bu sayfada 10 kişiye yakın hastası var benle birlikte birde arada kaçırdığım hastalar var... ben veli bey derim..
illede veli aslan derim :)
Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.
Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)
Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu düşündüğüm kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.
kıkırdak mercimek gibi ben de de var masaj yapayım diyorum çok acıyor yanasıl yok olacak bilmem bu masaj zor iş
Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Veli Bey'e ameliyat olmuş birinin bu forumda yazdığına göre doktor aylar sonra bile hatırladıkça masaj yap demiş. Masaj biraz uğraştırıyor ama Veli Bey heykeltraş misali çalışmış, insanın yeni güzel burnunu eliyle uzun uzun hissetmesi psikolojik olarak iyi geliyor, haz veriyor :)
canım bahsettiğin kişi muhtemeln benim. veli bey'in buradaki ilk hastası benim Mart 11 de bir sene olacak ama hala masaj yap ebruli diyor. akşam görüşücem eminim yine hadi gözümün önüne yap göreyim diyecek:):84::84:
tatlım ben veli arslan'a ameliyat oldum. resimlerime de bakabilirsin.
Kesinlikle Veli Hoca derim...
Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Veli Bey'e ameliyat olmuş birinin bu forumda yazdığına göre doktor aylar sonra bile hatırladıkça masaj yap demiş. Masaj biraz uğraştırıyor ama Veli Bey heykeltraş misali çalışmış, insanın yeni güzel burnunu eliyle uzun uzun hissetmesi psikolojik olarak iyi geliyor, haz veriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?