Merhaba. Sevgilimle iş ortamında tanışdık. Uzun zaman peşimden koştu. İlgisi ile falan beni kendine aşık etdi. Bu arada ben akrep kadınıyım o boğa erkeği. Ne ise bi barışıp bi küsen ilişkimiz vardı. Çok kırılgan olduğu için ne söylesem hatda şakamdan bile alınırdı. Ben hep araya yumşaltırdım. Beni her defasında çok sevdiğini söylerdi gözlerinin içi parlardı, yüzü gülerdi bana bakınca. Son zamanlarda aramız kötü olmaya başladı ben seni çok seviyorum ama senden bana karşı sevgi görmüyorum sürekli trip atıyosun küsüyosun anlamsız kavgalar çıkarıyosun diyodu. Ne yalan söyleyeyim birazcık öyleydim sanırım çok şımartılmışdım düzeltmeye çalışıyodum ama. Ne ise bir gün işde kavga etdik bana hiç öyle davranmamışdı. Aşırı sinirliydi fakat konu işle alakalıydı. Ve konuşmamaya başladık. Sonra benim babam hasta olduğu için işden izin aldım 2 haftalık. O sırada ne beni aradı ne sordu. Adil Yıldırımın dediği 15 günden sonra bani aradı açdım alo alo dedim sesini çıkarmadı ben kapatdım. İki gün sonra işe çıkdım yine konuşmuyoruz fakat hep bana karşı öfkeli. İş arkadaşlarımla sohbet etmeme bile kızıyo tepki veriyo beni sinir yapmak için her şeyi yapıyo. Sürekli benimle uğraşıyo. Sizce neden böyle davranıyo ve ben ne yapmalıyım?