyi yapıyo. Sürekli benimle uğraşıyo. Sizce neden böyle davranıyo ve ben ne yapmalıyım?
Gönder gitsin çok bencil davranıyor bana ilgi göstermiyorsun ne demek peki o sana gereken ilgiyi özeni gösteriyormuydu öyle olsa sende bu tutumu sergilemezdin kendinde kusur aramıyor ve mobil baskı uyguluyor hadi ordan zaman çok değerli önce kendini törpülesinMerhaba. Sevgilimle iş ortamında tanışdık. Uzun zaman peşimden koştu. İlgisi ile falan beni kendine aşık etdi. Bu arada ben akrep kadınıyım o boğa erkeği. Ne ise bi barışıp bi küsen ilişkimiz vardı. Çok kırılgan olduğu için ne söylesem hatda şakamdan bile alınırdı. Ben hep araya yumşaltırdım. Beni her defasında çok sevdiğini söylerdi gözlerinin içi parlardı, yüzü gülerdi bana bakınca. Son zamanlarda aramız kötü olmaya başladı ben seni çok seviyorum ama senden bana karşı sevgi görmüyorum sürekli trip atıyosun küsüyosun anlamsız kavgalar çıkarıyosun diyodu. Ne yalan söyleyeyim birazcık öyleydim sanırım çok şımartılmışdım düzeltmeye çalışıyodum ama. Ne ise bir gün işde kavga etdik bana hiç öyle davranmamışdı. Aşırı sinirliydi fakat konu işle alakalıydı. Ve konuşmamaya başladık. Sonra benim babam hasta olduğu için işden izin aldım 2 haftalık. O sırada ne beni aradı ne sordu. Adil Yıldırımın dediği 15 günden sonra bani aradı açdım alo alo dedim sesini çıkarmadı ben kapatdım. İki gün sonra işe çıkdım yine konuşmuyoruz fakat hep bana karşı öfkeli. İş arkadaşlarımla sohbet etmeme bile kızıyo tepki veriyo beni sinir yapmak için her şeyi yapıyo. Sürekli benimle uğraşıyo. Sizce neden böyle davranıyo ve ben ne yapmalıyım?
Acilen bir Türkçe kursuna yazılmasınız.Merhaba. Sevgilimle iş ortamında tanışdık. Uzun zaman peşimden koştu. İlgisi ile falan beni kendine aşık etdi. Bu arada ben akrep kadınıyım o boğa erkeği. Ne ise bi barışıp bi küsen ilişkimiz vardı. Çok kırılgan olduğu için ne söylesem hatda şakamdan bile alınırdı. Ben hep araya yumşaltırdım. Beni her defasında çok sevdiğini söylerdi gözlerinin içi parlardı, yüzü gülerdi bana bakınca. Son zamanlarda aramız kötü olmaya başladı ben seni çok seviyorum ama senden bana karşı sevgi görmüyorum sürekli trip atıyosun küsüyosun anlamsız kavgalar çıkarıyosun diyodu. Ne yalan söyleyeyim birazcık öyleydim sanırım çok şımartılmışdım düzeltmeye çalışıyodum ama. Ne ise bir gün işde kavga etdik bana hiç öyle davranmamışdı. Aşırı sinirliydi fakat konu işle alakalıydı. Ve konuşmamaya başladık. Sonra benim babam hasta olduğu için işden izin aldım 2 haftalık. O sırada ne beni aradı ne sordu. Adil Yıldırımın dediği 15 günden sonra bani aradı açdım alo alo dedim sesini çıkarmadı ben kapatdım. İki gün sonra işe çıkdım yine konuşmuyoruz fakat hep bana karşı öfkeli. İş arkadaşlarımla sohbet etmeme bile kızıyo tepki veriyo beni sinir yapmak için her şeyi yapıyo. Sürekli benimle uğraşıyo. Sizce neden böyle davranıyo ve ben ne yapmalıyım?
Neden ne yapdi da rahatsız etdi ki ne güzel anlatmış hatda döktürmüş adetaAcilen bir Türkçe kursuna yazılmasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?