Ben ilk sayfalarda memnunum yazmışım ama ozamanlar burnum şiş ödem sanıyordum yani doktor öyle demişti inanmıştım safım ya düzelir sanıyordum daha da beter yamuldu nefes alamaz oldum dr amirali tavsiye etmiyorum asla gitmeyin. Öyle cok özledim ki doya doya nefes almayı
Ben ilk sayfalarda memnunum yazmışım ama ozamanlar burnum şiş ödem sanıyordum yani doktor öyle demişti inanmıştım safım ya düzelir sanıyordum daha da beter yamuldu nefes alamaz oldum dr amirali tavsiye etmiyorum asla gitmeyin. Öyle cok özledim ki doya doya nefes almayı
Boğaziçi tıp merkezinde benim erkek arkadaşım olmuştu 4 sene önce. Hiç memnun değil. Hafif bir yamukluk kaldı. Onu da bir kenara bakın gerçekten doktor olduklarını düşünmüyorum. Nasıl ameliyat ediyolarsa erkek arkadasım ameliyat boyunca bütün kanı yutmuş. Ameliyattan sonra sabahtan aksama kadar kan kusmus. 3-4 gün midesi bulanmıs serumlar almış. Açıkçası diğer doktorları bilemem ama genel olarak pek iyi duyumlar almıyorım.
Asla tavsiye etmem zamaninda veli aslana olmustum mahfetti burnumu. O kadar psikolojim bozuldu ki revizyon olmaya cesaretim kalmadi daha beter olur diye korkuyorum
Gunay hanim.hala orda mi bilemiyorum ama bashekim hasta haklari vs.. gibi bir yerde yok savciliga vermistik birkac hasta olarak ve veli aslanin ordan ayrildigini soylemislerdi. Kurum sorumluluk almadi. Sakin diyorum
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten. Allah bildiği gibi yapsın hepsini gerçekten. Bende oraya olmak gibi bir düşünce geçirdim aklımdan Allahtan vazgeçtim çok şükür başka yere oldum. Çok mutluyum yani. Bence iyice araştırıp eğer gerçekten memnun değilsen revizyon ol canım