Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Veli Bey'e ameliyat olmuş birinin bu forumda yazdığına göre doktor aylar sonra bile hatırladıkça masaj yap demiş. Masaj biraz uğraştırıyor ama Veli Bey heykeltraş misali çalışmış, insanın yeni güzel burnunu eliyle uzun uzun hissetmesi psikolojik olarak iyi geliyor, haz veriyor :)

cnm arkadaşlık isteği gönderiorum kabul edersen çok mutlu olcam bende veli beye ameliyat olmak istiorum resimlerini görmek fikir vericek..
Merhaba ameliyat oldunmu acaba olduysan gelişmelerle ilgili bilgi almak isterim bende Veli beyi düşünüyorum.Eklersen sevinirim. Teşşekkürler.

bende bogazıcınde oldum doktorum necdet beydı,genelde dogal burun yapıyorlar kımse estetık oldugunu anlamıyor buda iyi bişey bence

Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı? Eğer varsa hangi doktoru önerirsiniz?

ordakı butun doktorlar ıcın ıyı dıyorlar,ben gıttıgımde necdet bey vardı arkadaşımm ona olmştu ,arkadaşım hepsı aynı farketmez dedı bende necdet beye oldum şimdılık bı sorun yok,dikiş ızlerım bıle gorunmuyor ben memnunum

teşekkür ederiz :)
sayenizde fahiş fiyatlardan kurtulup üstelik hacettepeli bir üstada burnumuzu emanet edebildik.

hahah ne mutlu bana:) bende hacettepe mezunu olmasından çok etkilenmiştim.

cnm arkadaşlık isteği gönderiorum kabul edersen çok mutlu olcam bende veli beye ameliyat olmak istiorum resimlerini görmek fikir vericek..

canım gönderen herkesi ekliyorum. fotolarıma bakabilirsin:69::69:

Çooook güzel olsun burunlarınız hanımlar!:1::1:

bugun kontrole gıttım doktor 2 ay sonra gelırsın dedı,çok şukur şişlık sadece ucunda kaldı,yuzumde ne morluk ne bışey var..doktorumuda çok sevıyorum..ben bogazıcınde oldugum ıcın çok memnunum,ışyerımde herkes bayıldı burnuma,hastaneyı soran oldu ,bı kerede bu kadar bı degısıme herkes çok şaşırdı..cunku cevrelerınde mılyarlar verıp bıkaç kez yaptırmak zorunda kalan ve yamuk yumuk burnu olan cokmuş
necdet ucarı tavsıye edıyorum

kızlar ben rinoplasty değil de tipplasty olmak istiyorum yani sadece burun ucu estetiği.Bu konuda Veli Bey i önerir misiniz? Fiyat konusunda bilgisi olan var mı peki ya da yaptıran bir şahıs?

Ben görüştüm telefonda fiyat konusunda tabiki rinoplasty ile farklılık olur dedi konuştuğum bayan tam fiyat verebilmeleri için görüşmeye çağırdılar. Sınavlarımdan falan ancak zaman bulabildim mayısın ilk haftası gideceğim görüşmeye hangi doktorla görüşsem kararsızım..

Fiyat konusunda tüm doktorlar fiyat bakımından aynıdır fiyata ek olarak kdv var dedi bayan ama Veli Bey in hastaları 2000 e rinoplasty olurken Emre Bey de bu fiyat 4000 5000 6000 lere fırlıyor bu fark neden kaynaklı acaba?

Ben fiyat olarak şu anda belirli bir rakam verebilirim lise sonda olduğum için kendi birikimim var ama 4000 5000 gibi rakamlar için 1 2 sene gibi beklemem gerekiyor ama artık olsun bitsin istiyorum Devlet hastanesiyle de görüşeceğim sanırım belki devlette yaptırırım

Uzun oldu ama cevap verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
kızlar ben rinoplasty değil de tipplasty olmak istiyorum yani sadece burun ucu estetiği.Bu konuda Veli Bey i önerir misiniz? Fiyat konusunda bilgisi olan var mı peki ya da yaptıran bir şahıs?

Ben görüştüm telefonda fiyat konusunda tabiki rinoplasty ile farklılık olur dedi konuştuğum bayan tam fiyat verebilmeleri için görüşmeye çağırdılar. Sınavlarımdan falan ancak zaman bulabildim mayısın ilk haftası gideceğim görüşmeye hangi doktorla görüşsem kararsızım..

Fiyat konusunda tüm doktorlar fiyat bakımından aynıdır fiyata ek olarak kdv var dedi bayan ama Veli Bey in hastaları 2000 e rinoplasty olurken Emre Bey de bu fiyat 4000 5000 6000 lere fırlıyor bu fark neden kaynaklı acaba?

Ben fiyat olarak şu anda belirli bir rakam verebilirim lise sonda olduğum için kendi birikimim var ama 4000 5000 gibi rakamlar için 1 2 sene gibi beklemem gerekiyor ama artık olsun bitsin istiyorum Devlet hastanesiyle de görüşeceğim sanırım belki devlette yaptırırım

Uzun oldu ama cevap verebilirseniz sevinirim.
rinoplastide iyi olan bi doktor tipplastide de iyi olur bana kalırsa.biz bikaç kişi necdet uçar'a ameliyat olduk çok memnun kaldık,hem dünya tatlısı bi insan hem de ne yapacağını iyi biliyor.boğaziçi tıp merkezi'nde haftada 3 gün falan.rinoplasti 2250 olduğuna göre tipplastiyi daha ucuza yapıyordur muhtemelen.emin ol çok memnun kalacaksın!! :3:

selam kızlar bende ameliyatımı boğaziçi tıp merkezinde olmak istiyorum arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz fotolarınızdan fikir edinebilirim veli bey için çok iyi demişsiniz heyecanlandım zira fiyatın bu denli düşük olması (diğer doktor ve hastanelere göre) beni de düşündürüyordu ama..... sanırım karar vermek üzereyim :97: ablamı ikna edip beraber gitmeliyim :46: heyecanlandım beaa :52:

hahah ne mutlu bana:) bende hacettepe mezunu olmasından çok etkilenmiştim.

canım gönderen herkesi ekliyorum. fotolarıma bakabilirsin:69::69:

Çooook güzel olsun burunlarınız hanımlar!:1::1:

bende ekledim canım seni veli beyin yaptığı hiç bir burnu göremedim henuz :(

Back
X