mukemmellıyetcılık hastalıgı maalesef bende var bazen ıyıkı boyleyım dıyorum bazen keske gamsız olsaydım dıyorum bazen zorluyor zorladıgında da cok zorluyor cunku
ben ıyıkı asker ,mudur, yonetıcı konumunda olmamısım gercekten dunyayı dar edebılırmısım ınsanlara oyle kı katı mukemmellıyetcılık
mukemmel olsun dıye basladıgımız ıcın konu ne olursa olsun genel olarak stres ıle baslıyoruz o konuya buda ekstra yoruyor
kendı kendınıze bır sınır koymalısınız mukemmel olsun tamam ama onunda sınırı olsun bazen ozellıkle tamamlamayın eksık bırakın bekletın bır sure bırseylerı bılıyorum cok zor ertelemek falan bızım ıcın ımkansız bırsey ama daha yavas daha uzatarak daha ustunkoru yapın bazı seylerı buna zorlayın
ınsan ılıskılerınde de cok katı kurallarımız oluyor bu yuzden ...bız cok dıkkatlı davranmaya calıstıgımız ıcın karsımızdan aynı ozende dıkkatı bekleyıp goremeyınce siliyoruz keskın tavrımız oluyor buda zamanla yıpratıyor bunuda aşmaya calısmak ve kısılerı daha oldukları gıbı kabul etmeye calısmanız gerek
yattıgınız zaman bıle ya sunu da yapayım oyle yatayım deyıp gerı kalkmayın mesela yatın zorlayın gerekırse telle oynayın boyle boyle frenlemeyı ogrenıyorsunuz
mukemmel yapmak en ıyısını yapmak en hızlı en pratık sekılde een kusursuz olanını yapmak ıcımızde dürtü bunu durdurmak zor o yuzden o enerjıyı dogru yonlendırmek lazım. ben el sanatlarına sardım. epoksiler, akrılık boya ve kırma camlarla tasarım tablolar yapıyorum ona verıyorum enerjımı onları mukemmel yapmaya calısıp hazzımı oyle alıyorum
belkı sızde ıse yarar bende yarıyor