Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

bu sayfada 10 kişiye yakın hastası var benle birlikte birde arada kaçırdığım hastalar var... ben veli bey derim..

bu sayfada 10 kişiye yakın hastası var benle birlikte birde arada kaçırdığım hastalar var... ben veli bey derim..

teşekkürler, bilgi için.. bende bu haftasonu gitmeyi planlıyorum ama doktor konusunda emin olamadım bir arkadaşı gördüm veli beyde ameliyat olmuştu o da memnun kalmış ameliyatından. Fiyat olarakta çok uygun bir muayene olmakta fayda var diye düşünüyorum :)

tatlım ben veli arslan'a ameliyat oldum. resimlerime de bakabilirsin.
Kesinlikle Veli Hoca derim...

kızlar belki bu mesajım için kırılacaksınız hatta kızacaksınız ama gerçekten burun ameliyatı ile ilgili gelen özel mesajlardan cok yoruldum. bütün konulara tek tek yazdık veli bey ile ilgili bilgileri hala bana kapalı teknik mi yapıyor diye soruluyor. öyle böyle değil gelen mesaj sayısı. rica ediyorum forum topiclerinden bakın ve tüm hastalarına sorun. böylece dahada sağlıklı bilgi edinmiş olacaksınız.

anlayışınız için teşekkür ederim...

Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.

Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)

Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu düşündüğüm kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.

Son düzenleme:

kıkırdak mercimek gibi ben de de var masaj yapayım diyorum çok acıyor yanasıl yok olacak bilmem bu masaj zor iş

kıkırdak mercimek gibi ben de de var masaj yapayım diyorum çok acıyor yanasıl yok olacak bilmem bu masaj zor iş

Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Veli Bey'e ameliyat olmuş birinin bu forumda yazdığına göre doktor aylar sonra bile hatırladıkça masaj yap demiş. Masaj biraz uğraştırıyor ama Veli Bey heykeltraş misali çalışmış, insanın yeni güzel burnunu eliyle uzun uzun hissetmesi psikolojik olarak iyi geliyor, haz veriyor :)

canım bahsettiğin kişi muhtemeln benim. veli bey'in buradaki ilk hastası benim Mart 11 de bir sene olacak ama hala masaj yap ebruli diyor. akşam görüşücem eminim yine hadi gözümün önüne yap göreyim diyecek:):84::84:

teşekkür ederiz :)
sayenizde fahiş fiyatlardan kurtulup üstelik hacettepeli bir üstada burnumuzu emanet edebildik.

arkadaslar ben de veli beyi dusunuyorum. fotolarinizi gorebilmem icin ekler misiniz beni?
simdiden tesekkuurrr

arkadaşlar benim de bi yakınım oldu boğaziçi tıp ta doktoru İRFAN AYDIN çok memnun ve ameliyattan sonra başağrısı bile çekmedi.doktor çok iyi ve çok ilgili. morarma da çok az oldu öyle anlatılanlar gibi panda görünümünde değil. ameliyattan sonra buz kompresi çok önemli şişmeyi ve morarmayı önlüyor.
hastane ii doktor ii daha n diyeyim tavsiye ediyorum...

Merhabalar,
Bende bu dönem ameliyat olmayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum.Araştırdıkcada kafam karışıyor.Veli beyle görüştüm ama yogundu benimle pek ilgilenemedi o yuzden içime sinmedi bir türlü.Tavsiye edermisiniz acaba sizden destek alabilirmiyim.Memnunmusunuz ya da varsa fotoğraf gönderebilirmisiniz.Mayıs ayında bu işi halletmek istiyorum o yuzden acil yardım istiyorum.ortala piyasadan aldığım fiyatlar 3000-3500 arasında ama Boğaziçi 2250 fiyat verdi.ucuz olması şüphe uyandırdı.Kocaman tamponlardan mı takıyorlar acaba?
Teşekkürler,

Güler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…