Boğuluyorum artık...

Kartal-Anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
37
14
3
36
kızlar içimi dökmek için yazıyorum,
7 yıldır eşimle birlikteyiz, 3 yıllık evliyiz bir kızımız var 2 yaşında. Şimdi 5 aylık hamileyim.

Eşim çok iyi bir babadır ama bana gelince çok bencildir. Biz evliliğimizin başında İstanbul'da yaşadık Doğumdan sonra Almanya'ya, benim şehrime geldik. Çok şükür düzen kurduk, ikimiz de çalışıyoruz arabamız var kızımız kreşe gidiyor vs.
Ama eşim buraya geldikten sonra çok ilgisizleşti, her fırsatta gezmek tozmak istiyor. Kendi kendine tatil planları yapıyor ki 6 ayda bir İstanbul'a gidip ailesini görüyoruz.

Ben bu durumdan çok yoruldum. Bize dair planı Yok ilgisi Yok. Hep kendi isteklerini öne sürüyor.
Hamileyim biraz da abartıyor olabilirim ama durum bu.

Sizce ne yapmalıyım

Alıp karşına konuşacaksın.
Başka ne yapabılırsın ki .
2. Çocuktan sonra mı böyle oldu

Kızıyorsunuz ama problemlı evlılıklere çocuk yapanlara da ben kızıyorum.

Alıp karşına konuşacaksın.
Başka ne yapabılırsın ki .
2. Çocuktan sonra mı böyle oldu

Kızıyorsunuz ama problemlı evlılıklere çocuk yapanlara da ben kızıyorum.

Yok yanlış anlaşıldım, evliliğimiz de sorunlar yoktu yani tabi ufak tefek tartışmalar olurdu.
Eşim Almanya'da kısa sürede herşeye sahip olunca bir anda şımardı diyelim. İkinci çocuğu konuşarak iki tarafda isteyerek oldu onda sorun yok çok şükür.

gezmek tozmak istiyor derken, sizden ayrımı gezmek istiyor?
arkadaşlarıyla mı ailesiyle mi ? nasıl bir istek sizce bu?

Esinizle konusun evlilik kurallari birbirini bogmak degil elbette ama ayri tatil de olmaz cunku hamilesiniz ne olur ne olmaz..Beraber guzel bir otele gelin turkiyeye..
Yurt disina evlenip giden erkeklerin cogu aşk ve sevgiden ziyade para ve iş icin gidiyor ...Umarim boyle biri degildir..

Almanyada iyi kazandıysanız ve yaşam koşullarınızı geliştirdiyseniz “ sonradan görme” kısvesi altında şımarmış olabilir. Planlarına sizleri de dahil ettiğini düşünerek yorum yapıyorum.
Tek başına plan yapıp uyguluyorsa problem... konuşun ve sert bir dille uyarın

Bide bununanlamadim: iyi bir baba diyorsunuz ayni anda ilgisi ve plani yok sizlere karsi diyorsunuz. Nasil oluyor ki?

Kısa sürede maddi imkanları yükselen çoğu erkek bu şekilde değişiyor maalesef.

Ne yapılabilir bilmiyorum. Konusmussunuzdur illaki , ne diyor ?

Bunu düşünüp iki çocuk saçma olmuş o zaman. :) Alman devleti eşe ve çocuğa yüklü nafaka bağlıyor.
Gelire göre vermiyor mu? Benim bildiğim geriliri azsa devlet kendi yardım yapıyor. Birde gezmesi 6 ayda bir ailesinin yanına mı gelmesi bundan hariç sizi bırakıp tatile gidiyor mu?

Gelire göre vermiyor mu? Benim bildiğim geriliri azsa devlet kendi yardım yapıyor. Birde gezmesi 6 ayda bir ailesinin yanına mı gelmesi bundan hariç sizi bırakıp tatile gidiyor mu?

Zaten eşim boşanma durumunda direk sürülüyormuş. Oturumu iptal ediliyor. Tatil tsm değil ama bir haftalığına İstanbul'a gitmek istedi. Yıllık iznine çıktı bu ay ve ben kabul etmeyince sorun oldu.
Ben eşlik edemezdim çünkü hem çalışıyorum hem kızımın okulu var.

İ
Kısa sürede maddi imkanları yükselen çoğu erkek bu şekilde değişiyor maalesef.

Ne yapılabilir bilmiyorum. Konusmussunuzdur illaki , ne diyor ?

Maalesef kısa sürede herşey olunca şimdi bir özgüven patlaması yaşıyor. Bekarlığında yapamadıklarını yapmaya çalışıyor sanki

7 yıldır birlikteymişsiniz arada olur böyle. Türkiye’de olsaydı ailesini daha sık görürdü, halı sahaya falan giderdi daha rahat kafa dağıtırdı. Oturup konuşun bence. Ne istiyormuş tam olarak neyden sıkılmış sorun.

7 yıldır birlikteymişsiniz arada olur böyle. Türkiye’de olsaydı ailesini daha sık görürdü, halı sahaya falan giderdi daha rahat kafa dağıtırdı. Oturup konuşun bence. Ne istiyormuş tam olarak neyden sıkılmış sorun.

Soruyorum mantıklı bir cevap Yok. Ben çalışıyorum ve tatil yapmak benim hakkım diyor. İşi ağır değil resmen memur gibi çalışıyor. Bunalım değil de, fazla özgüven sahibi oldu son zamanda.
Tüm yük bende gibi hissediyorum, bu geçici mi bilmiyorum.
Burda bir çevre edindi hatta daha çok çevresi oldu diyebilirim. 2 hafta önce arkadaşlarıyla Avusturya'ya kamp kurmaya bile gitti. Yani bunaltmıyorum ama bu sefer de ipin ucu kaçtı

Soruyorum mantıklı bir cevap Yok. Ben çalışıyorum ve tatil yapmak benim hakkım diyor. İşi ağır değil resmen memur gibi çalışıyor. Bunalım değil de, fazla özgüven sahibi oldu son zamanda.
Tüm yük bende gibi hissediyorum, bu geçici mi bilmiyorum.
Burda bir çevre edindi hatta daha çok çevresi oldu diyebilirim. 2 hafta önce arkadaşlarıyla Avusturya'ya kamp kurmaya bile gitti. Yani bunaltmıyorum ama bu sefer de ipin ucu kaçtı
O zaman ben seni sırtımda taşımak için evlenmedim, ikinci çocukla birlikte yüküm de artacak, katlanamadığım yerde külahları değişiriz, sen çalışıp yorulurken ben keyif yapmıyorum... aynen bunları söyleyin. Geçinmeye niyeti olana yeter de artar bile

Back
X