Boguluyorum bana da birseyler soyler misiniz?

astronomikrakam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
8
6
3
42
Canim annem hasta belki gozlerimin onunde eriyip gidecek hastaligi ilerliyor als maalesef ve ben caresiz agliyorum yaralar doktum zayifladim uykularim zindan bir bebegim var psikologa gidiyorum ama kabullenemedim daha annemin durumunu elden ayaktan dusmedi daha, cok gucsuzum basina gelen anlar ancak dayanamiyorum oyle gormeye konusamiyor yutkunurken yerken zorlaniyor tek dostum annem simdi oyle pismanim ki of bile dememeliymisim,boguluyorum..

Bu sabah annem olmasa napardim diye uyanmistim boyle bi huzunluyum zaten simdir bu yazi birde
Rabbim sifa versin sanada dayanma gucu versin sabret dua et annecigin icin insallah cok aci cekmez ama sende kendini cok uzme bak bebegin varms onada yazik

Reactions: mbz

kiyamam size cok uzuldum..
allah yardimciniz olsun. annenize acil sifalar diliyorum. sizin annenize ihtiyaciniz oldugu gibi bebeginizinde size ihtiyaci var. toparlanin guclu olun.allah anne babalarimizi basimizdan eksik etmesin. ( amin)..

çok üzüldüm..Rabbim acil şifa versin, çocugun ve kendin için lütfen kendini bırakma sen de bir annesin neticede

günaydın öncelikle..ne yazık ki hastalığı yakınen tanıyorum,canım dayıcım als idi.
gerçekten çok ama çok zor bir hastalık.ancak öncelikle siz en yakını olarak dik durmalısınız..aşamları bilyorsunuz ve kendinizi hazırlamalısınız..yaşarken çok zor biliyorum,ne kadar hazırım desen de olmuyor..ancak öncelikle hastalığı kabullenme aşaması..
bir umut;belki de hastalık bir noktada duracaktır..biliyorsunuz sebebi bile bilinmiyor bu hastalığın.bazılarında tüm vücudu sararken,bazılarında belli organlarda kalıyor..umarım annenizinki böyle olur..
ben yıllarca dayımı gördüm hasta haliyle.ne deiybilirim ki..çok şeyler yaşadık,eşi ve çocukları ile beraber..yazmak isterseniz her zaman özelden de yaabilrsiniz..

Rabbim acil şifa versin anneciğinize..onlar olmasa ne yapardım diye düşünmek kafayı sıyırmama sebep olsa da böyle bir ihtimale demeyeceğim (olacaktan kaçamayacağız) hazırlıklı olmamız gerekiyor sanırım...fakat hazırlıklı olabilecek sabır makamını geçtim inançlı kullar olabilmek bile bir meziyet bu devirde..Rabbim size sabır versin,güç versin ,,,,annenize şafi ismi ile şifa versin..Rabbim dermansız dert vermesin..evladınız için güçlü olun lütfen..

çoook geçmiş olsun. Dua et bol bol dua et. şu an yapabileceğin çok bir şey yok zaten.
İmkansız yoktur, ne kada rümitsiz hastalar birden düzelme gösteriyor, mucize deniyor sonra da buna.
Allah "ol" derse her şey olur. Asla umudunu yitirme.
bundan 6-7 ay önce bir arkadaşımın babasına beyin kanseri teşhisi koyuldu. 6-9 ay arası ancak yaşar denildi. ben çok üzülmüştüm o zaman ve benim babam hasta bile değildi o sıralar son derece iyiydi. ancak birden ne olduysa çok hızlı bir şekilde babam hastalandı 1 ay hastanede kaldı çıktı 1 hafta sonra geri yatırdık hastaneye 1 hafta sonra kaybettik babamı. arkadaşımın babası hala hayatta mesela. yani kimin ne olacağı hiç belli olmaz. çok kötü hstalıklardan yıllarca yaşarken insanlar grip olup ölen insanlar var.

Ahh canm çok gecmis olsun. Aynen öyle ne desek seni anlayamayiz. Kova kova su dökünsek neye yarar... anca acıni paylaşabiliriz. Rabbin tez zamanda sifasini versin anneciğinin..

Çok çok çok üzüldüm içim sızladı. Rabbim anneneize şifa versin bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah. Anne öyle kıymetli ki... Şimdi yazdıklarınızı okuyunca dün akşam anneme kızışım geldi aklıma ve pişman oldum inanılmaz.. O olmasa ben ne yaparım düşünmek bile istemiyorum. Hayaline bile tahammülüm yok. Onlar bizim meleklerimiz, Allahım korusun onları...

Rabbim acil şifalar versin cok gecmis olsun uzme kendini annenin sana ihtiyacı vardır mutlaka dik durmaya calis zor olsada

Bi gün hepimiz öleceğiz amaa Allah annelere daha da uzun omur versin :// onlar cennet..
Allah şifa nasib eylesin..

Allah yardımcınız olsun hic ama hic kolay değil ancak siz dik durmak zorundasınız. Aile kuracak kadar büyümüş olmanıza rağmen annesizlik fikri veya yasananlar sizi uzuyor mahvediyor. Ama siz bir annesiniz size sizdwn daha çok ihtiyaci var yavrunuzun.
annenize de durumunuzu cok belli etmeyin o ne kadar pozitif olursa o kadar ertelenir hastalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…