E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
o boğaz ağrısı bendede var canım....ama dikkat et sakın ilaç kullanma dr lar ilaç vermiyor bol bol sıcak bişileriiçmeyi tavsiye edip yatak diyor......
geçmiş olsun canım ya bende hep aynyıyım ya boğazım ağrıyo ya burnum akıyo..dikkat ediyom ama yinede oluyo ben ılık suya limon sıkıp bide bal katıp içiyom
bitki çaylrından çekindim bişiy olur diye
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:bugün sabah bir kalktım bogazlarım felaket agrıyor konuşamıoyrum sesim kısılmış agrım çok kötü kızlar sabah sabah ne yapyım biraz limon yedim belki iyi gelir diye evet bogazım a birazcık iyi geldi ama sesim hala kötü üstelik yutkunmakta zorluk çekiyorum cnaım yanıyorsenağlamasenağlama soguk bişeyler de yiyip içmiyorum ama nedne oldu şimdi eşim hasta diye yanınd abilem yatmıyorum yaaaaaaasenağlamasenağlama
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:bugün sabah bir kalktım bogazlarım felaket agrıyor konuşamıoyrum sesim kısılmış agrım çok kötü kızlar sabah sabah ne yapyım biraz limon yedim belki iyi gelir diye evet bogazım a birazcık iyi geldi ama sesim hala kötü üstelik yutkunmakta zorluk çekiyorum cnaım yanıyorsenağlamasenağlama soguk bişeyler de yiyip içmiyorum ama nedne oldu şimdi eşim hasta diye yanınd abilem yatmıyorum yaaaaaaasenağlamasenağlama
Yok Zaten Adaçayi Içmiyorum Sevmem Pek Ihlamur Içtim 2 Kupa Okadar Hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?