• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazıma ve cebime engel olamıyorum.

Ahhh ahhhh aynı dert bendede var
Yaşasın yemek yemekkkk :))))

Biraz parasız gez falan dicem ama cık o para bulunuyo walla :))

Canım yıyıp yıyıp su ıcıp kılo almama dıye bısey mumkun degıl. bellıkı senın troıd hormonun cok hızlı calısıyor. cok sanslısın ama yıne de sen kendıne hakım ol. sabah oglen yemegını ye orda ama ondan sonrası ıcın cantanda bızkuvı badem cevız felan bulundur ordan alacagına evden getırdıgını ye aksam uzerı. sımdı kılo almasan bıle yedıgın seylerın ıcındekı yuksek yaglardan solayı ılerıkı yaslarda sorun yaratır

Evet bugün kraker aldm onu yemeyi düşünüyorum :))

Canım benim çok tatlısın ya,estağfurullah. Benim kardeş de senin gibi ama onda fazlasıyla kilo problemi var:(

Yani bence yediğin yerden eminsen, kilo ve sağlık sorunun da yoksa boğazından kesme ama maddi olarak rahatlama istersen evden bişiler de hazırlayıp göütrebilirsin, soğuk atıştırmalık olarak.

Yani tanıdığım bayanlar güzel yapıyo temiz yapıyor. Ama bitti artık almcm birşey. Kilo problemim yok sağlık problemiminde olmadığını düşünüyorum :1: ama yinede az yemeye karar verdim :56:

offf aynı sorun bende de var..Öğrenci olmama rağmen günde en az 20 lira harcıyorum yaşıtlarım para biriktiriyor simit yiyo ama benim de bu huyum var işte
illa karnım en güzel şekilde doycak :( Hep bu yüzden hem kilo veremiyorum hemde haftalık paramın yarısı yemeğe gidiyor
Babam kredi kartımın extresine bi bakıyo pizzacılar,hambugerciler...Hastamıyım neyim :43:

Benim de karsimda bu yemekleri yapan biryer olsa ben de habire yerdim herhalde, ne yalan soyliyim.
Insan karsisinda gordugunu cani cekiyor. Onun icin al karsina su koy. Gor bak bu sefer de 5 dakikada bir su icesin gelir. Yani yanina herhangi bir icecek ya da meyve koyabilirsin.
Ya da kendi iradene hakim olarak o dukkandan hergun birsey yersin ama kisitlayarak. Birgun borek yersin, ertesi gun sulu yemek yersin.
Benim de disardan canimin cektigi seyler oluyor, ama kisarak yiyorum iste. Param cebime kalsin diye.

Benim de karsimda bu yemekleri yapan biryer olsa ben de habire yerdim herhalde, ne yalan soyliyim.
Insan karsisinda gordugunu cani cekiyor. Onun icin al karsina su koy. Gor bak bu sefer de 5 dakikada bir su icesin gelir. Yani yanina herhangi bir icecek ya da meyve koyabilirsin.
Ya da kendi iradene hakim olarak o dukkandan hergun birsey yersin ama kisitlayarak. Birgun borek yersin, ertesi gun sulu yemek yersin.
Benim de disardan canimin cektigi seyler oluyor, ama kisarak yiyorum iste. Param cebime kalsin diye.

Su var zaten hep gözümün önünde farkında olmadan içip bitiriyorum. Bir bakıyorum bitmiş hemen yenisine başlıyorum :)

Aynı sorundan mustaribim. :26:
Soruna şöyle çözüm buldum. Biraz aptalca gelebilir ama yanıma para en az derecede alıyorum.
Geri kalan aylık harcayacağımı da otobüs kartıma yüklüyorum.
Bütün ay parasız geziyorum sonra :7:
Ay sonu da param bana kalıyor. :51:

Acaba stresli bir işin var bu yüzden kendini yemeğe veriyor olabilirmisin..? Bende böyleydim bir zamanlar o yüzden diyorum...İşim çok stresliydi kendimi yemeğe veriyordum.Sonrada yediklerimden pişman oluyordum..Bazı insanlar strese girsede farkına varmaz kendini yemeğe vererek rahatlatmaya çalışır.Umarım kısa bir sürede sorununuzdan kurtulursunuz..

Acaba stresli bir işin var bu yüzden kendini yemeğe veriyor olabilirmisin..? Bende böyleydim bir zamanlar o yüzden diyorum...İşim çok stresliydi kendimi yemeğe veriyordum.Sonrada yediklerimden pişman oluyordum..Bazı insanlar strese girsede farkına varmaz kendini yemeğe vererek rahatlatmaya çalışır.Umarım kısa bir sürede sorununuzdan kurtulursunuz..

Teşekkür ederim.. bilmiyorum yani stresteysem bile bu dediğiniz gibi farkında olmadan girdiğim bir stresttir. işim stresli değil aksine sıkılıyorum. :50:

Teşekkür ederim.. bilmiyorum yani stresteysem bile bu dediğiniz gibi farkında olmadan girdiğim bir stresttir. işim stresli değil aksine sıkılıyorum. :50:
Buda bir neden olabilir sıkıntıdanda kendinizi yemeğe veriyor olabilirsiniz...Yemeniz önemli değilde nasılsa kilo almayan yapınız var fakat bu olay sizi maddi yönden sıkıntıya sokuyor.Anlayabiliyorum sizi..

25 lira çok mu? Sonuçta çalıyorsun anladığım kadarıyla, mecbur yemek yiyeceksin, aç kalamazsın ki :44:

25 lira çok mu? Sonuçta çalıyorsun anladığım kadarıyla, mecbur yemek yiyeceksin, aç kalamazsın ki :44:

ki 26 gün çalışıyorum 650 lira gibi birşey oluyor. Yeterince çok. Çoğu kişinin aylığı 650 lira..

Ben de de vardı bi ara. Bizim evin aylığının yarısını kantinci yiyiodu. Adam benim sayemde zengin falan olmuştu..
Ben şartlandırdım kendimi.. İleriyi düşündüm.. Mideme ne kadar gereksiz şeylerin girdiğini, ve ne kadar vücuduma işkence ettiğimi..
Bi kaç kez de kantincinin falsosunu yakalayınca azaltmaya başladım.. Şimdi gayet rahatım..
Önemli olan önce kendine hakim olabilmek. Mesela artık 2. çikolatayı yerken bile sorguluyorum kendimi..
Bide bu iştahına neden olan sorunu bulursan, halledebilirsin bence. kendine güvenmen yeterli.. :31:

ki 26 gün çalışıyorum 650 lira gibi birşey oluyor. Yeterince çok. Çoğu kişinin aylığı 650 lira..

Anlıyorum da canım, sonuçta sana iş yerinde yemek vermiyorlar deil mi?Yemek veriyorlar da sen onun üstüne bu parayı harcıyorsun evet çok ama yemek verilmiyorsa hayır çok deil bence

Sabah kahvaltısını ya evde yap ya da yanında sandwıc getır evde, sadece oglen ye orda, gunde 15 lıra dırek cebıne gırer

bende çalışsam sizin gibi olurum sanırım.
bende nasıl kendime hakim olurum bilemiyorum para kazandığım zaman.

Fast food yemiyorum ki. Normal sulu yemek yapıyorlar. 2 bayan çalışıyor tanıyorum zaten kendilerini. Sabah önce börek yada tost yiyorum öğlen sulu yemek işte pilavı çorbası salatası fln. sonra dondurma sonra mısır sonra çiğköfte sonra midye. Ayı mıyım acaba ben

cidden bu kadar yiyeceği gün içinde yiyebiliyormusun:26:kilo da almıyorsun üstelik:53:şaştım kaldım parasını da getim bu kadar yemek iyi değil ki canım.bunların üstüne evde akşam yemeği de yiyorsundur çok fazla bence:26:acil kendine bir dur demelisin:31:

bu kadar yiyip kilo almasam bende yerdim sanırım :D
ne güzel olurdu vicdan azabı çekmeden yemekler pastalar börekler abur cubur :D
ne yiyorsan yarısını yemeye çalış.
amaç nefsini köreltmek.
evden birşeyler yapıpta götürebilirsin.

Şu anda yemek yiyip yiyip almamanı anlayabiliyorum gençsin biraz 30 lu yaşların başına gel metabolizma ister istemez yavaşlıyor ve almaya başlıyorsun
üniversite dönemlerimdeyken ben de düşünmeden yerdim ama şimdi yediğim her şeye dikkat etmek zorundayım eğer fiziğimin bozulmasını istemiyorsam

Back
X