- 29 Haziran 2018
- 37
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kartal-Anne
-
Alıp karşına konuşacaksın.
Başka ne yapabılırsın ki .
2. Çocuktan sonra mı böyle oldu
Kızıyorsunuz ama problemlı evlılıklere çocuk yapanlara da ben kızıyorum.
Sizi vize olarak kullanmis olabilir mi?
Bunu düşünüp iki çocuk saçma olmuş o zaman. :) Alman devleti eşe ve çocuğa yüklü nafaka bağlıyor.
Gelire göre vermiyor mu? Benim bildiğim geriliri azsa devlet kendi yardım yapıyor. Birde gezmesi 6 ayda bir ailesinin yanına mı gelmesi bundan hariç sizi bırakıp tatile gidiyor mu?Bunu düşünüp iki çocuk saçma olmuş o zaman. :) Alman devleti eşe ve çocuğa yüklü nafaka bağlıyor.
Gelire göre vermiyor mu? Benim bildiğim geriliri azsa devlet kendi yardım yapıyor. Birde gezmesi 6 ayda bir ailesinin yanına mı gelmesi bundan hariç sizi bırakıp tatile gidiyor mu?
Kısa sürede maddi imkanları yükselen çoğu erkek bu şekilde değişiyor maalesef.
Ne yapılabilir bilmiyorum. Konusmussunuzdur illaki , ne diyor ?
Bide bununanlamadim: iyi bir baba diyorsunuz ayni anda ilgisi ve plani yok sizlere karsi diyorsunuz. Nasil oluyor ki?
7 yıldır birlikteymişsiniz arada olur böyle. Türkiye’de olsaydı ailesini daha sık görürdü, halı sahaya falan giderdi daha rahat kafa dağıtırdı. Oturup konuşun bence. Ne istiyormuş tam olarak neyden sıkılmış sorun.
O zaman ben seni sırtımda taşımak için evlenmedim, ikinci çocukla birlikte yüküm de artacak, katlanamadığım yerde külahları değişiriz, sen çalışıp yorulurken ben keyif yapmıyorum... aynen bunları söyleyin. Geçinmeye niyeti olana yeter de artar bileSoruyorum mantıklı bir cevap Yok. Ben çalışıyorum ve tatil yapmak benim hakkım diyor. İşi ağır değil resmen memur gibi çalışıyor. Bunalım değil de, fazla özgüven sahibi oldu son zamanda.
Tüm yük bende gibi hissediyorum, bu geçici mi bilmiyorum.
Burda bir çevre edindi hatta daha çok çevresi oldu diyebilirim. 2 hafta önce arkadaşlarıyla Avusturya'ya kamp kurmaya bile gitti. Yani bunaltmıyorum ama bu sefer de ipin ucu kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?