- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi evladiottoman
Ağlayamadıgım yutkundugum Zaman'lar oluyor bende.Ağlamamak için zorladığım Zaman'lar da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bilirim o hissi ama o degil benimkisiAğlayamadıgım yutkundugum Zaman'lar oluyor bende.Ağlamamak için zorladığım Zaman'lar da
Valla hic duymamistim, baktim okudum hemen, insallaahh sebebi gercekten budurglobus histericus![]()
Valla hic duymamistim, baktim okudum hemen, insallaahh sebebi gercekten budur![]()
Sanirim fazla pimpirikliyim, tiroid papiller ca hastasiyim ve dedigim gibi sol lobum alindi. Bu tehsis konuldugundan beri, ayagim tasa takilsa cok fazla korkuyorum. Bu ameliyat icin elbette ultrasona girdim, ve mr da cekildi. Birseyler olsa orda cikardi diyorlar, yani cikarsi elbet ama, dedigim gibi cok hassasim su aralar, hep ya bu kontrollerden sonra olduysa? Ya mr'da cikmamissa? Ya doktorlar yeterince incelememisse? Sorular sorular iste kafam cok bulanik Kizlar dua edin benim icin de tum sifa bekleyenler icin de ne olurumarım. psikolojik olarak olanın adı bu. tabi herhangi bir hastalık sebepli olmaması lazım böyle diyebilmek için. onun kararını da doktorunuz verir.
Kizlar, soyle anlatayim madem. Tiroid'imin sol lobu alindi. Bu takilma hossi bu ameliayyan once de oluyordu ama pek nadir ve bu kadar baskili degil. Ameliyattan sonra resmen yumruk oturmus gibi bogazima. Doktorlar pek ilgilenmiyor gibime geliyor. Defalarca dile getirdim. Psikolojiktir.. Kalan lob baski yapiyorsur gibi cevaplar aldim. Bu yuzden size de sormak istedim.
Tiroidim dolayisiyla kulak burun bogazciya gidiyorum zaten. Dedigim gibi bir ameliyat gecirdim. Ve ne yazik ki bir ameliyat daha gecirecegimbu durumu yasayaniniz var mi? varsa doktora gittiniz mi diye merak ettim
ben yurt disinda yasiyorum turk doktorlarinin ne dedigini merak ettim. O yuzden soruyorum
![]()
Sanirim fazla pimpirikliyim, tiroid papiller ca hastasiyim ve dedigim gibi sol lobum alindi. Bu tehsis konuldugundan beri, ayagim tasa takilsa cok fazla korkuyorum. Bu ameliyat icin elbette ultrasona girdim, ve mr da cekildi. Birseyler olsa orda cikardi diyorlar, yani cikarsi elbet ama, dedigim gibi cok hassasim su aralar, hep ya bu kontrollerden sonra olduysa? Ya mr'da cikmamissa? Ya doktorlar yeterince incelememisse? Sorular sorular iste kafam cok bulanik Kizlar dua edin benim icin de tum sifa bekleyenler icin de ne olur![]()
Peki birsey yok demek icin size nasil tedaviler uyguladilar?Ben de bogazimla ilgili cok sorun yasamstim. Bir sey var hissi birsey takiliyo hissi vardi. Kac tane doktora gittim devlete fakulteye ozele vs.. Sonuc bisey yok deyip yolluyolar. Faranjitim oldugunu biliyodum ve kendi arastirmalarimla faranjitte bunlarin olabilecegini ogrendim. Dr.lar yok diyosa bisey yoktur ama tek doktorla sinirli kalmayin.
Bu donem skntida oldugum ve henuz onumde gecirmem gereken bir ameliyat ve daha sonrasinda gorecegim tedaviler oldugu icin, ve tabi bir de doktorlarin bana surekli endiselenecek bir durum yok dedikleri icin, henuz yardim almayi dusunmuyorum ama butun bunlardan sonra, yani kafam rahatladiktan ve bir nevze korkularimdan kurtulduktan sonra hala devam ederse, destek almak zorunda kalacagim sanirimKaygılarınız arttıgı için bir psikiyatra veya psikologa danışmayı düşünmediniz mi?
Tiroidlerinizde birşey cıkmasa bile siz güvenemediginiz için benzer şeyleri tekrar tekrar düşünecekmişsiniz gibi yazıyorsunuz... Belki hissettiginiz baskı da tamamen psikolojiktir. Bu konuda destek alın bence.
Vega sen nerelerdesin ya? cok uzun zaman oldu gormedigim. Yorumun beni korkuttu. Gidisat nasil? ayrildinizmi yoksa? yoksa hala ayni evdemsiniz?hevesin kursağında kalmıştır...
kendimden biliyorum
globus histericus![]()