Aldatmasını ailenize bağlayıp onu haklı çıkarmayı, suçu kendinizde ve ailenizde, yani kendinizle ilgili şeylerde aramayı bırakın. Buradan başlayın.
Oncelikle aldatilmayi bir sebebe baglamayin. Icinde varmis yapmis kimseyi suclamayin. Bence verilmis sadakaniz varmis sukredin ayrildiginiz icin.
Of kızlar inanın 5 ay oldu ve kendime yeni geliyorum sanırım canım da yeni yanmaya başladı ilk zamanlar donuktum şoktaydım bu da geçer insallahAldatmış sizi ve ailenizi haklı çıkarmış.Adam gibi ayrılabilirdi ,aldatmak ailenize bir tepki degil bildigin serefsizliktir.Acı cektiginizden sanirim böyle düşünüyorsunuz zamanla ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz,toparlanmaya bakın.
Of kızlar inanın 5 ay oldu ve kendime yeni geliyorum sanırım canım da yeni yanmaya başladı ilk zamanlar donuktum şoktaydım bu da geçer insallah
Dalga mı geçiyor bilmem ama çok mağdur ettiği kesin.Sakın ailenize bağlamak gibi bir hata yapmayın bildiğin ergen pisliğin teki oysa aileniz her zaman sizin yanınızda aileniz sizi seviyor elin herifi dalga geçiyor...
Ben en son bunu dediğimde 17 yaşındaydım, şuan 24 yaşımdayım ailemi bir it için ne kadar incittiğimi görebiliyorum, bunlar geçiciDalga mı geçiyor bilmem ama çok mağdur ettiği kesin.
Of kızlar nolur sonuna kadar okuyun bana bi akıl verin. Başımdan çok kötü olaylar çok sorunlu bir ilişki geçti evlenmeyi umuyorken aldatıldım. Ailem hep karşı çıktı ben bunu daha fazla saklayamadım o da benden umudu kesince yeni denizlere yelken açti tabi beni aldatmasını aileme bağlıyorum. Mutlu olmama engel oldular resmen . İlişkimin arkasında duramadım ve çok olaylı bir şekilde noktalandı. Bir daha asla olmaz . işsizim çok bunalımdayım bunları düşünüp düşünüp herkese bağırıyorum kpss çalışamıyorum iş bulamıyorum saçmasapan bir ilçede yaşıyoruz hiç bir imkan yok. Boğuldukça boğuluyorum. Ailemi suçluyorum strese giriyorum. Çok kötüyüm . ölmek de çare değil ama evde oturmak da değil ben ev kızı değilim ki evde oturayım öğretmenlik mezunuyum ücretliye başvurdum o da hep torpil olmuş nereye elimi atsam kuruyor napmalıyım nasıl etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?