- 16 Eylül 2014
- 8
- 6
- 3
- 42
- Konu Sahibi astronomikrakam
-
Canim annem hasta belki gozlerimin onunde eriyip gidecek hastaligi ilerliyor als maalesef ve ben caresiz agliyorum yaralar doktum zayifladim uykularim zindan bir bebegim var psikologa gidiyorum ama kabullenemedim daha annemin durumunu elden ayaktan dusmedi daha, cok gucsuzum basina gelen anlar ancak dayanamiyorum oyle gormeye konusamiyor yutkunurken yerken zorlaniyor tek dostum annem simdi oyle pismanim ki of bile dememeliymisim,boguluyorum..
günaydın öncelikle..ne yazık ki hastalığı yakınen tanıyorum,canım dayıcım als idi.Canim annem hasta belki gozlerimin onunde eriyip gidecek hastaligi ilerliyor als maalesef ve ben caresiz agliyorum yaralar doktum zayifladim uykularim zindan bir bebegim var psikologa gidiyorum ama kabullenemedim daha annemin durumunu elden ayaktan dusmedi daha, cok gucsuzum basina gelen anlar ancak dayanamiyorum oyle gormeye konusamiyor yutkunurken yerken zorlaniyor tek dostum annem simdi oyle pismanim ki of bile dememeliymisim,boguluyorum..
çoook geçmiş olsun. Dua et bol bol dua et. şu an yapabileceğin çok bir şey yok zaten.Canim annem hasta belki gozlerimin onunde eriyip gidecek hastaligi ilerliyor als maalesef ve ben caresiz agliyorum yaralar doktum zayifladim uykularim zindan bir bebegim var psikologa gidiyorum ama kabullenemedim daha annemin durumunu elden ayaktan dusmedi daha, cok gucsuzum basina gelen anlar ancak dayanamiyorum oyle gormeye konusamiyor yutkunurken yerken zorlaniyor tek dostum annem simdi oyle pismanim ki of bile dememeliymisim,boguluyorum..
Ahh canm çok gecmis olsun. Aynen öyle ne desek seni anlayamayiz. Kova kova su dökünsek neye yarar... anca acıni paylaşabiliriz. Rabbin tez zamanda sifasini versin anneciğinin..Canim annem hasta belki gozlerimin onunde eriyip gidecek hastaligi ilerliyor als maalesef ve ben caresiz agliyorum yaralar doktum zayifladim uykularim zindan bir bebegim var psikologa gidiyorum ama kabullenemedim daha annemin durumunu elden ayaktan dusmedi daha, cok gucsuzum basina gelen anlar ancak dayanamiyorum oyle gormeye konusamiyor yutkunurken yerken zorlaniyor tek dostum annem simdi oyle pismanim ki of bile dememeliymisim,boguluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?