Merhabalar..Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Gün içinde yeme içmeye ne kadar para harcıyorsunuz ? Ya da harcıyor musunuz ? Ben şehir içinde işlek bir yerde bürodayım. Karşı dükkanım hem yemek yapıyor hem çiğköfte hem mısır,midye dondurma börek tost vs. akla ne gelirse yapıyor ve ben o kadar çok para harcıyorum ki anlatamam. Durup durup birşey alıyorum. Engel olamıyorum. Ağzım boş durmuyor. günde 25-30 lira gibi yiyorum karşıdan sadece.Evde ayrı yemek pişiyor. Kendime nasıl engel olablirim sizce. Böyle devam edersem maddi anlamda zorlanırız. Şuan gidip yine birşey alıcaktım kendime zor engel oldum. Kilo almıyor musun diye de sorabilirsiniz. Hiç almıyorum alsam belki korkup yemem ama öyle de değil. Ne yapsam bilemedim :44: Fikirlerinize ciddi manada ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
senden bekledıgım tam buydu ıstesupersın canım.o zaman aynen devam yazılara
tabı kı ye ama kararında ye.mesela bugun mısır yedıysen ertesı gun cıgkofte ye gıbı.cok cıtır bır kızsın kılo alıp ya da dar gelen pantolonlarınla bogusmak ıstemeyecek kadar bakımlı oldugunu dusunuyorum.azımlı ol ve kararını ver
Tamam canım istemediği için değil belki ama kilo almamak için yemiyorum. Pantolonlarımla da hiç boğuşmak istememAslında 1 2 kilo eksiğim vardı da neysee
Yorgunluk oluyor ama ben bahara atıyordum suçuVucuduna gereksiz toksin maddeler aliyorsun. Her canin istediginde bunu dusun vucudunu kirlettigini dusun.kimbilir nasil cabaliyor senin yiyerek aldigin zararli maddeleri atmak icin. Bu tur yemek sende yerli yersiz bitkinlik, yorgunluk, stres de yapar. Hic yasamadin mi?
Acil detoks uygulamalisin.
tabı kı ye ama kararında ye.mesela bugun mısır yedıysen ertesı gun cıgkofte ye gıbı.cok cıtır bır kızsın kılo alıp ya da dar gelen pantolonlarınla bogusmak ıstemeyecek kadar bakımlı oldugunu dusunuyorum.azımlı ol ve kararını ver
Tamam canım istemediği için değil belki ama kilo almamak için yemiyorum. Pantolonlarımla da hiç boğuşmak istememAslında 1 2 kilo eksiğim vardı da neysee
Yorgunluk oluyor ama ben bahara atıyordum suçuVucuduna gereksiz toksin maddeler aliyorsun. Her canin istediginde bunu dusun vucudunu kirlettigini dusun.kimbilir nasil cabaliyor senin yiyerek aldigin zararli maddeleri atmak icin. Bu tur yemek sende yerli yersiz bitkinlik, yorgunluk, stres de yapar. Hic yasamadin mi?
Bazen bende senin gibi oluyorum ne yedigimi biliyorum ne de doydugumu anlıyorum..
Dısardan yemem genelde, evde yiyorum ben, hatta bazen elime aldıgım seyi bitirdigimin bile farkına varmıyorum ama bendeki belli dönemler de geliyor, uzun sürmüyor Allahtan..
Merhabalar..Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Gün içinde yeme içmeye ne kadar para harcıyorsunuz ? Ya da harcıyor musunuz ? Ben şehir içinde işlek bir yerde bürodayım. Karşı dükkanım hem yemek yapıyor hem çiğköfte hem mısır,midye dondurma börek tost vs. akla ne gelirse yapıyor ve ben o kadar çok para harcıyorum ki anlatamam. Durup durup birşey alıyorum. Engel olamıyorum. Ağzım boş durmuyor. günde 25-30 lira gibi yiyorum karşıdan sadece.Evde ayrı yemek pişiyor. Kendime nasıl engel olablirim sizce. Böyle devam edersem maddi anlamda zorlanırız. Şuan gidip yine birşey alıcaktım kendime zor engel oldum. Kilo almıyor musun diye de sorabilirsiniz. Hiç almıyorum alsam belki korkup yemem ama öyle de değil. Ne yapsam bilemedim :44: Fikirlerinize ciddi manada ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Fast food yemiyorum ki. Normal sulu yemek yapıyorlar. 2 bayan çalışıyor tanıyorum zaten kendilerini. Sabah önce börek yada tost yiyorum öğlen sulu yemek işte pilavı çorbası salatası fln. sonra dondurma sonra mısır sonra çiğköfte sonra midye. Ayı mıyım acaba ben
Orası öyle de işte yiyorum napayımmm
aslında çok yiyorum. kendi kendime akşam 5 çayım var onları o zaman yiyorum zaten. Ama dediğiniz gibi aşırı su içiyorum. Petlerde su var bizim büroda farkında olmadan 4 5 şişe içiyorum iş saatlerinde. Bu yüzden kilo almıyo olabilirim.
Ben şimdi gıcık oldum sana:)Sen niye yiyip yiyip kilo almıyorsun yada ben neden bu kadar dikkat etmeme rağmen tombidiğim
Tatlım önce kıymetini bil ne güzel bişi yiyip yiyip kilo almamak.Kilo konusunda sorunlu olanlar sen ve sen gibilerden hoşnut olmasada..
Bence evde kendine kek börek falan yap getir işe gün içinde oyalasın seni böylece cebin rahatlar biraz..
Sende kendimi gördüm. Hatta öyle ki gün ben birgün içinde eve 4-5 defa yemek söylediğimizi biliyorum arkadaşlarımla. Hatta enson sabahın 5.30unda yemek getiren adam ''Yazık etmeyin kendinize kızlar daha sabahın körü bizim kahvaltı bölümümüz var ordan söyleyin'' filan demişti
ayyyyyy vallahi çiğköfte ve mısır bulunan bir yer bana çok yakın olsa bende duramazdımmmmmm bayılırımmmmmm yaaaaaafff naslda canım çektiii senin sorununa gelnce az almaya çalış cnım.mesela aldığını bir kerede yeme yavaş yavaş ye atıştır bırak vs. başka bişey gelmedi aklıma
Bende Tam Tersi Çok İştahsızımdır Havayla Yaşayanlardan Maddi Anlamda sıkıntı Çekmiyorum Bu Sayede
yaşlandıkça metabolizma yavaşlıyor sonra bitiyor o yiyip yiyip kilo almama devirleri ahhh ahhhh...
eğer güzel yapıyorlarsa ondanda tutamıyorsundur iradeni.
ayı falan değilsin canım sadece canın sıkılıyor.çok değil de nefsini köreltecek kadar al..
bende aynı dertten muzdaribim.ruh ve beden sağlığı ve bütçe aynı anda bozulmaya başlayınca mecbur tutmaya başladım irademi
ya kafanı birşeylerle meşgul et.gerçekten sana zamanı unutturacak birşey olabilir. bir hobi mesela.
ağzın boş kalmasın diye sakız çiğneyebilirsin.ben hunharca sakız çiğniyordum bütüün hırsımı sakızdan alıyorum resmen.
çeşit çeşit bitki çayları,şekersiz kahve,evden salatalık,havuç,meyve,kuruyemiş...hem daha sağlıklı hemde hesaplı.
midye ile mısırın kalorisi düşük.yeter ki az yağ ve tuzla iste...
bir de bir dönem çok fazla fast foodçulara gidiyordum ben bir gün internette büyük bir fastfood ziincirinin nasıl tavuk nuget yaptığını görünce bir daha hiç gitmedim.hem türk restoranlarına gidip parayı içerde tutmalı.
arada googledan gıda terörü diye aratıp fotoğraflarla iştahı kapatmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?