ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
Esine de soyle benim isim gucum var yanlis anlama kendi annemle babamla boyle konusmuyorum diye bence bu konuda kesin restini cek hele bi de torun gelince tovbe salmazlar seniÖyle yaptığımda eşime haksızlık yapıyor gibi düşünüyorum çünkü üzülüyor sevmediğimi falan düşünüyor ailesini
Aklın yolu bir işte:))) başka türlü baş etmek çok zor..Ben de hazir mesajlardan gonderiyorum musait degilim acil degilse sizi sonra arayayim mi diye jahsjaha
Bosuna üzülüyorsunuz bu her zaman boyle olcak kocaniz farkinda nekadar bunaltici olduklarinin ama bencilliginden sizi boyle manipule ediyor kimle nekadar telefonda konusacaginiza karisamaz sizde sinirinizi cizin ilerde ayni sehide ne yapacaksiniz surekli esim uzulmesin diye taviz vereceksiniz oyle gorunuyorÖyle yaptığımda eşime haksızlık yapıyor gibi düşünüyorum çünkü üzülüyor sevmediğimi falan düşünüyor ailesini
Aslında o biliyor düşüncelerimi açmazsam niye açmadın da demiyor ama boş yere bilendiğimi takıldığımı düşünüyor seviyorlar işte ne istiyorsun diyor ailesi sonuçta hak verse de bir şey yapamaması korkutuyor beni o alışık iç içe bir yaşamaEsine de soyle benim isim gucum var yanlis anlama kendi annemle babamla boyle konusmuyorum diye bence bu konuda kesin restini cek hele bi de torun gelince tovbe salmazlar seni
Kayınpederle telefonda konuştuğum 10-20 dakikayı geçmiş midir bilmem. Ya eşimi arayıp ulaşamadığı için arar ya da bir ihtiyaç durumunda. Ne söyleyecekse söyler ben iyi akşamlar demeden kapatır hatta yarıda. Ilk defa duyuyorum böylesini. Allah yardımcınız olsun. Arama dediğiniz halde araması da yüzsüzlük resmen. Çok enteresan. Kızları yok da içlerinde ukte mi kalmış ne olmuş acaba. Ya da siz başta uzun uzun konuştunuz da beleşe kendini dinlettirecek birini buldum diye mi arıyor. Hiç hoş bir durum değil. Eşiniz dese bir de karım ders çalışıyor, o yüzden çok sık aramasan baba falan dese. Ne var yani bunda. Adam zırt pırt arayınca ayıp olmuyor bu kadar sık arama deyince neden ayıp ki. Hatta eşiniz bir şey diyemiyorsa babası arayınca aaa dur baba eşim seninle konuşmak istiyormuş deyip tutuştur eline telefonu, koşa koşa banyoya gir ve kapatana kadar çıkma. Belki böyle böyle adam pes eder karşılık bulamayınca.Kusur aramayım seviyorlar diyorum ama artık saygısızlık. Eşimin ailesi gün aşırı arıyor iki sene olacak. Uzaktayız ya ben gün aşırı ne konuşabilirim. Kayınbabamın arattığına eminim adam kafayı takmış bana vazgeçiremiyorum telde konuşma hastalığı var şimdi de kardeşi ölmüş terapi merkezi gibi kullanıyor beni niye aramıyorsun diyor ya arayıp ne diyeyim üzülme mi diyeyim. Babalarının morali bozuk olur hadi bi gelini arayalım morali düzelsin. Ders çalışıyorum unutun beni dedim ona rağmen yine arıyorlar hani bir mesaj atmak da yok kızım müsait misin diye artık aramalarını da geçtim söylediğim halde bunun yapılması saygısızlık değil de ne ? Bu da dert mi demeyin çocuklarını aramazlar beni ararlar bi bırakın ben de özleyim arayım dimi yok sevmiyorum çok konuşmayı dedim ders çalışıyorum dedim olmuyor. Eşime desem ne diyeyim aramayın mı diyeyim diyecek artık ondan da umudu kestim. Açmasam üstüne tekrar arıyorlar. Bu iki senedir bu şekilde ilk başta hevestir dedim uzun uzun hep konuştum. Ama valla yetti artık. Kafalarımız da uyuşmuyor. Öylesine aradıklarına eminim. Bi ara düzeliyorlar sonra yine tekrar başlıyorlar ya ben napcamhiç görmediğim alışık olmadığım şeyler. Saçma olabilir konu ama sevginin fazlası da zarar daral geldi yahu çocuğunuzu arayın işte. Bazen sıkılıyorum telefonu eşime veriyorum o da çok konuşmak istemiyor geri bana vermeye çalışıyor ya sen anandan babandan bunalıyorsun benim bunalmam normal değil mi ?
Bağırsın mi bu mu tavsiyenizAcmayin ne kadar ararlarsa arasinlar. Ust uste on kez ararlarsada bagirin mesgulum bu kadar aranmaz diye kusup aramazlar daha.
Kızları var evet en başında uzun uzun konuştum ama tanıma dönemleriydi ve uzaktı yanlış anlamasınlar dedim ama o zamanlar da rahatsız oluyordum da hevestir neyse diyordum. Bir kez söyledi eşim ders çalışıyor çok sık aramayın diye yemedik nişanlını demişler. Öldürür müsün sabaha mı bırakırsın ya.Kayınpederle telefonda konuştuğum 10-20 dakikayı geçmiş midir bilmem. Ya eşimi arayıp ulaşamadığı için arar ya da bir ihtiyaç durumunda. Ne söyleyecekse söyler ben iyi akşamlar demeden kapatır hatta yarıda. Ilk defa duyuyorum böylesini. Allah yardımcınız olsun. Arama dediğiniz halde araması da yüzsüzlük resmen. Çok enteresan. Kızları yok da içlerinde ukte mi kalmış ne olmuş acaba. Ya da siz başta uzun uzun konuştunuz da beleşe kendini dinlettirecek birini buldum diye mi arıyor. Hiç hoş bir durum değil. Eşiniz dese bir de karım ders çalışıyor, o yüzden çok sık aramasan baba falan dese. Ne var yani bunda. Adam zırt pırt arayınca ayıp olmuyor bu kadar sık arama deyince neden ayıp ki. Hatta eşiniz bir şey diyemiyorsa babası arayınca aaa dur baba eşim seninle konuşmak istiyormuş deyip tutuştur eline telefonu, koşa koşa banyoya gir ve kapatana kadar çıkma. Belki böyle böyle adam pes eder karşılık bulamayınca.
Bana iyi gelmiyor işte kültürel farklılıklar var ve kendi doğrularını bana haldır huldur saplıyorlar sen bizmsin babanın evinde yiyecek ekmeğin yok bilmem ne.Ben de tam tersi her gün eşimin ailesi ile konuşuruz biz de uzaktayız onlar aramazsa ben ararım. Hatta bazı günler eşim konuşmaz bile, bugün kayınvalide oğlumu özledim hiç konuşmuyor bir göstersene dediBen kayınvalidemi kayınpederimi seviyorum onlarla konuşmak bana iyi geliyor.
Uzun sessizlikler asla olmuyor çünkü hep konuşuyorlar siz konuşmasanız da konuşuyorlar hatta ben bi kez çok hastaydım konuşamıyorum dedim sen bizi dinle o zaman dedilerErkek ailelerinin de oğullarıni aramak yerine surekli gelini aramasina ben de gıcık oluyorum.Hatta bazı üyeler diyor ya eve gelmek istiyorsa niye beni aramiyor diye.Bence gitsin gene oğlunu arasın ben razıyım.
Siz de açmayın.Acinca da kısa kısa cevaplar verin.Uzun sessizlikle olsun.Kapi çaldı diyin kapatın,eşinize verin kurtulun.Ya da sürekli söyleyeceksiniz ders çalışıyorum şu an konuşamam müsait olunca ararim diye.Sonra da aramayacaksiniz
Tutturmuş kayınbaba bi benim ilacım sensin bana iyi geliyorsun falan filan.
Zaten ben kesinlikle psikiyatra gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok fazla alıngan bir adam çünkü. Onu bunu darlamaya başlıyor yoksa. Ama nerede öcü gibi adama biri bir şey demeye çekiniyor. Ben söylemiştim bir kez kendinizi kötü hissediyorsanız psikiyatra gidin ayıp değil diye. Eşim çok şaşırmıştı söyleyebilmiş olmama.Önceki mesajlara kadar, hadsizlik, sınır bilmemezlik diye yorumlamistim ama bu ne ayol? Ne munasebet, ne alaka yani?
Ilac lazimsa doktora, psikiyatriye gitsin.
Şahsen midem bulandı.
Açmıyorum zaten. Mesele bunların bunaltıcı şekilde rahatsız etmeleri sürekli kaçarak hayat geçmez kisessizde olsun telefon çalsın çalsın dursun sen dersine çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?