- Konu Sahibi Meliha Guzel
Arkadaş aile olayından bağımsız olarak esinizin işine çocuklarin okuluna yakın , kira odemediginiz bir evse ben de evinizden kıpırdamayın derim, çunku tek maasla taşınma ,kira ödeme, ulaşım...vs imkansız gibi artık... Orada arkadaş edinmeyi deneyin, aileyle daha az gorüşun, enerji olayını kafanızdan atmak için de sarı sayfalarda bikac ev bakın, fiyatları ve kiraları görünce oturduğunuz eve jet hızıyla aşık olacaksınıziyi günler arkadaşlar.içimi dökmek istiyorum belki bir akıl verirsiniz bana.biz eşimle onun doğub büyüdüğü yerde yaşıyoruz.onun ailesi ile aynı mahallede.ben evlendiğimde yaşım küçüktü ve eşimi aşırı seviyordum gözüm hiçbirşey görmüyordu.ama evlendiğimiz günden yaşadığım evi yeri hiç sevemedim.evin o kadar kötü bir enerjisi varki anlatamam.tabi buna eşimin ailesiyle her gün iç içe olmamızında etkisi var.ama eşim hiç bir zaman bu evden taşınmak istemiyo.kimi zaman yalvardım boğuluyorum dedim kimi zaman kavga ettim ama bir faydası yok.eşim asla taşınmak istemiyo.ev işine çok yakın trafiğe girmiyo.ailesiyle birlikte olmaktan çok mutlu.biliyorum hiç bi zaman taşınmıycak.ben evimi nasıl seve bilirim?yazları ailemin evine gidiyorum 1-2hafta kalıyorum inanın evime dönmek bana işkence.döndüğümde depresyondan çıkamıyorum.günlerce ağlıyorum.kaç yıllık evliyim ama bu duygu hiç değişmedi