Boğulacağımm artıkkk

Ölü taklidi mi yapsanız.

Bi kez doktora gittim telefonda çok konuştuğumdan işitme kaybı oluşmuş demiştim belki anlarlar diye onu bile anlamamışlardı tutturmuşlardı gel tedavi ettirelim diye
O zaman açmıycaksınız başka çare yok.

Aradıklarında açma ertesi gün dön yavaş yavaş azalır ben öyle yaptım
evet bencede cok doğru bir yöntem. Zamanında yakın bir akrabam ile ortak bir iş girişimimiz oldu ve o dönemler biraz ailevi olarak zor bir dönemdeydi beni aklınca hem psikolog hem dışarı iş ortamına karşı ileri sürerek sekreter olarak kullanmaya çalıştı bence. aramalarına geç veya ertesi gün döndüm sorduklarına yuvarlak cevaplar verdim böyle böyle iletişimimiz kesildi. hala arada yoklar ben yine yuvarlak konuşurum. Yakın ve yüzyüze bakılması zorunlu akrabalara böyle böyle yıldırma taktıgı yapmak lazım bence de.

Bu taktik için karşıdaki insanın belli bir bilinç seviyesinde olması lazım. Bana yapılsa anlarım mesela ger çekerim hemen kendimi. Bunlar değişik bi şekilde ya anlamıyor ya anlıyor nasılsa bi yerde geri dönüş oluyor diyor işlerine gelmiyor ya da görevim haline getirildi bilemiyorum anlayamıyorum açıkçası.

İşte adı üstünde yıldırma taktiği. Böyle yapa yapa yıldıracaksınız. Yada en olmadı eşiniz neden karımı aramayın minvalinde bir konuşma yapmıyor?

İşte adı üstünde yıldırma taktiği. Böyle yapa yapa yıldıracaksınız. Yada en olmadı eşiniz neden karımı aramayın minvalinde bir konuşma yapmıyor?
Çekiniyor çünkü öyle bi yapıda büyütülmemiş anne babaya büyük bir saygı var sürekli red mi edeyim diyor bilinçalıntında bu var. Söylerse böyle bir şey ayıp ve karısı için anne babasına karşı gelinmiş gibi olacak. Zaten kendisi de herkese karşı böyle herhangi biri arayınca o kapatana kadar kapatamaz. Ama ben öyle değilim o da bunu anlayamıyor öyle yetiştirilmedim.

İşte burda iş kocanızda bitiyor malesef. Sizin yapabilecekleriniz sınırlı. Anasına babasına cizgi cekemeyen adamlar ne diye evlenip milletin kızını yoruyor bende bunu anlayamıyorum .

İşte burda iş kocanızda bitiyor malesef. Sizin yapabilecekleriniz sınırlı. Anasına babasına cizgi cekemeyen adamlar ne diye evlenip milletin kızını yoruyor bende bunu anlayamıyorum .
Bir şey diyemiyor musun dediğimde sinirleniyor seven kötü niyeti olmayan insana ne diyeyim aramayın nasıl diyeyim diyor

Denedim bir süre normale dönüyorlar tekrar sapıtıyorlar inanın
istikrarlı olun
açmayın açmayın
ve birgün "telefonla konuşmayı çok seviyorsunuz siz takıntılı gibi.. oğlunuz da hemen bana vermeye çalışıyor telefonu..
onu zamanında çok mu bıktırdınız nedir :)" gibi bir konuşma yapın

ama istikrarlı olun açmayın

güzeldi bu

2günde bir aranmasında bir sorun göremedim. Biz de uzakta oturuyoruz, neredeyse hergün konuşuruz ve beni ararlar genelde kibarlık olsun diye herhalde "bak biz gelinimize değer veriyoruz" gibisinden. Ben bundan rahatsız olmuyorum, havadan sudan konuşuyoruz işte ama en fazla bir 5-10 dakika falan. Siz bu ayrıntıyı vermemişiniz ama anladığım kadarıyla onlar aradıklarında uzun konuşuyorlar, kapatmak bilmiyorlar, doğru mu anlıyorum? Her seferinde "ocakta yemeğim var" "bir başka numara beni arıyor", "kapı çaldı bakmam lazım" veya şunu şunu yapmam lazım, sonra görüşürüz, deyip kapatım. Her aradıklarında da açmayın. Hatta telefonunuz kapalı olsun, bir uygulama var telefonunuz açık iken arandığında siz aramayı yine görüyorsunuz ve isterseniz açabiliyorsunuz da ama karşı tarafa "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diye telefonunuz kapalı görünüyor. Bir süre size ulaşamayınca vazgeçip bu sefer muhtemelen eşinizi taciz ederler.

Yaşanacakları anlatıyorum.Tayinden sonra muhtemelen boşanacaksınız.
Uzaktayken böyleyse aynı şehre gidince nolacağı belli şimdiden.Eşim saygıdan bişey diyemiyor sevdiklerinden arıyor diyor ayaklarını geç eşin pasif bir adam.Aynı şehre gidince sürekli birlikte olalım durumu, çat kapı gelmeler,başbaşa vakit geçirememeler olacak. O zaman eşin sözde saygıdan işte babamdır şudur budur nasıl gelmeyin diyim olayına girecek tartışmalar başlayıncada seni suçlayacak ailemi sevmiyorsun, değer vermiyorsun, saygı göstermiyorsun falan diye.Hani anneci erkek diye eşinde babasına göbeğinden bağlı.
Bu platformda her 3 konudan biri bununla ilgili aç bak dediklerim doğru mu yanlış mı gör. Yani yaşanacaklar belli.Çocuk yapma bence.Yaparsan çocuk için katlanıyorum diye kendini kandırıp bunları çekmeye devam edeceksin.
Ayrıca babanın yiyeceğin ekmeğin yok diyorlar yazmışsın ne demek bu ya.Sen onların kölesi misin her yaptıklarını çekeceksin.

Doğru anladınız kapatmak bilmiyorlar ve her canı sıkıldıklarında beni arıyorlar beni rahatsız eden durum bu hadi şunun moralini bir düzelt. Benim de dertlerim var belki psikolojik iyi hissetmiyorsan bunun hizmetler var alabilirler onu da kabul etmiyorlar. Sanki benim görevimmiş gibi hissettiriyorlar. Artı ben kaynanama hadi senle neyse kayınpederle sürekli ne konuşayım diyorum bunu bildikleri halde kaynanam arıyor iki dk konuşup baba da duyuyor seni deyip ona veriyor salak mıyım ben. Ders çalıştığımı bildikler halde aranıyorum bu hudutsuzluk kafama takılıyor. Eşim de kendi ailen gibi anlayış bekleme kendi çocuklarına o anlayışı gösteremiyorlar öyle görmüşler kötü niyetleri yok diyor. Ben çocukları değilim ama göstermek zorundalar. Zırt pırt alınıyorlar da saçma sapan şeylere grip oluyorlar istiyorlar ki geçene kadar her gün arayım.

Hem eşine soylemeye kıyamıyor hem eşini aradıklarında telefonu sana veriyor ses etmiyorsun
Biz ne yapalım?

Benim anlamadığım eşim de onlarla rahat edemiyor ki o da telefonda çok uzun konuşamıyor . Korkuyor mu babasından anlamıyorum. Alınır darılır diye mi şey yapıyor o potansiyel var çünkü ailede. Böyle bir saygı anlayışı olamaz ki.

Kapatın telinizi. Ya da hattı türlü telefona takip teli kapayın. Normal telinizi wifiye baglayin evdeki. Boylece WhatsApp vb çalışır. WhatsApp son görülme mavi tik ve çevrimiçi kapatın.grup mesajlarına da bakmayın.
Yani isteseniz yapardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…