Boğuldukça boğuluyorum

beni aldatmasını aileme bağlıyorum. Mutlu olmama engel oldular resmen
Siz sağlıklı düşünemediginizin farkinda misiniz?
Zorla kimse kimseyi aldatmaz, adamin karakterinde varmiş ki aldatmiş.

Hayatin her yönünden şikayetcisiniz. Sizin iyiliginizi düşünmekten baska suçu (!) olmayan ve size şuan icinde bulundugunuz imkanları saglayan ailenizi suclayacaginiza aynaya bi bakin ve silkelenin.

Sacma sapan bi adamin pesinden dram prensesini oynayip herseyi suçlayacaginiza, geleceginize fayda saglayacak islere odaklanin. O ilçede yaşamak da ailenizin suçu değil, ayakta durmayı ögrenin de istediginiz yerde yaşayın madem.

Ek olarak kesinlikle destek almalisiniz, ölüm bile düşünebildiginize göre cok saglikli olmadiģinizin farkindasinizdir.

ailenin suçu değil kesinlikle. bugün o bahaneyle aldatan adam yarın hamile kaldın diye aldatır öbür gün çok kilo aldın diye diğer gün bacakların kıllı diye. aldatmanın bahanesi yok ailen seni büyük bi hatadan kurtarmış yat kalk dua et bence.

Belki öncesinde de aldatiliyordunuz da farketmediniz. Sevmiş olsa mücadele ederdi.aileniz ne kadar yerinde karar vermis

Ailenizle aldatilmanin bir alakasi yok. Ailesi karsi diye yillarca ikna etmeyi bekleyen insanlar var. Beklemek istemeyebilir o zaman ayrilirdi. Aldatmasinin suçunu ailenize yuklemeyin.
Ailem sayesinde kurtuldum diyeceginize, ailem yuzunden aldatti diyorsunuz. Cok nankorluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…