boğuluyorum nefes alamıyorumm :(( yardım edin kızlarr..

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
6 ay önce biriyle tanıştım. bana uygun değildi rahat bir yasamı vardı. istemedim önce sonra ben de senin gibiyim dedi gitmiycem o tür yerlere alkol kullanmıycam dedi neyse başladık. tek sorun o değil tabi iş durumu da karışık devlet memuru ama aynı zamanda araba alıo satıo filan maddi durumu çok iyi.

neyse bu sürede bir hatasını görmedim. taki bir gün telefonu bişekilde elime geçti ve arkadaşıyla konuşmalarını gördüm. hayat kadınından bahsediyolardı sanırım gidelim muhabbeti dönüyordu. tabi ben bunu görünce fena oldum ayrılmak istedim. üstelik sadece bu da değil bir arkadaşa sordurdum nasıl biri diye kefil olmam bulaşık biri nerden buldu onu arkadaşın dedi. mafya mıdır nedir beli değil demiş.

ben de şüpheleniyordum zaten biraz asarım keserim havası var. neyse ben bundan ayrılmaya çalışıyorum. ama bir yandan da sevmiştim. o da biliyor bunu bırkmıyor. off arkadaşlar çok karışığım ilerde pişman olurum bu adamla. ama bir yandan da çok üzülüyorum iyi anlaşıyorduk aldatmadım diye yeminler ediyor kardeşinin üzerine inanıyorum ama adam her türlü tehlikeli biri.

napmalıyımm?

yol yakınken dön bence, başın çok ağırır sonra, ayrıca hiç kimse bence vazgeçilmez değildir.Daha ne duyman gerekiyor ayrılman için?

şöyle de bi örnek vereyim, benim kuzenimin eşi de böyle, tam psikopat diyemem ama çok sinirli, herşeye çabuk sinirlenir ve en yakınını bile görmez sinirlendiğinde, hergün acaba ne duyacağım diye kuzenim diken üstündeydi, şimdi ne alemdeler bilmiyorum çünkü benim içinde bile olmadığım olaydan dolayı kuzenimi benim düğünüme göndermedi ki biz abla kardeşten de öteydik

yok bunun ki oyle psikopatlik derecesinde degil. Sadece sinirlediginde dovebiliyor. Eskiden daha fenaymis simdi yapmiyorum diyor. Ya bilmiyorum ki annesi dindar bir kadin bu da annesini cok seviyorm bende mutaassibim diyor. Ama arkadas cevresi ve onceki yasadigi hayat oyle degil. Hakkinda da kimseden iyi bisey duymadim

dövmek demek ne demek, daha ne olsun, yargısız infaz yapmak istemem ama kimse kötü olduğunu zaten kabul etmez ki, ayrıca anneye de aldanma, ne demişler, alimden zalim, zalimden alim doğar, o işler öyle belli olmaz, tabiki kendi kararın ama hiçbir kadın üzülsün istemem, üstelik senin ki göz göre göre olur

keşke aldatmış olsada kurtulsan..

o adamı hemen çöpe at..

Bu hayatin bize gösterdigine bak arkadas, biri bir yandan ailesini kenara atip hapiste yatan sevgilisi icin kaciyor diger yanda bu arkadasimiz hayatini tehlikeye sokabilecegi icin sevdigi adami terketmeyi düsünüyor.

Cnm huylu huyundan köylü köyünden vazgecmezmis. Tabiki insanlar degisebilir ama emin degilsen ve arkadasin mafia falan diyorsa birak o adami. Sinirlendiginde seni dövmeyecegi ne malum?

Her halukarda devam edilecek bir tip değil burası açıkça belli daha güzel anlaşacağın huzurlu olacağın bir insan çıkar karşına muhakkak vardır bir hayır kimseye hesabını vermek zorunda da değilsin yapamıyorum bitti deyip kestirip atabilirsin hatta telefonunu değiştir engelle ulaşamasın erkeklerin çoğu bu şekilde de ortada bırakıyor yani çokta acımak gereksiz

hayatta kadin dovmedim dovduysem haksizliga dayanamadigindan diyor. Ama guvenilmez biri ben kafamda bitirdim. Face ten sildim. Son kez yuzumede soyle diyor mesajla bitirmistim. Soylerim dedim. Sert bir sekilde soylersem daha da ugrasmaz saniyorum.

dogru diyorsun niye bu kadar aciyorum bende bilmiyorum. O da aynisini baska bir kiza yapmis mesela. Acimamak lazim:/

dogru diyorsun niye bu kadar aciyorum bende bilmiyorum. O da aynisini baska bir kiza yapmis mesela. Acimamak lazim:/

Kimse kimseye acımıyor gözünün yaşına bile bakmıyor özellikle erkekler duygular bitmişse ya da işlerine gelmiyorsa bu kadar demesini çok iyi biliyorlar o yüzden neden bunca fedakarlık niçin değerse tabi ki sonuna kadar ama daha başından belli ileride sorun teşkil edeceği hele ki karanlık işler içindeki insana şans verilmemeli değişmez bir insandan can çıkmadan huy çıkmaz

bence aldatmadan önce karanlık işler kısmını düşünmelisin.başka biri oldu olmadı belki sendn önce filan ama öle karanlık işler varsa sen yuva kurmayı düşünemezsin bukişiyle...canım iyi düşün

evet arkadasimin sevgilisi liseden arkadasi ona sordurdum. Bulasik bir tip demis mafya gibidir demis. Zaten muhendis devlette calisiyor ama birde otoparki var. Araba alip satiyor ihalelere katiliyor baya bi karisik yani. Illaki tehlikelidir bu isler.

yok ben ayrılalam a filan diye düşünüyosan kendini biraz çek şöyle bir uzaktan izle bakalım ne olacak

yok ben ayrılalam a filan diye düşünüyosan kendini biraz çek şöyle bir uzaktan izle bakalım ne olacak

Keske o beni biraksa ben uzulurum aglarim ama unuturum. Bugun konustuk yuzyuze kesin bir dille istemiyorum gorusmiycez dedim. Cok kotu oluyor adam seviyor sanirim gercekten.

O sirada bi abi var o aradi benide taniyo bir suru sey soyledi. Sen ayrildiktan sonra cok kotu oldu pelini kusturdum abi napicam nasil duzeltcem dedii durdu hergun diyor. Ben onu hic boyle gormedim cocuklugundan beri tanirim diyor adam yemin etti ustelik

beni seviyor inaniyorum ama guvenemiyorum bir sans istiyor. Bilmiyorum kafam karisik baya sinavim var calisamiyorum kendimi derslerime vercem iliski istemiyorum ayri kalalim bir sure dedim ama bakalim

ozaman hayatım sana süoer bir haberim var bu adam seni gerçekten seviyosa en iyi koca zamparalardan olur çünkü onlar sevmediği biriyle asla böyle olmazlar ama önce emin ol adam zaparamı :)

ozaman hayatım sana süoer bir haberim var bu adam seni gerçekten seviyosa en iyi koca zamparalardan olur çünkü onlar sevmediği biriyle asla böyle olmazlar ama önce emin ol adam zaparamı :)

ne alakasi var zamparalardan en iyi koca nasil oluyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…