Bogazimda ne var?

evladiottoman

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
31
6
6
Daha once de konu acmistim. Bogazina yumruk oturmus hissi yasayan yok mu aranizda kizlar? Bu hissi yasayan, veya yasayan birilerini taniyan ne olur bana yardim etsin

Sinirlenince olur bende bask turlu bilmiyorum. Doktora gitseniz?

Genelde aglamak isteyipte aglayamamaktan kaynaklanıyor ama bir süre sonra geçiyor. Sizin probleminizi tam olarak anlayamadım.

Yüksek yastık kullaniyorsan olabilir canım .
Alçak yastık kullan ve cok sıcak ortamda da uyuma.
Bir ihtimal faranjitten ötürü olabilir,bademciklerin sismistir

Kizlar, soyle anlatayim madem. Tiroid'imin sol lobu alindi. Bu takilma hossi bu ameliayyan once de oluyordu ama pek nadir ve bu kadar baskili degil. Ameliyattan sonra resmen yumruk oturmus gibi bogazima. Doktorlar pek ilgilenmiyor gibime geliyor. Defalarca dile getirdim. Psikolojiktir.. Kalan lob baski yapiyorsur gibi cevaplar aldim. Bu yuzden size de sormak istedim.

Guatr denilen hastalık olabilir ,o tarif ettiğiniz yerde tiroid bezleri de var çünkü,önce kulak burun boğaz dr una görünün .zaten sizi yönlendirir gerekli görürse bir endokrinoloji dr una

Tiroidim dolayisiyla kulak burun bogazciya gidiyorum zaten. Dedigim gibi bir ameliyat gecirdim. Ve ne yazik ki bir ameliyat daha gecirecegim bu durumu yasayaniniz var mi? varsa doktora gittiniz mi diye merak ettim ben yurt disinda yasiyorum turk doktorlarinin ne dedigini merak ettim. O yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…