Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yıyıp yıyıp su ıcıp kılo almama dıye bısey mumkun degıl. bellıkı senın troıd hormonun cok hızlı calısıyor. cok sanslısın ama yıne de sen kendıne hakım ol. sabah oglen yemegını ye orda ama ondan sonrası ıcın cantanda bızkuvı badem cevız felan bulundur ordan alacagına evden getırdıgını ye aksam uzerı. sımdı kılo almasan bıle yedıgın seylerın ıcındekı yuksek yaglardan solayı ılerıkı yaslarda sorun yaratır
Canım benim çok tatlısın ya,estağfurullah. Benim kardeş de senin gibi ama onda fazlasıyla kilo problemi var
Yani bence yediğin yerden eminsen, kilo ve sağlık sorunun da yoksa boğazından kesme ama maddi olarak rahatlama istersen evden bişiler de hazırlayıp göütrebilirsin, soğuk atıştırmalık olarak.
Ahhh ahhhh aynı dert bendede var
Yaşasın yemek yemekkkk :))))
Biraz parasız gez falan dicem ama cık o para bulunuyo walla :))
Benim de karsimda bu yemekleri yapan biryer olsa ben de habire yerdim herhalde, ne yalan soyliyim.
Insan karsisinda gordugunu cani cekiyor. Onun icin al karsina su koy. Gor bak bu sefer de 5 dakikada bir su icesin gelir. Yani yanina herhangi bir icecek ya da meyve koyabilirsin.
Ya da kendi iradene hakim olarak o dukkandan hergun birsey yersin ama kisitlayarak. Birgun borek yersin, ertesi gun sulu yemek yersin.
Benim de disardan canimin cektigi seyler oluyor, ama kisarak yiyorum iste. Param cebime kalsin diye.
Acaba stresli bir işin var bu yüzden kendini yemeğe veriyor olabilirmisin..? Bende böyleydim bir zamanlar o yüzden diyorum...İşim çok stresliydi kendimi yemeğe veriyordum.Sonrada yediklerimden pişman oluyordum..Bazı insanlar strese girsede farkına varmaz kendini yemeğe vererek rahatlatmaya çalışır.Umarım kısa bir sürede sorununuzdan kurtulursunuz..
Buda bir neden olabilir sıkıntıdanda kendinizi yemeğe veriyor olabilirsiniz...Yemeniz önemli değilde nasılsa kilo almayan yapınız var fakat bu olay sizi maddi yönden sıkıntıya sokuyor.Anlayabiliyorum sizi..Teşekkür ederim.. bilmiyorum yani stresteysem bile bu dediğiniz gibi farkında olmadan girdiğim bir stresttir. işim stresli değil aksine sıkılıyorum.![]()
25 lira çok mu? Sonuçta çalıyorsun anladığım kadarıyla, mecbur yemek yiyeceksin, aç kalamazsın ki :44:
25 lira çok mu? Sonuçta çalıyorsun anladığım kadarıyla, mecbur yemek yiyeceksin, aç kalamazsın ki :44:
ki 26 gün çalışıyorum 650 lira gibi birşey oluyor. Yeterince çok. Çoğu kişinin aylığı 650 lira..
ki 26 gün çalışıyorum 650 lira gibi birşey oluyor. Yeterince çok. Çoğu kişinin aylığı 650 lira..
Fast food yemiyorum ki. Normal sulu yemek yapıyorlar. 2 bayan çalışıyor tanıyorum zaten kendilerini. Sabah önce börek yada tost yiyorum öğlen sulu yemek işte pilavı çorbası salatası fln. sonra dondurma sonra mısır sonra çiğköfte sonra midye. Ayı mıyım acaba ben