Boğulacağımm artıkkk

Öyle yaptığımda eşime haksızlık yapıyor gibi düşünüyorum çünkü üzülüyor sevmediğimi falan düşünüyor ailesini
Esine de soyle benim isim gucum var yanlis anlama kendi annemle babamla boyle konusmuyorum diye bence bu konuda kesin restini cek hele bi de torun gelince tovbe salmazlar seni

Gün içersinde çekmiyor falan derdim ben olsam. kapatırım teli miss. Telefonda konuşma fobisi var bende sevmiyorum pek.

Öyle yaptığımda eşime haksızlık yapıyor gibi düşünüyorum çünkü üzülüyor sevmediğimi falan düşünüyor ailesini
Bosuna üzülüyorsunuz bu her zaman boyle olcak kocaniz farkinda nekadar bunaltici olduklarinin ama bencilliginden sizi boyle manipule ediyor kimle nekadar telefonda konusacaginiza karisamaz sizde sinirinizi cizin ilerde ayni sehide ne yapacaksiniz surekli esim uzulmesin diye taviz vereceksiniz oyle gorunuyor

Esine de soyle benim isim gucum var yanlis anlama kendi annemle babamla boyle konusmuyorum diye bence bu konuda kesin restini cek hele bi de torun gelince tovbe salmazlar seni
Aslında o biliyor düşüncelerimi açmazsam niye açmadın da demiyor ama boş yere bilendiğimi takıldığımı düşünüyor seviyorlar işte ne istiyorsun diyor ailesi sonuçta hak verse de bir şey yapamaması korkutuyor beni o alışık iç içe bir yaşama

Kayınpederle telefonda konuştuğum 10-20 dakikayı geçmiş midir bilmem. Ya eşimi arayıp ulaşamadığı için arar ya da bir ihtiyaç durumunda. Ne söyleyecekse söyler ben iyi akşamlar demeden kapatır hatta yarıda. Ilk defa duyuyorum böylesini. Allah yardımcınız olsun. Arama dediğiniz halde araması da yüzsüzlük resmen. Çok enteresan. Kızları yok da içlerinde ukte mi kalmış ne olmuş acaba. Ya da siz başta uzun uzun konuştunuz da beleşe kendini dinlettirecek birini buldum diye mi arıyor. Hiç hoş bir durum değil. Eşiniz dese bir de karım ders çalışıyor, o yüzden çok sık aramasan baba falan dese. Ne var yani bunda. Adam zırt pırt arayınca ayıp olmuyor bu kadar sık arama deyince neden ayıp ki. Hatta eşiniz bir şey diyemiyorsa babası arayınca aaa dur baba eşim seninle konuşmak istiyormuş deyip tutuştur eline telefonu, koşa koşa banyoya gir ve kapatana kadar çıkma. Belki böyle böyle adam pes eder karşılık bulamayınca.

Erkek ailelerinin de oğullarıni aramak yerine surekli gelini aramasina ben de gıcık oluyorum.Hatta bazı üyeler diyor ya eve gelmek istiyorsa niye beni aramiyor diye.Bence gitsin gene oğlunu arasın ben razıyım.

Siz de açmayın.Acinca da kısa kısa cevaplar verin.Uzun sessizlikle olsun.Kapi çaldı diyin kapatın,eşinize verin kurtulun.Ya da sürekli söyleyeceksiniz ders çalışıyorum şu an konuşamam müsait olunca ararim diye.Sonra da aramayacaksiniz

Eğer önlem almazsanız bu böyle gider hatta bi arkadaş yazmış torun olursa hiç rahat bırakmazlarlar diye ki tamamen haklı. O zamanda görüntülü ararlar sürekli..
Telefonu açmamayı öğrenin. Haftada bir yeterli.

Ben de tam tersi her gün eşimin ailesi ile konuşuruz biz de uzaktayız onlar aramazsa ben ararım. Hatta bazı günler eşim konuşmaz bile, bugün kayınvalide oğlumu özledim hiç konuşmuyor bir göstersene dedi Ben kayınvalidemi kayınpederimi seviyorum onlarla konuşmak bana iyi geliyor.

Kızları var evet en başında uzun uzun konuştum ama tanıma dönemleriydi ve uzaktı yanlış anlamasınlar dedim ama o zamanlar da rahatsız oluyordum da hevestir neyse diyordum. Bir kez söyledi eşim ders çalışıyor çok sık aramayın diye yemedik nişanlını demişler. Öldürür müsün sabaha mı bırakırsın ya.

Bana iyi gelmiyor işte kültürel farklılıklar var ve kendi doğrularını bana haldır huldur saplıyorlar sen bizmsin babanın evinde yiyecek ekmeğin yok bilmem ne.

Uzun sessizlikler asla olmuyor çünkü hep konuşuyorlar siz konuşmasanız da konuşuyorlar hatta ben bi kez çok hastaydım konuşamıyorum dedim sen bizi dinle o zaman dediler

Tutturmuş kayınbaba bi benim ilacım sensin bana iyi geliyorsun falan filan.

Önceki mesajlara kadar, hadsizlik, sınır bilmemezlik diye yorumlamistim ama bu ne ayol? Ne munasebet, ne alaka yani?
Ilac lazimsa doktora, psikiyatriye gitsin.
Şahsen midem bulandı.

Önceki mesajlara kadar, hadsizlik, sınır bilmemezlik diye yorumlamistim ama bu ne ayol? Ne munasebet, ne alaka yani?
Ilac lazimsa doktora, psikiyatriye gitsin.
Şahsen midem bulandı.
Zaten ben kesinlikle psikiyatra gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok fazla alıngan bir adam çünkü. Onu bunu darlamaya başlıyor yoksa. Ama nerede öcü gibi adama biri bir şey demeye çekiniyor. Ben söylemiştim bir kez kendinizi kötü hissediyorsanız psikiyatra gidin ayıp değil diye. Eşim çok şaşırmıştı söyleyebilmiş olmama.

Söylemenize rağmen anlamıyorlarsa 10 arıyorsa birini açın belki o zaman anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…