boğmaya teşebbüs etti evden attı şimdide dava açmış

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

doğru mu anladım ; eşiniz sizi boğmaya teşebbüs etti, sonrada evden attı ve size bunları yapan adamın düzeleceğini!!! bekliyordunuz... üstelik boşanma davası açtı diyede şaşırdınız !!

buna sevinmeniz hatta davayı sizin açmanız gerekirdi ama doğru ya siz düzelir!! diye bekliyordunuz dimi? hey Allah'ım yaaaaa....

bende öyle anladım ama inş. öyle değildir ozaman konuya yorum yapmaya gerek olmaz

sıkıntınızı anlamak için eski konularınıza baktım da,eşinizin bu yaptığı ilk deilmiş,neyse affedip yolunuza devam etmişsiniz ama keşkede devam etmeseymişsiniz.

üzüldüm adınıza rabbim yardımcınız olsun,

hayır boşanma davası açmasına şaşırmadım kendisine yaklaşık 200 bın lıralık tazminat davası açacaktım karakolda özü rdiledi komser önünde bende son bi şans daha verdim ama şimdi bitti! umrunda bile değil bebeğimiz olmasın bundan sonrada o benim umrumda değil!
daha once şiddet uygulamamıştı. daha sonra detayları inş yazacağım.

Arkadasim madem ayrintilarini sonra yazicaksin niye simdi konu aciyosun bende bunu anlamadim.

Boyle bir adami surundurmek gerekli bence

seni boğmaya çalışıp evden atan bir adamdan kurtulduğun için sevin canım ama hemen boşama süründür nafaka tazminat yüklü miktarda iste haklarını almadan pes etme böyle erkeklerin canını ancak maddiyat yakarAllah yardımcın olsun

yanı öyle bı olmuşki konu flaşş flaşş şeklinde gelecek ehrhalde konu sahıbı

Son düzenleme:
Boğmaya kalkıp evden attığında dava açması gereken sendin değil.

Ona bu frsatı vermeyecektin bile.

Kadına kalkan eller KIRILSIN !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…